Årets första snö!

Så är den här alltså..första snön! Kan väl inte direkt påstå att jag är gladast i stan för det...Jag gillar snö..men när man vet att de kommer smälta bort igen, så kvittar det ju liksom om den kommer! Pessimist - javisst! Men de blir ju bara halt o så i onödan..Simon är iväg och sätter på vinterdäck nu..men så blir de väl som förra året..snön kom inte på 2 månader typ, och man körde sönder dubben på däcken..suck! Jaja, jag är inte så negativ egentligen..haha!! En imponerande sak är ialla fall att dom var och plogade trottoar och väg härutanför på morgonen..bra jobbat!! Annars brukar dom ju inte ta bort de, och så är de blött nu, och sen fryser de på på natten, så blir de ett ojämt underlag och folk ramlar och bryter lårbenshalsen...men som sagt, bra jobbat!! =)



Noah står ute på balkongen och sover i snöstormen..men jag tror inte att han fryser..de är ju fortfarande plusgrader ute..1.8 grader va de..och så har han windstopperfleece och fleecefilt..funderade ett tag på ena delen av åkpåsen..men va ska han då ha när de blir 10 minus..näe jag tror inte han fryser faktiskt..får väl gå ut och känna på honom om en stund..och föressten..fryser han, så vaknar han väl...Så svårt o veta vad man ska ha på honom..Har ialla fall ropat in en vinteroverall från Polarn på Tradera nu..hoppas den kommer snart..är så nyfiken på den..och hoppas att han kan ha den....fick med en tillhörande mössa också..helt oanvänd som kostar 175 kr..kanonisch!!

Måste försöka få tag i en ny windstopperfleece också..strl 68 el 74..den här är de ju 62 på, och de börjar bli trångt om man vill ha foten nervikt.. Någon som har någon Po.p windstopper, alltså overall i storlek 68, 74 som vill sälja den?? Någon som vill köpa en i strl 62?? =)



Myspys!!



Redo för balkongen!
Snyggt regnskydd va..haha!


Idag ska vi nog åka in till Gävle en sväng..om man vågar ge sig ut på vägarna..vi har ju vinterdäck på, men de är säkert många som inte har det än, och som kan ställa till det...får se hur det blir..tänkte kika på lite saker till Noahs namngivning..och så ska vi kolla på ett allvädersskydd till vagnen! Verkar superbra! Och nu när Noah sover så bra ute,känns det som en bra investering så han kan fortsätta sova i vagnen, trots snöstormar!

Nervös är jag också..springer med telefonen i handen hela tiden..har inte hört något på över fem timmar nu..fem lååånga timmar..Det här är värre än att göra det själv..nu har man ingen kontroll över huvudtaget...Åå vad jag håller mina tummar..det gör ont i mig..jag kan inte koncentrera mig..kunde inte sova inatt...hoppas hoppas det går bra..
Alla mina tankar är hos er mina vänner!!
♥ ♥ ♥


Torsdag

Redan torsdag..jag förstår inte vart veckorna tar vägen..dom går såå fort!! Den här veckan har Simon vart ledig också för de är höstlov på skolorna..skönt att ha honom hemma..Vi har mest tagit det lungt...städat litegrann och så har jag vart och tagit hand om Maddis..haha!! Nu har hon gått över 13 dagar!! Så nu kommer det komma en bebis SNART!! Jag är såå nervös nu, och går och har sympativärkar med henne..haha!!

Idag ska vi åka in på hockey! Mamma vill ha Noah litegrann, så då passar vi på och roar oss lite..passar perfa tycker jag! =) Men fram tills dess ska ja bara vila mig! Trodde jag höll på och bli sjuk inatt..men nu mår jag tipp topp igen...jag vill ju inte bli sjuk  nu! Tänk, när jag har vänta på bebis i 9månader, å så ska jag inte kunna hälsa på när den väl kommit sen...nej nej!! Inte bli sjuk sofie!!

Imorse badade vi igen..och oj så roligt han tycker det är! Nästa gång får jag nog ta och sitta naken på sidan av..haha!! Vi har ialla fall, typ, bestämt att vi ska gå på babysim på söndag! Det är drop in i Valbo, så man betalar per gång! Så vi tänkte att vi skulle prova det! Inte för att jag vill visa  mig i bikini o grejjer..men jaa va gör man inte för sin älskling..alla som är där har ju trots allt fött barn dom också så... Synd att det är så dyrt att gå på sånt där bara..om både jag och Simon vill vara med så kostar det 140 kr..jag tycker det är superdyrt..vill man gå 10 gånger så är det 1400 kr!!! Man e ju inte gjord av pengar direkt..men men...som sagt, vad gör man inte för sin älskling!!


Vi har världens äckligaste vatten idag! Alldeles brunt!! har varit så några gånger den här veckan, men nu har vattnet stått på 45 minuter, och det är fortfarande brunt...sååå äckligt!!! Ska ett glas vatten se ut såhär???


Som vanligt har mamsen haft fotosession med sin son idag..haha!! Jag knäpper hellre än bra, och vill SÅÅ gärna ha en digital systemkamera!!! Men men, tills den dagen kommer,får jag nöja mig med vår helt enkelt.. Jag bjussar väl er på några finisar..of course! =)

Gullungen min!!


























Det är så roligt med honom nu..han har lärt sig att greppa saker så nu ligger han och håller i benen och fötterna när han ligger på skötbordet..busar med maracasen, tuggar på fingrarna osv.. Han gör en och annan rolig min när han ligger och fäktar med armarna..;0)


Underbara filmer när Noah badar

Underbara filmer när Noah badar med Mormor! Börjar med att han är lite avvaktande, (kolla minerna i första filmen) men sen kör han järnet!!
 

Noah och maracasen!




Noah har precis börjat greppa saker själv..han förstår nog inte riktigt vad han gör än..men han e ju bara såå sööt..=)

Bilder från badet







Noah var helt galen när han badade idag!!
Ska se om ja lyckas med filmen..


Stänkt ner mormor

Idag har vi bara haft en lugn dag..Noah sov lite oroligt inatt..hoppas att de inte är Carl som har smittat av sig..;0) Men hade åt ganska lite igår på dagen, så han va väl hungrig och orolig inatt..bajsade gjorde han också och det brukar han inte göra på nätterna..så nåt var väl galet!! Lite tokigt har de blivit efter att vi ställt om klockan också..Noah vaknar ju vid halv åtta-åtta på dagarna och är sen vaken på förmiddagen och brukar äta vid halv tolv-tolv och sen somnar han..Idag var han jätte jättetrött vid halv elva..lessen och kinkiog..men envis som man är, höll man honom till kvart över elva så han fick mat då, och sen somnade han bums vid halv tolv, och sov ute på balkongen i 3 timmar!!! Han vaknade när jag drog in vagnen..skönt för honom att sova ute!! Sen har vi bara myst i soffan...mamma har vart trött idag!! =)

På kvällen kom mamma hit så hon fick bada Noah! Hon har velat gjort de så länge, men de har aldrig blivit av..men frågan är om hon vill göra om det..haha! Hon fick låna kläder av oss för att hon blev så blöt! Noah var helt galen..haha!! Men roligt hade vi..ska se om jag kan få in nån film här..

Igår var jag och bakade bullar hemma hos Madde..fortfarande igen bebis..men nu kan de inte vara långt kvar alltså!! Jag är så grymt pirrig och nervös så det är nåt sjukt..vet inte hur jag ska överleva när hon åker in..kommer ju inte kunna göra nånting då!!

I veckan har vi inga planer än...vad jag vet..och tror..Simon är ledig hela veckan..han jobbar ju som lärare..och det är höstlov..kanon! Får se om vi kan hitta på nå skoj! Vi funderar på att gå på hockey på torsdag..mamma har tjatat om att hon vill ha Noah nåt innan hon åker på Karibienkryssning så då kanske det passar på torsdag..=)

Bjussar på lite bilder...så klart..;0)







Han e ju helt otrolig den lilla filuren! Står om han får luta sig, sitter om han har ryggstöd, sitter även "själv" men med myycket framåtlut..men han håller balansen ganska länge och skiner som en sol, hela dagarna!! Underbara lillskit!! ;0)

Grattis Simon

Igår fyllde älsklingen år! Hela 24 år blev han!! Gammal och grå nu..*host host* De var en relativt lugn födelsedag..Mamma, Mats, Lotta, Niclas, Thomas och Elin kom hit på kvällen och gratulerade! Vi bjussade på Tacogratäng, tårta och vin och hade en riktigt trevlig kväll!! Kom väl i säng vid halv två inatt så man känner sig aningen småseg idag..

..men ikväll ska vi in till Gävle på 30 års fest, så det är väl bara att rycka upp sig..=) Toni som har fyllt år, så jag och Noah ska dit en sväng, tillsammans med Malin, Carl och Anders (´?) Simon jobbar så för honom blir det inte något..Men fram tills dess blir det en lugn dag..skönt att slappa litegrann!

Under veckan som varit har jag umgåtts med Maddis...men jag börjar tro att bebisen i hennes mage inte vill träffa mig, och att det är därför h*n vägrar att komma ut..så jag kanske får hålla mig borta ett tag så den kommer!!!

Noah har börjat upptäcka sin händer nu..han stäcker ut dom efter saker, greppar sakerna i babygymet, håller i och skakar maracasen (har absolut NOLL koll på stavningen) tar tag om sin fötter osv... Det är jätteroligt att se framstegen som han gör..=) Han blir så stor vår älskling! Snart kryper han väl runt ockås..=) Nu står han ute på balkongen och sover..har kommit fram till att han sover mycket bättre när han får stå ute...Igår sov han i två timmar mellan 12-14..men sen sov han inget mer på hela dagen, så han somnade utan problem när klockan var åtta-halv nio sen...Men han var så snäll ändå..låg snällt i sitt babygym under tiden vi åt igår också! Så duktig vår lillis!!

Då har ni fått en uppdatering igen! =)


Föressten, måste passa på och ge lite cred till Lou Lou! Hon åkte ju ur Idol igår, och då vägrade hon låta sig intervjuas av Katrin fd. Schulman!  Bra att någon vågar säga ifrån och visa att det inte är okej att bete sig hur som helst! Go Lou Lou!!
Katrin i sin tur tycker att hon är bra på att ge kritik och att ta kritik..hon ansåg att eftersom hon får så mycket kritik som t ex att hon hade stor näsa, var tjock, borde flytta tillbaka till Polen m.m. så tycker hon att det är okej att ge andra kritik! Det visar ju ganska uppenbart att hon mår så pass dåligt själv för att hon får höra massa skit, och därför ger hon sig på andra...omoget och elakt!

Vad är det för fel på folket i vårt land..........

I helgen hamnade jag på Marcus Birros blogg..den enkla anledning är att Hanna visade mig ett brev som han skrivit till sitt ofödda barn..så otroligt vacker att jag blev tårögd..dessutom vet jag att han har förlorat två barn tidigare, runt vecka 20..men det hör för tillfället inte hit...Hur som helst gick jag in på hans blogg igen dagen efter, i hopp om att få läsa mer om hans liv, då främst deras graviditet, då jag tycker dom verkar vara otroligt starka människor!! Men tro att jag blir förvånad när jag läser på bloggen om att han blivit kallad för alkis, missbrukar, judehatare osv, av ingen mindre än Katrin Schulman (ja nu heter hon ju något annat..) Har inte gillat henne tidigare och gillade henne ändå mindre efter att ha läst detta...de här var i samband med att hon även klankat ner på Idoldeltagarna och dom ville bojkotta programmet för att hon var så elak...hon ber om ursäkt och gör sen samma sak igen..Första frågan man kan ställa sig är ju Hur tv4 vill använda sig av någon sådan person i ett program som riktar sig mot ungdomar?!? Borde man inte föregå med gott exempel och inte ha någon med som kallar andra för tjocka och allt va de nu var...När hon sen går och sprider saker om Birro som inte är sanna också, och inga åtgärder sätts in...Grrr!!
Men droppen blev ändå nu, när jag nyss gick in på Birros blogg igen och ser att han har stängt ner den...anledningen är att han har fått denna kommentaren på sin blogg..:


Katrin vann över dig din lilla lus och nu gnager du väl på dina döda barns ben igen din snuskige lille italienske dödgrävare. Jag hoppas innerligen att du dör snart och då ska vi pissa på din grav innan vi skändar den fullständigt..

En person som har så vettiga åsikter och jobbar för att förändra samhället, så får man något sådant här kastat på sig rätt i ansiktet!! De är fanimej så att jag skäms!! Jag skäms över att det finns människor, som är så jävla elaka...dessa ord gör ont i mig att läsa, så vad borde de då inte göra för marcus och hans familj...Helt otroligt..jag är mållös, jag vet inte vad jag ska säga..chockad!!

Bojkotta Katrin Schulman, och sluta ge henne så jädra mycket uppmärksamhet!!


Besök
Marcus Birros blogg, så får ni själva läsa..


Bilder (i massor) från Umeå



Dom underbara kusinerna!! Det går att vara två i vagnen, bara man samsas..=)




Goaste killen ever!! Man måste vara rädd om sina öron ;0)



Är dom inte underbara så säg!! Kramkalas!!



Morgonmys i sängen..ett måste på morgonen!! =)



Busfröet!! Vi saknar dej Lisen!



Noah i vagnen när vi ska ut och gå en höstprommis i det fina vädret!



Lisen i hennes vagn..;0)



Jag och Johan promenerar



Pappa Simon promenerar med vagnen!! =)



Syskonkärlek! <3



Sveriges Next Top Model.. Pose 1...(haha)



Och så Pose 2..=) Sjöjungfruposen..hahaho! Näe någon fotomodell kommer jag då aldrig bli, de är ett som e säkert! =)



Här har vi någon med lite mer modellpotential ;0) Fast de är väl fotografen som ska prisas..;0) (jag..haha)



Det var så vackert där uppe..alla träden var gula och röda, och solen sken på dom..precis så som det ska vara på hösten!!



Lisen är lite sugen på mina Chocolate Chip Cookies..



..och blir så här glad när hon får tag på en..=)



Noah provsitter en matstol för första gången, och det fungerar ju riktigt bra..han trivdes kanon där..



Mammas älskling!


Barnvagnsbio och BVC besök

Idag har jag, Noah, Malin & Carl varit på Barnvagnsbio! Sex and the city filmen såg vi på! Var jättetrevligt..massa med små barn!! Noah och Carl var såå duktiga!! Noah sov när vi kom dit, så han fick ligga och sova, sen vaknade han lagom till sexscenerna..haha! Det ska börjas i tid..hmpf! Noah är ju så fascinerad (?) av tv:n så han satt nöjt och tittade på filmen...efter ungefär en timme och en kvart var det paus för blöjbyta och matning!! Noah somnade rätt snabbt efter maten igen och vaknade upp mot slutet...man har verkligen världens snällaste kille..;0) Tänk att kunna sitta inne på en bio 2 ½ timme utan att behöva gå ut.. Barnvagnsbio kommer jag ialla fall gå på fler gånger! Ett mycket bra påhitt! =)

Igår var vi till BVC igen!! Och HÅLL i ER!! Noah har nu passerat 7 kilos strecket!!!! 7020 gram väger han nu, och är 64 cm!! 3 månader gammal!! Hej o hå!! Igår fick han även sprutorna! Vi valde att ta den sprutan som man får betala själv också! Känns som en dum sak att spara pengar på! Skulle något hända med honom och han inte skulle ha fått den hade jag aldrig kunnat förlåta mig själv! HUr som helst så gick det bra..han skrek när han fick sprutan men de gick över fort..men sen var han lite småkinkig under dagen och ville inte alls sova..så han var riktigt trött på kvällen sen!! Då passade jag på att försöka få honom att somna själv i vaggan..annars brukar han ju alltid somna i famnen eller vid tutten eller nåt sånt på kvällen..men igår la jag mig först med honom i våran säng och han somnade då till direkt..men vaknade efter några minuter igen..jag provade då att lägga honom i vaggan för att se om han kunde somna där..och han somnade till även där..efter ett tag bröjade han jollra och smågnälla litegrann men jag tänkte att han kunde gott ligga kvar så länge han inte blir jätteledsen..men det hade jag inte talat om för Simon som precis kom hem från träningen, så han gjorde en god gärning och gick in och vyssjade honom till sömns för att jag skulle slippa..=) Det var ju en god tanke från hans sida..=) Men vi får göra ett nytt försök och se om han vill somna då! Men han lyckades ju somna en gång igår ialla fall..sen att han vaknade gör inte så mycket, bara jag vet att han klarar att somna själv..=)

Ojoj, va virrigt de blev!!
Nu är lilla gubben jättetrött..men eftersom han ska sova om en timme helst, så måste vi försöka hålla honom vaken tills dess..han har precis fått sig ett bad och pyjamas av pappa..så nu sitter dom och myser i soffan..jag ska ta och göra i ordning flaskan snart o sen blir det ett försök o se om han vill somna själv..kanske går nu när han e så trött!!

Pussar och kramar


Lilla du kom ut nu!!

Lilla lilla du som ligger där inne, kom ut nu, vi längtar efter att få träffa dig nu!!

Dom två senaste dagarna har jag umgåtts med Maddis och försökt få fart på hennes lilla skrutt i magen!! Men iiinget händer!! Jag är så nyfiken, nervös, avundsjuk, förväntansfull m m... Jag längtar mera nu, än vad jag gjorde när jag var i samma sits själv..Det känns som en helt annan känsla nu, när JAG vet vad hon har framför sig! När det var dags för mig var jag mest nervös och orolig..visste inte vad som väntade, och var jätteorolig för förlossningen..men efter att ha varit med om det, fått känna det underbara, att möta sin älskling för första gången, bara få mysa och vara i sin egna bubbla är jag såå glad över det Madde har framför sig..jag går med ett pirr i magen, och hoppar till varje gång jag får ett sms!! Jag hoppas verkligen att Bebis vill komma snart, dels för stackars maddes skull, och dels för mitt hjärtas skull!! =)

Kom ut, Kom ut!!


Födelsedagsfirande i Umeå

Förra helgen tillbringade vi i Umeå hos Simons syster Hanna, hennes man Johan och deras Underbara dotter Lisen!! Vi begav oss tidigt på fredagmorgonen, tidigt = 9.00 efter att Noah fått sig en flaska ersättning för att han skulle klara sig längre..den står han sig på i 4 timmar, medan han vill äta efter 1.5 timme när jag ammar honom..Han var jätteduktig och sov och var vaken om vart annat..han klarade sig upp till Sundsvall där det blev amning i bilen utanför Biltema..haha! =) Sen fortsatte vi vår färd och fick stanna en gång till för att ge honom mat..sen klarade han sig hela vägen..han var sååå duktig och sov och var vaken om vartannat..men inget gnäll och sura miner...runt halv fem tiden var vi framme, och då blev det mat och en massa mys!! Vi öppnade lite presenter och hade de myspys..


På lördagen kom Hasse och Ellen och det firades födelsedagar med en massa presenter till oss alla!! Och det var verkligen maaassor av presenter dom hade med sig...



Efter presentöppningen åkte vi ner på stan en sväng och kikade lite i affärer..på kvällen var det Kina som gällde, och även där skötte sig Noah exemplariskt..han satt och sov i bilstolen, lagom tills vi ätit klart vaknade han, och hade ur sig en stoor spya pågolvet..oops! Efter maten blev det tillbaka till Hanna och Johan för att umgås innan Hasse och Ellen åkte till hotellet..

På söndagen var det dags för H & E att åka hemåt igen..vi andra begav oss till kyrkan för familjegudtjänst..mycket trevligt...barn som sjöng, rappade, spelade rollspel m.m och dessutom var det barnvälsignelse också..det var roligt att få vara med om! Sen tog vi en till sväng på stan och efter det åkte pappor och barn hem..jag och Hanna åkte till Strömpilen och gick i lite mer affärer innan vi handlade lite gotta på Maxi inför kvällen!! Eftersom det var Johans födelsedag på söndagen så styrde han upp en bastukväll för några killkompisar och vi tjejer (fruar) satt i lägenheten och pratade strunt..=) Efter bastun blev det ost och kex och lite annat smått och gott för oss allihopa..myycket trevligt!

På måndagen tog vi först en promenad till Johans bror, Emil..efter den skulle Hanna till skolan så jag passade på att åka ner på stan ensam för att knalla i lite mer affärer..sen på kvällen blev det mys och spel.. Phase 10 ;0)

På tisdagen var så dags för oss att åka hem igen..tråkigt men ett måste...Simon behöver jobba för att jag ska kunna shoppa...thihi..;0) Bilresan hem gick även den finfint...Noah sov dom första 25 milen, 3 timmar..från Umeå-Sundsvall..vi stannade vid Sundsvall och åt hela familjen och sen fortsatte vi hem..de blev ytterligare ett stopp på vägen för lite mat till Noah innan vi var hemma sen på kvällen!!


Vi tackar så jättemycket för en underbar helg och för en massa fina presenter!! Synd att vi alla bor så långt ifrån varandra, för det skulle verkligen vara skoj om vi kunde ses oftare!!





Sötis kusinerna!!


Ps. Det kommer att komma MER bilder från resan, för den som vill se! Då mest på de förtjusande små kusinerna..=)

Lager 157

Idag har vi vart till Lager 157..jag, mamma, moster Lotta och kusinerna Linda och Ida!! En riktig tjejdag med en massa shopping! Vi började med att fika när vi kom dit, så vi skulle bli pigga och orka shoppa..sen gick vi igenom och spanade och provade kläder! För er som inte vet är Lager 157 ett Outlet! Dom säljer typ Acne, Lindeberg, Kooala Anna, Filippa K, Levis, Lee och en massa massa andra kläder! Dessutom är det kanonbilligt!! Det fanns Acne jeans från 99 kr! Alla jeans ligger mellan 100-600 kr! Jag hittade dock inga jeans, men däremot en massa tröjjor och linnen!!

Det här fick jag med mig hem!

2 sjalar
4 hipster trosor
1 tunika
1 blus
2 långa linnen
4 tröjor

Allt detta fick jag för 680 kr!! Kap eller Kap!!!

Dessutom köpte jag även 2 t-shirtar och ett par Frank Dandy kalsonger till Simon också för 300!
Så vi fick hur mycket kläder som helst, för under hundringen!! Great!! Noah fick en Frank Dandy tröja av sin mormor också..fast han kan nog inte ha den än på ett tag, men den är bara såååå schnygg!!

Kan lova att jag ska dit och handla kläder åt Noah sen när han blir lite äldre..de minsta kläderna var typ i 86..då fanns det tröjor och munkjackor i Frank Dandy, Bondelid, Lee osv..för 100-200 kr!! Sååå fina var dom! Men jag lyckades hålla mig!!

Ikväll har vi vart hemma hos mamsen och Mats och ätit! Mats och Niclas har gjort Sushi åt oss..jag är väl inte direkt nån Sushi-älskare, men några bitar gick ner, och så vårrullar! Var väldigt trevligt! Nu är vi hemma igen, och är såå slut!! Får se om vi orkar hålla oss vakna till Hanna och Johan kommer hit! Dom bor eller rättare sagt sover hos oss i helgen..dom är på bröllop i Uppsala idag, så då ska dom sova här..sen åker dom hemåt imorrn igen!

Noah har vart med på en grabbdag idag! Han har varit med pappa Simon och morbror Thomas i Gävle och sen har dom spelat tv-spel! Fast mesta tiden har han sovit! Han fick mat av mig innan vi åkte, vid halv tio..sen fick han flaska vid 12 av Simon..så åkte dom till Gävle och var där och sen hem..då var han vaken..men sen somnade han, och när vi kom hem vid 17.00 sov han fortfarande..vaknade kvart över fem, och då först åt han igen!! Snäll bebis..jajamän!! Han somnade hemma hos mamma sen vid halv nio och har sovit till dess..får se om han sover hela natten, eller om han vaknar till om en stund..han är ju lite besvärad av sin snoriga näsa när han sover, så igår vaknade han till en sväng vid halv tolv på kvällen..men sen sov han till halv sex, fick mat och somnade om och sov till efter åtta...sova, de är han bra på gobiten!!

Gonatt på er!!
Och tack brudar för en mycket trevlig dag och kväll!!

Tack Linda!

Har ni sett!!
Äntligen har jag fått till bloggen som jag velat!! Eller inte jag, min kära kusse har gjort de!! Tack Linda!! Så fint så...=)


"Nånting händer, det är nåt stort på gång" ;0)

Nu ser den lite normalare ut för en liten stund framöver..jag har nåt stort på G..haha..;0)
Noah har nyss fått sig ett bad!!
Han kräktes ner hela sig inatt..allt han fått i sig måste ha kommit upp..tror han fick ner snor eller nåt i halsen så han fick en liten kväljning..bara forsade ur honom..=)

Men nu är han nybadad och fin! Han bär nu storlek 68 i kläder...jisses!! Han är snart 3 månader, men ändå..68 ska ju vara mellan 4-6 månader!! Ingen liten skrutt längre! =) Fast han kan ju såklart ha sina 62 kläder fortfarande också..och till och med vissa 56..men nu har jag hivat iväg det mesta till Maddis..får se om hennes lilling kan ha nåt av dom! Jag tror mer och mer på en liten flicka nu..skulle vara superskoj, då kan jag handla tjejkläder också..hihi!! =)


Ska försöka ge mig på att städa litegrann här hemma...vi får finbesök ikväll/natt av Hanna och Johan..dom ska på bröllop och ska sova hos oss två nätter..så då måste de städas upp lite här! För tillfället ser det rent ut sagt ut som ett bombnedslag!! Men mycke prylar på liten yta..då blir de så!! Vi får stå ut helt enkelt!!

Trevlig helg på er!!


Ps. Igår lärde jag mig hur man får in bilden på sidan av texten också..duktigt Sophy!!

Hahaha

Välkommen till min blogg..jag har suttit och lekt lite för att veta vad som är vad..se så fint de blev...detta kommer dock inte bli långvarigt, men vi får se när jag har tid att sitta vid datorn igen!! Mitt största problem är att få bilder högst upp på sidan..header som de så fint heter om jag fattat det rätt..men jag vet inte hur man gör..någon som har koll?!?!

Nu lämnar jag det såhär..och går och lägger mig och sover..=)

Nattinatt

Ps. Jag har ialla fall lärt mig hur man gör för att få en bild på sidan av texten, niice..=)

Fattar inte..

Blev inte så mycket ändrat på min blogg..jag fattar ju inte hur man gör..tyvärr! Jag skulle vilja ha andra färger, och bilder på Noah och grejjer på den..men de får nog vara..så ni får väl stå ut med de gamla vanliga då...boooring!

Ändrar

Ni får ha överseende med min blogg..jag tänkte försöka mig på att ändra litegrann...


Chocolate Chip Cookies

2½ dl brunt farin
2½ dl strösocker
225 gram smör
2 ägg
6½ dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
½ tsk salt
300 gram choklad (den sort du gillar bäst) (jag använde mig av 200 g marabou mjölkchoklad och 100 g marabou mörk choklad)

Krama ihop det rumsvarma smöret med socker och farin. Tillsätt ett ägg i taget och rör det till en jämn smet. Blanda mjöl, vaniljsocker, bakpulver och salt i en annan bunke dit du även tillsätter den hackade chokladen (det gör inget om vissa bitar är lite större, det är bara gott..=). Tillsätt mjölblandningen till det kladdig och blanda väl. Forma bollar (pingisbollsstorlek eller lite mindre) och lägg 12 stycken/bakplåtsklädd plåt. (platta inte ut dom) Grädda i 8-10 minuter på 200 grader. Kakorna ska flyta ut och få lite färg men helst inte vara helt genomgräddade utan fortfarande mjuka i mitten...

Lycka till!

Dom är heeelt uuunderbara!!

Mycket har hänt sen sist

Det har vart fullt upp sedan sist!
I fredags var vi ju till BVC och vägde och mätte Noah! Han mäter nu hela 63 centimeter och väger 6450 gram..jisses så han växer vår lillskrutt! Idag har han använt body och pyjamas i storlek 68...oj oj!
Sen åkte jag in till Gävle, besökte Malin, Anders och Carl och fick lite fika! Sen hämtade jag upp Hanna och Erik vid tåget..var ett mycket trevligt återseende! Var inte igår vi träffades!! Gick en sväng på stan och åt litegrann sen åkte vi mot Sandviken! Handlade så vi kunde göra potatisgratäng och fläskfilé! myycket gott!! Sen hade vi spel och myskväll!! Mycket mycket trevligt!!
På lördagen promenerade vi ner på stan och sen åkte vi in till Gävle! Där blev det lunch på stan, och sen hem till Danne och åt kanelbulle..det var ju faktiskt kanelbullens dag..=) Senare på kvällen gick vi till Räkan och Maria på lite fest..det var mycket trevligt att träffa alla igen, det var ju ett tag sedan! Åre skulle jag tro... Noah blev upphämtad i Gävle av min bror på kvällen och var hemma hos mamma! Det hade gått jättebra, han somnade vid halv tio och sov när vi kom och hämtade honom..så no problemas där inte! =)
På söndan blev det bara massa slapp! På eftermiddagen åkte Hanna och Erik hem igen!! Får hoppas att vi ses snart igen! Var verkligen jättetrevligt att ni kom och besökte oss!! =)

Igår var det full rulle!! Det var ju faktiskt min födelsedag!! =) Och jag fick en massa besök, och en massa fina presenter!! Så skojjigt!! Det var fullt hus här, och man skulle kunna tro att jag fyllde 30..haha!! Men det är ett tag kvar tills dess, Faktiskt!! Jag fick ialla fall en massa fina saker! Blommor, en klocka, klippning, tandläkarbesök, handdukar, ljuslyktor, glas, choklad, presentkort i Valbo, pengar i massor.. så det var en riktigt lyckad dag..och jag tror mitt fika gick hem..haha! Sen på kvällen var vi slutkörda så då blev det bara lugnt!

Idag har det varit kanonväder..riktigt fint höstväder med sol och lagom kallt..underbart! Så jag och Noah åkte in till Gävle och träffade Liselotte och Elliott, vi gick en promenad i Boulognern! Sen satt vi utanför Liselotte och fikade i solen..riktigt mysigt! ´Vid sex var det dags för mitt tandläkarbesök som mamma bokat åt mig..jag hade inga hål..tack o lov..jag trodde att jag skulle ha de, men icke! Men däremot tandsten, så de skulle jag få komma tillbaka och ta bort en annan gång..När jag kom hem var brorsan och Elin här och skulle fira mig, så då blev de lite fika! Och nu sitter jag här mitt i natten..snart dags att sova!

Imorgon fyller kusin Ida år, så då blir det till att gå dit och fika litegrann..haha jädra sockerråtta den där sofie alltså..;0) Så får vi se om det hinns med någon prommis också! På torsdag kommer Mia och Dallas hit, och sen på fredag åker vi till Umeå!! Fast det känns ändå som att de är någonting som jag har glömt..men jag kommer nog på det..kanske...haha...ska ut i affärer och handla lite presenter också är det tänkt..när ska d hinnas med då..haha!!

Nääe nu får det vara nog med bloggande...
Gonatt och sov så gott!


15 november är struket!!!!

Till alla er som jag har nämnt 15 november som ett eventuellt och troligt datum för namngivningen..glöm det!! Nytt datum kommer inom kort...likaså inbjudningskort!!

Men 15 november, är struket!!

BVC-besök och besök

Nu ska vi åka till BVC!
Dax igen för att se hur stor vår kille har blivit!!
Sen ska vi åka in till Gävle för att hämta Hanna och Erik!
Ååå såå skoj det ska bli då! Jippiey!!

Igår bakade jag kakor...maaassor med kakor!
2 satser Chocolate Chip Cookies
2 satser skurna chokladbröd
2 satser drömmar
I över 4 timmar höll jag på!
Mamma var snäll och passade Noah medan Simon tränade, annars hade de aldrig gått att baka..haha! Så tack mamsen!! Så på måndag e de bara komma o smaka om ni vill..=)

Dags att bege sig!
Ha en trevlig helg!

Grattis Lisen 1 år!


G R A T T I S   P Å   1 - Å R S   D A G E N
Ä L S K A D E   L I S E N ! !


 








Vi  längtar till nästa fredag, då får vi komma och kramas och mysa med dig!!

Vi älskar dig!
Puss och Kram
önskar
Morbror Simon, Moster Sofie
Kusin Noah och vovven Nemo



ps. Det är Lisen på bilderna och inte Noah, fast man kan tro de på vissa bilder..=)

Glädjen e tillbaka!

Idag är en mycket bättre dag!
Tack och lov håller inte dom dåliga dagarna i sig så länge och det är jag glad över!
Igår blev det lite mys med Kinamat...gott gottigott gott!
Idag skulle jag vilja baka! Tror jag ska slå mamma en pling o se om hon vill ha Noah någon timme, så jag kan handla och baka lite!! Har jag tur kanske det är någon som kommer och gratulerar mig på måndag..;0)
Imorrn får vi fin främmande! Då kommer Hanna och Erik hit!! Ska verkligen bli superskoj! Har inte sett dom på såå länge!! Då blir det mys och kanske lite fest på lördagen..vi får helt enkelt se..skulle vara roligt och träffa alla ialla fall..en kortis kanske man kan åka dit!
Nästa helg åker vi upp till Umeå! Ska bli såå trevligt! Vi ska fira födelsedagar!! Hanna ska firas, hon fyllde 25 i augusti, Lisen fyller 1 år idag! =) Jag fyller på måndag, Johan en vecka efter mig 12:e tror jag att de är..eller har jag fel?!, Simon den 24:e, Simons pappa den 25:e och Ellen 22 november...Så här ska firas må ni tro!! Bara Noah som inte fyller år den här tiden på året..fast han blev ju tillverkad då istället, så de bör ju också firas..;0) Inte att förglömma så fyller ju Nemo den 28 oktober också..=)
Hoppas bilresan går bra med Noah bara! =)


Nu  vill sonen ha underhållning!
PUSS

Vart är glädjen, orken, lusten?

Grått och regnigt utomhus, litet och enformigt inomhus..
Ingen ork, ingen lust, ingen glädje..
Näe, idag är en sådan dag då allt bara känns fel,fel,fel!
Jag tror dessutom att det smittar av sig på min lilla älskling!
Han har inte sovit något på hela dagen, och är ledsen och kinkig, och vill bara tutta!
Så fort jag lägger ner honom i sängen vaknar han..vill ligga vid tutten, somnar efter 2 sekunder, jag lägger ner honom han vaknar o så samma procedur igen..Typsikt att han ska ha en bad day, när jag har en bad day..men så kan det gå!
Jag har ingen bil, så för tredje dagen sitter jag hemma och kan inte ta mig någonstans, bara det får mig att tappa all lust och bli less och irreterad..Simon måste ju ha bilen nu när han jobbar i Valbo och det är förståeligt, absolut..men det gör att jag blir fast i den här lilla lägenheten..som känns som att den är superstökig bara man har ett glas framme på bordet...(i  normala fall trivs jag bra här, men inte just idag, idag känner jag mig bara instängd)
Det är så mycket som jag borde göra..men när humöret inte finns där, finns inte lusten, och inte orken och inte glädjen..känns som att det hänger ihop litegrann! Det är till och med så mycket jag VILL göra men som lusten och orken inte finns för... Jag vill baka, jag vill duscha, jag vill fixa till namngivningen, jag vill planera, jag vill handla, jag vill laga mat, jag vill umgås osv...Men när jag väl tänker att jag ska göra nåt..så blir de bara..näe ja orkar inte.....
Ta en promenad tänker alla...jag har ingen lust till de heller..grått och regnigt=inte kul!
Jag vill ha en bil!! Men de tillåter verkligen inte ekonomin...

Åå ge mig lite lust och ork, så glädjen kommer tillbaka!
Tack och lov att jag har en underbar familj, och en liten son som förgyllerdagen med massa leenden åt mig!