Börjar de vända nu?

Idag har varit en betydligt bättre dag än vad de var igår!! Förutom att jag trodde att jag hade fått en hjärtattack imorse när jag vaknade..hade så ont i sidan och bröstet liksom...men jag drog mej ur sängen, hällde i mig en kopp nyponsoppa, somnade om och den var de onda borta! De var nog min kropp som var lite hungrig bara!! Vaknade strax innan tolv sen och var jättesnurrig i huvudet, så de blev lite mer nyponsoppa och 15 minuter i sängen och sen mådde ja rätt bra igen!! Och sen halv ett har jag varit upp på benen hela tiden, riktigt bra för att vara mej, med tanke på att jag har legat alla andra dagar och orkat vart uppe max 15 min! Idag har jag till och med lagat mat..tillsammans med gubben min då men ialla fall! Invecklad mat stod på veckolistan idag också..så jag är mycket nöjd med min dag hittills idag..=)

Simon har hjälpt mig lägga in min och Sandra uppsats i DIVA också, så nu är det äntligen klart!! Nu är det bara betygen som saknas och sen är skolan över!!! Fast jag säger inte riktigt hej då ändå, för jag kommer säkerligen sätta mina fötter där igen..=) Läsa lite kurser så ja får mer kött på benen!!

Simon åkte nyss iväg till IKEA han! Vi har fått lite insideinformation om att dom ska rea ut barnmöblerna för att dom ska flytta den avdelningen..så idag fick vi ett trevligt samtal om att de skötbordet vi vill ha är nedsatt till halva priset...såå tjjaa varför inte..Simon har alltså åkt iväg för att hämta hem det nu..visar sig om han kommer med en säng också!! Billigt är bra, då gör de inget att man är ute i god tid, de tycker ialla fall inte jag!! Bilstol ska vi få köpa av min mosters kompis också för under halva priset..precis en sådan som vi vill ha, så det här kan ju inte gå bättre!! Vi gör kap på kap...;0)

Näe..jag måste stoppa i mej nåt i magen igen nu, sen så blir de ett varmt bad så jag tvättar bort alla mina äckliga bassilusker!!

Pussar o kramar från en tjej som är på väg mot toppen igen..;0)

image383
Så ser de ut, fint va..;0)

Så fick man gråta ut en skvätt

Jag är en sån människa som har jättesvårt för att gråta...mår jag dåligt och känner att jag bara skulle vilja lägga mej ner och grina en skvätt går det oftast inte och jag blir bara mer frustrerad än innan! Men när jag tittar på film och serier då gråter jag lätt..så de bästa jag kan göra när jag behöver gråta ut är att sätta på nåt sorgligt´eller lyckligt å titta på! Sen gråter jag av bara farten!! Idag har jag fått gråtit ut ialla fall...har tittat på veckans One Tree Hill, och till de får man nästan alltid en tår i ögonen..men idag såg jag till att även få ut alla mina tycka-synd-om-mig-själv-tårar som har velat kommit ut några dagar!! Så nu jag fått brutit ihop, så då är det dax att ta tag i allt och komma tillbaka så jag kan bli mig själv igen...Jag håller tummarna för att det går!!

Snöoväder är det också till på köpet (säg nåt som är bra för tillfället..sorry att jag e så negativ!!). Jag som vill ha vår nu! Om inte snön har kunnat kommit tidigare, så behöver den väl inte komma nu heller...suck!!

Jaja, jag tror jag ska se till och inte skriva nåt mer på ett tag nu, de blir ju bara negativt ialla fall!! Fast vad ska man med en blogg till om man inte kan skriva när allt känns skit..de e ju såna gånger som man bara vill skriva av sig juh! Man kan ju inte vara glad o positiv jämt eller....

Jaja, hoppas ni alla mår fint!!

Host o snörvel!!


Ps. Förövrigt så var det ett mycket bra One Tree Hill avsnitt idag, så har ni inte sett de (ni andra som tjuvkikar) så har ni något att se framemot..=)

7 sanningar om mig

Jag har blivit utmanad av tre stycken, Johanna, Sara och Martina, så de är väl dax att jag ser till och gör detta nu då! =)

Jag utmanar nu dig till sju sanningar. Utmaningen följer att utmana 7 personer om sju sanningar, och också att länka till den som utmanade. Vågar du anta utmaningen? ;)

1. Jag bara älskar ost och popcorn!! Spagetti med smält ost är något av det bästa jag vet!


2. När jag är ensam hemma på kvällen brukar jag släcka ner hela lägenheten och bädda ner mig i sängen bara för att jag är så mörkrädd! I vanliga fall är jag inte alls mörkrädd men när jag är ensam blir jag löjligt mörkrädd!


3. Jag har förmågan att bli riktigt aggressiv ibland! Speciellt på människor jag inte känner när jag är ute på krogen! Det är ett under att jag inte har råkat i något slagsmål ännu..;0) Har hittills trott att det har berott på alkoholen jag ibland kan ha i kroppen..men efter lördagens nyktra utgång med Malin har jag insett att så inte är fallet. Jag har på tok för svårt att hålla tyst om sådant jag irreterar mig på, vilket i sin tur kan irretera den andra personen i fråga!!


4. Jag är inte speciellt långsint av mig när det gäller "små" saker, och kan ibland bli lite irreterad på mig själv för att allt går över så fort!! Men gör någon något som jag verkligen blir förbannad på så kan det vara svårt att få tillbaka mitt förtroende!


5. Träffar jag folk som jag inte gillar märks det direkt på mig! Vid sådana tillfällen har jag jättesvårt för att behärska mig och jag visar tydligt


6. Jag är (ibland=) väldigt lat och bekväm av mig!! Och självdiciplinen ska vi inte ens tala om! De finns så mycket saker jag säger till mig själv att jag ska bli bättre på, men de händer aldrig..T ex. äta nyttigare, motionera regelbundet, träna, vara en bra husmor och ta hand om hemmet..m.m m.m


7. Något av det absolut värsta jag vet är att diska! Jag tycker de är äckligt att få alla matrester och äckel på mina fingrar!! Jag brukar muta Simon med presenter för att få honom att diska i ett visst antal veckor..=)

Nu är det min tur att utmana och jag väljer att utmana följande personer!
Anna
Hanna
Cissi
Karro
Thyran
Mia
Sandra

Säg till om ni vill att jag ska ta bort länkningen bara så göra jag det!! Annars så ser jag med glädje framemot era listor!!


Less på det här nu

Jag har fått nog, jag ger upp.. Jag förtjänar fasingen inte att vara sjuk igen!! Hela januari har jag gått som i dvala och mått allmänt dåligt..pga graviditeten och förkylningarna(!!) som jag har haft!! Veckan innan Åre jobbade jag trots att jag var förkyld, men började må bättre mot slutet av veckan..Åreveckan var kanon och det var längesen jag mådde så otroligt bra som jag gjorde under tiden där!! Å så nu, får jag skiten kastad rätt i ansiktet på mig igen!!! Jag orkar fasen inte mer nu alltså!! Är nog inte rätt dag att skriva blogg idag ens, för jag har tyckt synd om mej själv hela dagen idag..legat tårögd i sängen hela dagen och inte orkat nåt!! Knappt så ja har orkat kolla på tv:n!! Inte ens datorn har jag suttit vid, och då förstår ni hur illa de e..Har tyckt jättesynd om Nemo också, Simon har gått i skolan och sen jobbat hela dagen, så Nemo har bara fått stått ut med mig, som tur e var Malin snäll och tog med honom till Hemlingby så han har fått kommit ut litegrann idag ialla fall!! Tack vännen!!

Näe om man ska ta och bre nåt gammalt över sig då kanske...


Helvetes jävla skit

De är fasen inte sant...jag har vart sjuk i stort sett hela januari! Jag har jobbat 6 dagar, varit ledig 5 och varit sjuk 7, 8 med idag!! Jag har aldrig varit sjuk så ofta som jag har varit nu! Dessutom åkte jag ju på vinterkräksjukan i november också!!
Jag har sovit jättekonstigt inatt och vaknat tokpigg varannan timme ungefär..runt 6 tiden vaknade jag med frossa och illamående, men tänkte att va fan ja kan ju inte bli sjuk igen...i så fall tänker ja gå till jobbet oavsett!! Somnar om igen, vaknar halv åtta och fryser ändå mer, och var nära att spy..okej de va lika bra att ta fram febern..38.2!! Jag som har en normaltemp på 35,9 - 36,2...happ, då var de bara till o ringa jobbet igen då!! Suck!!
Försökte somna om sen, men de går helt enkelt inte...slog på datorn nu, och kollade på Aftonbladet.se och vad är de första jag ser, joo att Influensan har slagit till!! Meeen föööör i heeeelvettte!!!! Ska jag åka på all skit som går att få eller?! Hoppas verkligen att det bara är en liten feberförkylning...! Men har ju umgåtts med sjuka personer flera dagar..först på bussen hem från Åre, en med halsfluss och så en med feber! Sen min bror i fredags, som även han hade feber!! Bra jobbat!!!! Ååå va irreterad ja blir!! Symptomen på influensan stämmer då in ialla fall..undrar ja om jag ska ringa till rådgivningen och höra om det är nåt speciellt jag måste tänka på eftersom ja e gravid...

Åå va ja inte e på bra humör!
Jag som skulle på gravidyoga med Malin idag också!!!
FUCK!

Church street och Heartbreak

Gårdagen tillsammans med Malin blev riktigt lyckad!! Vi började med att gå till Churchan för att äta!! Vi kan väl säga att vi hade valt helt fel dag för att gå dit egentligen..men vi hade inte bråttom, så de gick riktigt bra att köa! Efter lite mer än en timme hade vi fått vårt bord..=) Men medan vi väntade beställde vi varsin drink! (alkoholfri, of course) Drinken var verkligen jättegod!! Sen blev de som vanligt Breast of Chicken! Sen knallade vi hem till Malin och pratade massa bebisprat, drack cider, lyssna på musik, åt chips m.m. Vid 23.40 tog vi bilen (!!!) ner på stan, (Malin bor granne med oss, men är man gravid så är man=), och gick på Heartan! De var jättelång kö, men smarta som vi var gick vi och skaffade stämpel efter att vi ätit, så vi behövde inte köa nånting alls! SKÖNT!! Sen skakade vi våra rumps till Afterski musik!! =) De var liveband på scenen, och dom spelade samma musik som i Åre, så de va en härlig känsla!! Vi beställde även två drinkar, som bartendern bjöd oss på! Haha!! Myycket god var den!!! när klockan närmade sig halv två, hade vi tröttnat och tog bilen hem igen!! ;0) De var en riktigt trevlig kväll, Tack Malin för ditt underbara sällskap!! =)

Nu får vi se när det bli utgång nästa gång! =)

Jag har ialla fall märkt att det inte spelar någon roll om jag har druckit alkohol eller är nykter, jag blir lika aggressiv på krogen ialla fall!! I går var ja påväg att åka på stryk av en dryg jävla Skånebrud!! Fy fasen!! Drygare människa hade man då fått leta efter, men kanske skulle jag ha hållit min mun lite tyst...men Sofie kan inte vara tyst när hon blir irreterad...grr!! Haha!!

Hoppas ni haft en trevlig helg, de har jag haft!!

Lördag och utgång!

Så var det lördag..känns ju i och för sig inte så mycket annorlunda motför tidigare i veckan, eftersom det har varit lördag hela veckan..;0) Ikväll är det tänkt att bli utgång för fröken Sophy! Jag och Malin ska ut och svänga våra lurviga innan vi blir på tok för tjocka om magen!! =) Egentligen kan man säga att jag inte hade så stort val om jag skulle ut eller inte...Det var mer en befallning..haha! På lördag ska DU följa med ut på en krogsväng!! Nu var det alldeles för länge sen jag var på krogen och skakade min gravida kropp hehehehehe... Så inte banga nu Sofie, då stryper jag dig!!!! De känns som de e bäst att göra som fröken vill va!? =) Man vet ju aldrig vad som händer med gravidhormonerna annars..;0) Näedå gumman, de ska bli jätteskoj o partaja lite med dej!! =) Vi ska ialla fall börja kvällen på Church Street, och sen går vi hem till Malin och dricker Graviddrinkar..=) Sen blir de väl till att gå på krogen..jag får väl offra mej helt enkelt..;0)
Men innan kvällen kommer ska jag knalla ner på stan, och se till så jag får en fungerande telefon! Just nu är jag så anti min telefon att ja inte ens vill ta i den!!! Så ska vi kika litegrann i affärer också! Sen ska jag åka till Viken och hämta hem vår hund!! han har varit hos mamsen i en vecka snart!! Men där har han de ju bra så! ;0)

Näe om man ska tvinga i sig lite frulle då, och sen göra sig klar för stan!

Ha en trevlig lördag!!

Tebax i Gävle igen!

Så var den underbara Åreresan slut!!
Veckan har varit helt fantastisk men rätt hektisk..Som tur är har jag mått riktigt bra under veckan, och sluppit tröttheten och illmåendet vilket har varit riktigt riktigt skönt!!
Bussresan upp gick bra..jag lyckades med att sova nästan hela vägen, så de var underbart..När vi kom fram fick vi vänta lite på vår lägenhet, och jag var helt slut i kroppen..hungrig och illamående..som tur var, eller rättare sagt, tack vare Janaki, fick vi vår lägenhet direkt, så vi lagade i ordning lite mat och åt.. Sen blev de backen för Simon och Becca, och jag o Mia tänkte bege oss och åka lite i de blå backarna som finns i centrala Åre. Meen Bergbanan var avstängd, och det var för lite tid för att ta buss till Björnen, så vi satt på oss skidorna och åkte på en gångväg ialla fall...så de blev lite åka av! Sen gick vi istället hem och vilade oss litegrann och senare blev de Afterski på Bygget tillsammans med de andra! Vi röjjde gärnet tillsammans med Sveriges Näst Snyggaste Band..=)
Sen blev de hem och äta Tacos och duschen..sen hamnade vi på förferre i Backströms lägenhet! Sen var det tänkt att vi skulle gå ut på Bygget på kvällen...det var ett eländigt tjat en längre tid på att vi skulle gå, och när vi väl skulle göra det kunde vi inte hitta ena våran nyckel!! Vi vände upp och ned på heeela lägenheten, inte bara en gång! Men hittade inte någon nyckel...jag som egentligen inte hade lusten alls med att gå ut, tyckte innerst inne att det var lite småskönt..Med en nyckel på vift är de ju inte direkt så att man lämnar lägenheten..speciellt när det står rumsnummer på den! Så de blev sängen istället!

På måndagmorgonen fick vi höra att vår nyckel, på något väldigt konstigt vis, hade hamnat nere i en annan lägenhet, så då fick vi ialla fall tillbaka den så vi slapp betala och ha oss!! Jag och Mia hade bestämt att ta bussen till Björnen idag, men istället för att gå upp med skidorna för en brant och jobbig backe (i våra ögon) bestämde vi oss för att ta Bergbanan upp istället...och åka ner till bussen...Vi hade dock ingen aning om att Bergbanan har fasta tider som den går, på när vi till slut kom upp med den var det bara 10 minuter innan bussen skulle gå..bra jobbat Sofie och Mia!!! Men de löste sig fint ialla fall och vi tog transportstrecka och grejjer och åkte i underbart härliga backar mellan Åre och Björnen..Sen åkte vi hemåt och begav oss iväg till Bygget på Afterski igen! Den här gången tog vi de lite lugnare och satt och pratade iställt..skönt och mysigt!! Riktigt kul när det är så mycket folk med också!! Sen efteråt blev det dusch och mat och förferre. Vi satt kvar hos oss väldigt länge, och när vi väl gick på förfest så skulle folk bege sig till krogen, innan vi kommit fram till vad som hände och vad vi skulle göra, hade alla bara försvunnit fort som fasen..kvar var jag, Simon, Mia och så några till...Vi kom fram till att vi skulle knalla till Tott (Villa Tottebo) där de andra var..men när vi kom dit fanns det inga där..så vi gick hem igen..Satt och pratade och sen la jag och Mia oss..Simon var ute och sprang lite längre och dryga på alla andra..=)

Tisdagen hade vi åter igen bestämt att vi skulle åka till Björnen på jag och Mia. Den här gången struntade vi i Bergbanan och gick till bussen och vi kom fram till Björnen!! De var en underbar dag, och det var absolut den bästa dagen under hela veckan!! Solen sken och jag tror jag och Mia satt och fika, solade oss, och pratade i en timme, innan vi kom fram till att vi nog skulle stressa iväg om vi skulle hinna ta oss hela vägen till Åre på skidor..de var fantastiska backar och så otroligt fint! De var hur skönt som helst..väl framme vid Fjällgården blev det Afterski! Vi var ett litet mindre gäng idag, men vi hade så grymt trevligt ialla fall!! Sen blev det hem igen, mat och så fest igen...Pahlin hade fyllt år, så vissa gick ut och åt och firade med honom på kvällen..jag och Simon kom fram till att vi skulle äta maten hemma och sen gå till festen efter de. Men det gänget skulle egentligen ut på krogen, och varken jag eller Simon hade särskild lust med de, så vi tillbruingade kvällen tillsammans med Erik, Danne och Räkan istället...de va riktigt roligt de också..skratta får man göra när man är med dom ialla fall!! De gäller bara att man har den humorn =) De visade sig ialla fall senare att gänget hos Tobbe och Pahlin inte alls hade gått ut på krogen, utan fortfarande satt där hemma, så vi bestämde att vi skulle gå dit en sväng...Men klockan var då runt 12 och alla var skitfulla och dryga, så de va inte alls särskilt trevligt där just då...sorry! Så vi gick hem rätt snabbt igen!! Danne gav oss en hel del skratt på vägen hem också..:0)

På onsdan var både jag och Mia helt slut, så vi orkade inte bege oss ut i backen...istället tog vi de lungt hemma och tog sedan på oss pjäxorna och skidorna under armen och begav oss till Fjällgården igen..För en gemensam lunch den här dagen! De var tyvärr inte så mycket gemensamma grejjer på dagarna..jag och Mia åkte på andra ställen, och de andra gänget var på tok för stressigt för att ens ha tiden att vänta på oss..men vi skötte oss fin fint själva ialla fall vi...haha..=) Men den här dagen fick vi ialla fall till en lunch tillsammans, och det var mycket trevligt!! Vi blev kvar på Fjällgården hela eftermiddagen, och sjöng litegrann tillsammans med Pink Hink..! Sen åkte vi skior ner för backen..de var vår skidåkning den dagen..haha! Men attans så jädra ont de gjorde i fötterna då..aj aj aj!! De hade inte funnits en möjlighet till att jag skulle kunna åkt skidor på onsdagen..och tack och lov inte för Mia heller, så ja behövde inte ha nå dåligt samvete..=) Sen blev det mat och förfest igen...och som vanligt Stress ut på krogen!! Jag, Mia, Simon, Erik och Danne stannade hemma den här kvällen också, och satt och pratade och hade oss..Jag som inte har druckit nåt på resan, tyckte de va de absolit trevligaste! De är inte så jätteroligt att springa ut på krogen med massa fulla människor när man är spiknykter själv..dels för att man får superont i öronen och dels för att alla som sagt är fulla! Då är det trevligare att sitta hemma där man kan prata!!

På torsdagen var det dax för hemfärd, vilket kändes rätt skönt! När man är uppepå varann såhär som man har varit så är det skönt sen när man kommer hem! Man märker hur folk fungerar på ett annat sätt när man lever inpå varandra! Jag och Mia var ju i och för sig inpå varandra hela tiden, men vi är rätt lugna och likadana till sättet jag tror de va därför det gick så bra..jag brukar ha förmågan att behöva dra mig undan någonting andra gånger när jag är med folk...Kanske var det tur att de va Mia som jag åkte med och var inpå hela tiden och inte Becca, i den tjejen bor det lite för mycket stress för en person som mej..;0) Jag vet inte riktigt om jag hade orkat med de tror ja..;0) Jag är nog mer en sån person som vill ta det lite lungt, samtidigt som jag vill att folk ska göra saker tillsammans och vänta på varandra och så, istället för att man ska gå i omgångar...men alla är vi olika och det är väl tur det också antar jag!! Den allra största överraskningen ändå är nog att jag överlevde Erik..haha! Trodde han skulle gå mig på nerverna under resan, men de gick absolut över förväntat..nog för att han emellanåt var lite dryg..men inget ja inte kunde stå ut..faktiskt så var det mest roligt!! =)

Sammanfattningsvis så var det en underbar resa! De var en fin avslutning på min studietid, och jag är jätteglad över att jag verkligen orkade så mycket som jag gjorde..Nog var jag lite less några gånger, men de va mest när det stressades som jag inte orkade...men inga rejäla graviditetshormoner ialla fall..=) De sorgliga är att pluggtiden är slut..de här var avslutningen på min tid som student, och nu är de över! Jag vet ju att jag kommer träffa vissa människor fler gången, och sådär...men just den tiden som "Pedagogernas F-kärring" är numer över för gott...Snyft!! Förmodligen blir det inte någon mer skidresa till Åre tillsammans med "Gänget"!! Till alla er som vart med i Åre och även ni andra  jag lärt känna under min studietid!! Superdupertack för den här tiden!! Utan er hade jag inte saknat skolan och studietiden! Det är ni som har gjort den!!

Nu är det nog babblat om allting!!

Sist men inte minst blir det ett tack till Mia för att hon orkade med mig och var så snäll och vänta på mej i backarna..och tack för ditt sällskap!! =)

Bilder kommer en annan dag...måste få dom från Mia först bara!

Pussar o Kramar till er alla som orkat läsa detta..=)

Hälsning från Åre

Tänkte passa på att lägga in en liten hälsning härifrån Åre! (har ju trådlöst i läganheten..=)
Kan berätta för er att allting är verkligen toppen här!! Kompisarna, boendet, backarna, vädret, Afterskin..jaa allt helt enkelt!!
Vi har kanonväder med strålande sol och kyla..=)
Backarna, som jag och Mia åker i (de blå) har vart suveräna..de röda backarna vid Kabinen däremot har varit lite väl uppkörda och isiga, men där åker ju inte vi..=)
Eftermiddagarna har spenderats på Afterskis, och kvällarna med mys och partaj!!

Detta är helt enkelt en superlyckad resa, och jag önskar att fler av er hade fått uppleva detta!

Jag bjuder er på lite bilder senare..=)


Pussar från Åre!




Snart åker vi!!

Nu är det så gott som färdigpackat...måste skryta med att jag faktiskt inte har sååå mycket grejjer med mig som jag hade trott att jag skulle ha..Min väska är inte ens full!! De ni! Bra jobbat av mig va..haha...=)
Nu ligger jag och vilar mig litegrann...fast de blir bara en liten vila...vill ju inte vara för pigg på bussen..målet är att få sova en liten stund ialla fall!! Så man inte är helt slut imorgon!

Idag har vi vart och handlat massa mat som vi ska ha med oss..Det kommer bli Tacos, köttfärssås och spagetti, köttbullar och makaroner och ugnstektfalukorv med potatismos..Mumma!! Sen blir de väl lite annat smått och gott också!! För er som inte vet, så ska vi bo i lägenheter i Bysshuset. Tillsammans så har vi 12 st lägenheter..=) Själv ska jag bo tillsammans med Simon, Mia och Becca! Ska bli riktigt trevligt! Myspys!!

Tack så jättemycket för alla gratulationer som vi har fått, både här, på msn och sms!! Om man ska tro på er så behöver vi inte vara de minsta oroliga för alla anser visst att vi kommer bli superbra föräldrar...=) De e ju roligt att höra!! Och man blir så glad när man märker att så många är glada för vår skull..=) Tack igen!!

Bäbisen är alltså beräknad den 14 juli, men vi har inte vart iväg på Ultraljud ännu, så de kan ju ändras efter det. Men just nu är jag alltså i v 15. Går in i v 16 på tisdag!! Så vi har kommit en liten bit på väg ialla fall!

Idag fick vi ett snabbesök från Hasse, Ellen och Scott. Dom var påväg upp till Umeå på barnvälsignelse för lilla Lisen!! Så då stoppade dom här en snabbis!! Hade de inte vart för Åre så hade vi också varit påväg upp dit nu, eller varit där uppe! Men de skulle bli på tok för stressigt, tyvärr...men vi planerar att åka dit i slutet på februari istället...

Nu är det väl dax att göra ett ryck igen...ska göra iordning baguetter att ha med i bussen..jag äter ju hela tiden numer, så de är bäst att ha en välfylld ryggsäck med mat!

Ha en riktigt bra vecka här hemma!!

Många kramar till er!!

Nu e de officiellt på riktigt..;0)


Imorrn bär det av...klockan 01.00 natten mellan lördag och söndag börjar resan som vi har sett framemot sen förra året den här tiden ungefär..=) Studentski Åre!! Det ska bli riktigt riktigt kul!! Massa partaj och skidåkning!! Dock kommer det bli lite skillnad motför förra året, när Sofie var full ungefär 5/5 dagar...det kommer inte att hända i år!! Stämpeln "Pedagogernas fyllekärring" kommer få sig en rejäl törn där uppe, och många kommer bli rejält chockade, när de kommer få se en så pass ordningsam Sophy!! ;0) Dessutom kommer jag vara det i många månader framöver.....
Vi tycker det är dax nu, det är dax för er (som inte redan har vart smarta och listat ut det) att få veta!!

♥♥♥

I Juli kommer jag och min älskling bli föräldrar!!
Ett härligt underbart litet kärleksbarn!


Älskar Er!

♥♥♥

Torsdag hela dagen

Morgonen började med att jag försov mig!! Bra jobbat Sofie..verkligen!! Skulle börja klockan 8.00...vaknar 7.24..PANIK!! Ringer till jobbet...men där lugnar dom mig och säger att det är rätt lungt, så jag kan ta det lungt och komma när jag e klar!! SKönt!! Hatar att försova mej..men ja skyller på Simon..antingen hade han inte ställt klockan..eller så har han stängt av den eller nåt utan att säga till mig...min telefon e ju som sagt stulen, så hans fick vara min väckarklocka..eller Skulle vara min väckarklocka!!
Men dagen har ändå gått över förväntan..hela dagen brukar ju bli skit om man försover sig, men den här har ändå löst sig rätt fint!
Det har löst sig med ny telefon..så nu är den gamla spärrad och jag fick hämta ut en ny för 500..den här gången va de då värt att ha försäkring ialla fall! Skönt!! Så nu ska den bara laddas!! Men så att ni vet, är jag ju åter igen utan telefonnummer!! IRRETERANDE!!!!

Nu ska jag äta!

Kramar

Så fick jag..

..gråta några tårar!
Avsnittet idag var egentligen inte så bra alls, och bjöd inte på några speciella godingar..men tårarna rann ändå..kanske för att jag ligger och tycker synd om mej själv..just för tillfället känns det bara som att allting går emot mej..fast jag vet att det inte är så..men först mobiltelefonen, sen att det går så segt att få klart med betyg och grejjer från skolan så att jag inte kan komma igång och få stämplingspengar, min förkylning som vägrar ge med sig, och sen är det egentligen inget mer..för resten kan jag inte tycka synd om mej själv över, även om jag inte mår på topp hela tiden... Men ändå känns det bara som att det är såå synd om mej just nu!!
Jag kanske behöver en riktigt gråtattack! Då kanske det går över...innerst inne vet jag ju att det inte är så synd om mej som det låter, och jag vet varför jag har dom här känslorna...jaja...

Min mams har varit här idag..vi har vart nere på stan och shoppat järnet åt henne..jag tvingade på henne en kavaj, en klänning, ett par jeans, en tröja och så köpte hon en barnklänning och barnstrumpor.. 510 kr!!! De va halva reapriset..skulle egentligen ha blivit 2000 för allt! Massa fina kap gjorde hon minsann!! De är hon värd..=) Så tog en matbit på Georges också...så gott!!

Imorrn är det jobb 8-16 och sen vet jag inte vad de blir..antagligen kommer jag att vara helt slutkörd! Men måste tvätta lite inför Åre, och gå igenom så att jag kan ha mina skidkläder!

Nu ska jag sova så ja kommer upp imorrn!!

Faaan jävlar helvetes skit

och lite mera!!
Tror ni inte att jag har blivit av med Mobilen igen då!!
Ja tror fanimej att jag blir galen!
Åååååååhhhh
Happ de e ju sååå roligt med utgifter...

Näe nu lessnar jag fanimej ur!!
Ska lägga mej o titta på One Tree Hill så man får gråta lite!

Dra åt pipsvängen alla jävla idioter som snor saker!!!!!!!

Nu var det ju ett tag sedan..

..som jag skrev om bandy i bloggen..
Så nu tycker jag att det är dax igen!
SAIK ligger fortfarande etta i serien, och har gjort så ända sedan de hamnade där första gången!! Idag besegrades Villa med 12-6 och Nilsson gjorde 6 mål!!! Nu är han historisk med sina 72 mål..och än är inte serien slut...frågan är om han kommer upp till 100 st?! Skulle ju vara lite coolt!!
Jag hoppas de fortsätter att gå bra för SAIK, och jag hoppas verkligen på en plats på Studenternas!! Är SAIK där, så är JAG där..=) En önskan e ju ändå en final med SAIK och Edsbyn..fast att jag vet att det är ett tufft motstånd..men de är även de lag som är mest värdiga en finalplats..och de är dom två bästa lagen som borde vara i final..o kan inte SAIK klara av att vinna över dom i en final, så är de ju i så fall inte värda SM-guldet..eller...Men i år så kommer de gå bra..jag bara känner de på mig..de är ett bra år..det är ett underbart år, det är ett år med överraskningar!!



 

H E J J A  S A I K ! ! !

image380


Singing Bee



Vilket jädra påhitt...va är det för program som går på tv egentligen..
Oh vilka är idioterna som ställer upp och är med?!
Allt för att vinna lite pengar!
Vore väl en sak om folk verkligen hade rösten och kan sjunga..Men NÄÄÄ
Man blev ju livrädd idag när man tittade..speciellt när en sjöng..
Dessutom var hon så himla lik en "kompis" genom skolan så man blev livrädd...
Huuualigen...man skäms fasingen själv..
Jaja, lite fick man ju garva ialla fall..och de kan ju vara bra på en dag som har varit rätt händelselös annars..
Har pratat med Malin i telefonen och planerat en tripp till Stockholm..=)
Och så har Hanna varit här och kikat på tv med mig..bla ovanstående skit!

Imorrn blir de jobb igen..nu är det slut på sjukdomarna..!!!
Förhoppningsvis..
Min näsa bråkar med mig och är täppt..och kroppen ömmar..men nu e de slut på sjukandet..
Vi har två vikarier den här veckan, så de kan väl kanske vara bra att vara där för den saken också..
Bara jag är frisk när de e dax för Åre..
Blir riktigt tråkigt annars!! Då kanske de verkligen blir Finns i sjön hela veckan Tobbe..=) Å föressten..du e inte dum du inte..;0)  Haha..

Igår var vi ju på fest hos Linda..under kvällen åkte jag bort till Midgård för att hämta Hanna, som ville komma och överraska Linda litegrann..så de blev en tripp in på Midgård, och där träffades de på en massa "gamla godingar". Mycket trevligt..men jag insåg då att allt är över nu...3.5 år har gått..man är inte student längre..frågan är om det ens kommer bli nå fler Studentfester för mej..Kanske nån reunion så småningenom..eller vad händer? De får väl helt enkelt visa sig..jag är tacksam för de underbara 3.5 åren jag ändå har haft tillsammans med Geflepedagogerna..allt roligt som vi har gjort! Utan er hade inte studietiden vart nånting! Och utan N0llningen hade jag inte träffat min älskling!!

Jaja..nu e de dax att släcka lyset!

All min kärlek till er..;0)

S O L E N

För första gången på månader (känns de som ialla fall) vaknar man upp och solen skiner in i lägenheten!! Första gången på länge som det inte bara är grått och trist ute!! Får se om man kanske tar sig ut en liten sväng..är inte så piggelinis..men kanske blir efter en prommis eller så...

Igår var det födelsedagspartaj hos Linda! Hon fyllde 20!! Grattis tjejen!! De va riktigt trevligt..och vi fick en massa gotta att äta! Alltid lika trevligt att vara hemma hos dom!! Fick dessutom komplimangen att jag ser ut att vara 20-22 år..haha...sånt blir man ju alltid glad över att höra..=)

Idag vet jag inte vad som händer..Vi ska väl eventuellt träffa Hanna och Erik en sväng..hitta på och göra nåt skoj...jag behöver piggna på mig litegrann..ingen som har några bra tips o komma med?! Jag måste ta och rycka upp mej..snart e de dax för Åre..då ska ja vara piggelinis!!

Ha en trevlig, mysig och slapp söndag! De får man ha på söndagar..=)

Kramar på er!

image379

Tårar


Avsnittet var sjukt bra...helt klart värt att vänta på...annars brukar ju serier bli sämre och sämre mot slutet..men här har dom verkligen lyckats...lääängtar redan efter fortsättningen!! Min kinder är alldeles våta av gråt...känsliga Sophy som alltid gråter..haha!! Ni har verkligen nåt o se framemot ni som gillar One Tree Hill!! En hel del överraskningar dyker de upp...

One Tree Hill Season 5



N u  s k a  j a g  n j u t a  a v  O n e  T r e e  H i l l !
Som jag har längtat!
Första avsnittet på säsong 5!
D u b b e l a v s n i t t ! ! !

Jippey!!


Stackars barn!

Jag lägger in den här dikten här istället för att skicka den vidare med mail! Tycker sånt här är så hemskt..ändå händer de oftare än vad vi vet...

Mitt namn är Chris, jag är 3 år
Mina ögon är svullna, jag kan inte se.
Jag måste vara dum, jag måste vara dålig.
Vad kunde annars göra min far så arg?
Jag önskar jag vore bättre,
jag önskar att jag inte vore så ful.
Då kanske min mor
fortfarande ville ha mig.
Jag kan inte göra något rätt,
jag kan inte alls prata.
Annars är jag inlåst,
hela dagen.
När jag vaknar är jag ensam,
huset är mörkt.
Mina föräldrar är inte hemma.
När min mor kommer hem
försöker jag vara snäll.
Då får jag kanske bara en
smäll i kväll.
Jag hörde precis en bil.
Min far är tillbaka från
Charlies Bar.
Jag hör honom svära.
Jag hör mitt namn.
Jag trycker mig mot väggen.
Jag försöker gömma mig från
hans onda ögon.
Jag är så rädd.
Jag börjar gråta.
Han hittar mig gråtande,
han kallar mig fula namn.
Han säger att det är mitt fel
att han plågas på jobbet.
Han slår mig
och skriker på mig.
Jag kan smita till slut,
och springer mot dörren.
Han har redan låst den,
och jag börjar stor gråta.
Han tar tag i mig och slänger
mig mot den hårda väggen.
Jag faller till golvet
med mina ben som nästan är brutna,
och min far fortsätter kalla mig fula namn.
Jag skriker 'Förlåt'
men det är försent.
Hans ansikte förvrids till
okänslighet.
Värken. Smärtan.
Igen och igen.
Åh snälla Gud, förlåt mig.
Snälla låt det ta slut.
När han äntligen slutar
och går mot dörren
ligger jag där känslolös.
Gråtande på golvet.
Jag heter Chris.
Jag är 3 år.
I natt mördade min far mig.
Du kan hjälpa...
Läser du det här och inte skickar det vidare
ber jag för din själ.
För annars måste du vara en
hjärtlös människa som inte
blir berörd av denna dikt.
Och om du blir berörd,
så gör något..
Därför ber jag dig, skicka den vidare
OM DU ÄR EMOT BARNMISSHANDEL

(kopiera och skicka den vidare kära bloggläsare! )

image378
bild:
http://www.svt.se

Förkylningen som vägrar ge med sig

De är nog min förkylning de..har gått en vecka nu, och visst är det väl på bättringsvägen..meeen inte så bra som ja vill...stannade hemma från jobbet idag också...är ju bara dumt att gå tillbaka till en förskola för tidigt..ingen hit och smitta ner alla där! Vi får se hur de blir imorrn!

Har pluggat litegrann idag, varit på arbetsförmedlingen, haft Mia här på besök och så har jag gjort Ugnspannkaka med blåbär...eller håller på, den står i ugnen fortfarande!! De luktar himmelskt in hit ialla fall!! Så jag ska väl titta till den så den inte blir bränd!

Hoppas er första vecka på det nya året har varit bra!!
Min har varit snuvig...men jag har ju haft besök från Hanna och Dubbe också, så de slår ju förkylningen med hästlängder!! Har vart en jättetrevlig helg med er! Å Erik ska vi ju inte glömma heller!! Så helgen har varit lyckad!! Nu blir de en lugn vecka, och det ska donas lite med papper som ska hit och dit bara...annars ska jag försöka vila upp mej litegrann...eller så kanske ja ska köra hårt den här veckan, och vila upp mej nästa vecka..;0)

Ha de så fint!


Pussar o Kramar

Förkyld

Usch vad jag avskyr att vara förkyld..näsan rinner och är täppt, och huvudet bara snurrar och gör ont..halsen ömmar..jaa de e fanimej fel på allting tror ja...! Igår låg jag i sängen hela dagen, idag ska jag ta mej in i duschen ialla fall..å kanske ut på en promenad med Nemo om jag orkar! Tur att han har husse ialla fall!!

Imorgon kommer Hanna hit..=) Ska bli så roligt o träffa henne igen..har inte sett henne sen första helgen i augusti, så nu är det verkligen på tiden!!! Blir väl en del fest o massa mys! Hoppas bara att jag blir piggare!!

Hmm..njae hjärnan arbetar inte normalt heller, så jag kommer inte på nåt att skriva!!

Puss o kram

Året som gått - 2007

Då är det väl dags för mig att göra en liten sammanfattning av vad som hände under 2007. Det var ett bra år tycker jag, och nyåret tillbringade vi tillsammans med Sebbe och Erika i Oslo!


I januari så bar det av till Åre med Geflepedagogerna och Hälsopedagogerna! En riktigt trevlig resa, som man aldrig kommer att glömma bort. Man träffade så grymt mycket nya människor och nya vänner! De var en riktigt härlig vecka...


Februari månad var inte så speciellt händelserikt..jag försökte mig på ett nyttigare liv ännu än gång..men som vanligt gick det ju inte sådärsuperbra..haha..Vi började leta efter en större lägenhet, helt centralt och en trea eller en fyra..


I slutet på mars skrev vi kontrakt på vår lägenhet, och här trivs vi hur bra som helst! De var också den här månaden som jag var modell för första gången..haha..eller hårmodell rättare sagt. Fick en cool frisyr, men hade hemska kläder på mig när jag skulle knalla runt på Heartbreak inför en massa frisörer..SAIK gick tyvärr inte till final i år..utan de blev Byn som tog hem det i år igen..


I april var vi iväg på kryssning tillsammans med mamma, mats, moster Lotta och nicklas, moster anki och thomas, magnus och thomas..de va riktigt lyckat och vi hade hur jädra kul som helst!! Det är snart ett år sedan, vi får väl se om vi kommer iväg på en ny i vår! Vi var även till Vemdalen tillsammans med mamma, mats, thomas och magnus..blev massa skidåkning och afterski! Tillsammans med de där gänget har man fasen aldrig tråkigt..haha


Den 26 maj var det återförening med min högstadieklass. Visst var det väl roligt att träffa vissa, men de som jag känner att jag har ett utbyte med har jag fortfarande kontakt med, så de roligaste med kvällen var att jag, Linda och Anna var på samma ställe och kunde partaja ihop...Jag hann även med en resa till Stockholm, där det blev en hel massa shopping!!


Juni månad förde med sig massor med trevliga saker, det började med att min moster gifte sig med hennes Thomas! Ett underbart bröllop, där jag och Simon var bartenders! =) Sen blev det flytt till Valbogatan, och såklart firande av Linda som tog studenten!! Och så min efterlängtade semester!! Midsommaraftonen tillbringades med Simon, Lelle, Linda, Hanna, Johan och Johan på en segelbåt i Karlskrona skärgård! Riktigt lyckad och fantastisk midsommar, som jag hoppas att vi kan göra om! Sen bar det raka vägen över till Åmål, och Simons stuga, och så Norge och fjällvandring tillsammans med Simons pappa och Ellen...Juni månad var en underbar månad, och vi upplevde en massa mysiga stunder!


Hela juli tillbringade jag i stort sett på ICA. Det var en mardrömsmånad och jag mådde verkligen dåligt av tiden där. Jag fick slita häcken av mig, och fick inte ens ett tack för det. Jag jobbade och fick ta hand om allting, och dessutom jobbade jag tillsammans med personer som antingen inte kunde någonting eller som inte "hade lust" att göra någonting! Jag upplevdes nog som en riktigt bitch, när jag styrde och ställde med folket där. Snacka om att jag är glad över att slippa det där stället i sommar!! Trots att jag jobbade en massa, hann jag ialla fall med att umgås lite med släkten ute i stugan, festa litegrann, åka till Stockholm och gå på Allsång på skansen med anna, helena och umetjejerna!, blev några kvällar på tant grön med en öl, mys och fest ute i Rullsand, Per Gessle i Högbo, Hanna på besök, surströmming i stugan, å så kom Mia hem från Tyskarnas land igen!


I augusti åkte jag ner till Hanna i Finspång och hälsade på. Jag behövde verkligen komma bort från ICA och ta de lite lugnt så de passade kanon! Vi grillade och mös och så besökte vi Kolmården, riktigt mysig helg va det. Sen var det ju den årliga cityfesten! De blev en massa gottamat på stan och så fick vi besök av Sebbe och Erika..lovley! Skolan började igen den 6 augusti och arbetet med uppsatsen satte igång...de kändes som att de skulle ta en evighet att bli klar med skiten, men till slut blev den ändå klar..Och inte att förglömma!! Årets N0llning gick av stapeln!! Riktigt roligt, och vi var en klockren phaddergrupp! Jag blev utsedd till årets rektor=) *stolt*


September månad var inte så händelserik, mest en massa plugg..men jag och Linda var till Stockholm på Ladies Night! En riktigt lyxweekend var vi på. Med VIP-biljetter och hotellövernattning! Showen var helt fantastisk och maten och drickat likaså..en riktigt lyckad tillställning som får bli en tradition om det blir av fler år!!


I oktober fyllde hela familjen år, jag hade min fest när jag fyllde med massa roliga människor och Simon hade en fest när han fyllde..så de röjdes en del här hemma då. Sen fyllde ju lilla Nemo år också!! Så föddes ju lilla Lisen också, och det blev en tur för oss upp till Umeå tillsammans med Hasse och Ellen.


De första jag gjorde i november var att flyga ner till Helsingborg och hälsa på min Älskad Poffi!! Trots vissa saker blev de ialla fall en underbar trip och det är så härligt att umgås med henne! Jag lyckades också med att få magsjuka, och det var inte någon liten sådan heller..jag har nog aldrig varit så dålig nån gång tror jag..Bandysäsongen drog igång. Å så kom Anna hem på besök, Sen var jag Simon Lelle och Linda till Stockholm och såg på Winnerbäck, så sjukt bra!! Och så fick vi ett glädjande besked den här månaden också..=)


I december blev vi äntligen klara med vår uppsats, vi har fortfarande små ändringar vi ska ändra på, men den är så gott som helt klar! Så snart har jag mitt examensbevis i handen! Vi har haft besök av Hanna och Johan och fått myst med Lisen, så har vi firat jul hos mamma med hela tjocka släkten, och så har vi ju såklart firat nyår! De gjorde vi tillsammans med våra underbara vänner!! En riktigt trevlig kväll/natt! Happy-Pommac-Year!! Haha!  Å just de ja, inte att förglömma! Den 28:e december hade vi kräftskiva tillsammans med mamma, mats, lotta, nicklas, thomas, elin och ida! Haha..de kan man ju ha!

De va en massa smått o gott som vi hade lyckats med under året! Nu får vi blicka framåt och se vad 2008 har ett erbjuda! Någonting stort och speciellt vet jag ialla fall! Å så ska vi till Åre igen, och så ska vi till fjälls med min familj, och sen ska vi nog göra en massa annat också!

Puss o kram hoppas ni orkade läsa lite ialla fall..=)