Lördagens bravader!

Idag har han varit lite piggare vår lillkille! Han sov ända till 10.00 imorse, efter att ha ätit vid halv fem tiden..så de kan jag ju inte klaga på..men sen var han vaken och ville bli sysselsatt hela tiden och absolut inte ligga ner..somnade i famnen med vaknade så fort jag försökte lägga honom någon annanstans..till slut gav jag upp och satt med honom i famnen så han fick sova...han vaknade upp och hade ur sig cirka en liter spya med hälften över mig och hälften över sig själv..trevligt..njae inte direkt..han ville fortfarande bara sova i korta etapper, så de va kört att ställa sig i duschen eller kunna gå ut med stackars Nemo..till slut ringde jag hit min moster så hundstackarn fick sig en prommis..tackar för de Lotta!! Lagom till att hon kom, fick jag tillbaka den snälla söta Noah igen..han åt och sov..i vagn, famn och soffa..vaknade, åt och sov lite till och sover fortfarande...nu börjar jag känna igen honom igen!! Hoppas verkligen att han är "sig själv" imorgon också! De var inte en sån trevlig dag idag! Hade inte ens möjlighet att laga någon mat...men så kan de gå!! Tycker så synd om stackaren som inte är helt kry, usch o fy..men ändå verkar han inte lida alltför mycket..förutom att han kräks en hel del..idag har de blitt 3 ombyten!

Det var riktigt skönt när Simon kom hem kan jag tala om..då blev det duschen för min del..en lååång skön dusch! =) Sen nu på kvällen åkte han och handlade litegrann så att jag kunde ställa mig och göra pizza..myyycket gott kan jag tala om att det blev! Nu sitter vi och slappar litegrann i soffan..och det är väl snart dags för sängen skulle ja tro!
Imorrn vet jag inte vad som händer, men en sak är säker,och det är att jag åtminstone ska ta mig utanför dörren..har vart inne två dagar nu, och nu är jag less på det! =)  Tack och lov att Lotta kom hit med lite fika på eftermiddagen idag, och att kusinLinda kom på besök, så jag fick lite sällskap..det var mycket trevligt!

Gonatt på er!

Bjuder på några bilder på mina älsklingar också!



Noah ser ut som värsta stora killen när han ligger där..vet inte riktigt hur han ligger..=)
Kan ju även passa på att försvara mig för hans kläder..;0) Efter att ha spytt ner sig 3 ggr tog jag det som vi använder minst..ingen matchning alls..haha..jag som brukar vara ganska noga med de annars...=) Men e man sjuk så e man, faktiskt...=)



Myspys i soffan!

Världens snällaste lilla sjukling!

Trots att han är sjuk,snorig i näsan, hostig och 37.9 i feber så säger han inte ett knyst.. Han har legat och jollrat och flinat istället och tittat på film med mamsen och papsen! En mams som var så orolig så hon ringde hälsocentralen..trotsatt jag visste att dom skulle säga, avvakta och se! Men skönt att prata med dom i alla fall..han äter, sover, pinkar, bajsar, m.m. så vi kunde vara lugna..men kom febern upp över 39 grader kunde vi höra av oss igen..eller om vi tyckte han försämrats mycket! Berättade för henne att ja va orolig för att det skulle vara Rs viruset..men jag kunde vara lugn..jaja så säger dom väl..men jag känner mig lite lugnare i alla fall!
Alldeles nyss bajjade han ner sig också..med baja upp på ryggen...så han har fått bada alldeles nyss..ingen protest då heller..nu e de mat och sovtajm!! Kan berätta att febern är sänkt,.37.4..vet inte om de räknas som feber på dom små...

Blir en lugn fredag! Bara vara hemma! Vill inte dra ut Noah på nåt, och inte vill ja ta hit nån heller! Tror jag ska hitta på nå gott o äta till kvällen!




Har han åkt på sin första förkylning??

Vaknade i morse av att vår lilla älskling hostade och var lite snorig i näsan..han fick mat och somnade om, och nästa gång han vaknade var det samma sak igen, hosta och lite snörvel! Han känns även lite varm, tänkte kolla feber men Simons superduperköp, IR-termometern, är inte direkt pålitlig, visar olika hela tiden! Så nu har jag skickat honom för att köpa en ny!!! Hoppas verkligen inte att älsklingen blir sämre! Usch o fy...fast han verkar inte lida..har inte sagt ett pip på hela dagen...han har ätit som vanligt, och nu ligger han och sover i bärselen på min mage!! Simons mamma och Tryggve var ju här i måndagsnatt, och när T vaknade på morgonen så hade han blivit förkyld..troligen från Lisfisen som varit förkyld under tiden dom vart där uppe på besök!! Så de blev ju riktigt tokigt alltihop! Får hoppas de inte blir nå allvarligt ialla fall!

Annars var de längesen jag skrev nu..har mest vart hemma sen sist tror jag. Eller näe kanske inte..har träffat Malin och Carl, haft finfrämmande från Schweiz-Linda några gånger, vart ner på stan, vart på såpabandy (n0llningen), vart hos mamma så har vi nog hunnit med nåt annat också som jag inte kommer på just nu! Kollat på massa filmer..=)

Förutom att Noah håller på o blir förkyld, så är allt bra med honom..han blir större och större, och är en riktigt stadig kille allaredan..han står upp..huvudet är stabilt, han följer med med blicken, försöker sig på att prata, flinar, snarkar, kollar på tv och en hel del mer!! Han blir så stor vår kille!!! ;0) Men han håller på och lägger om sina rutiner och vill äta lite oftare, och sover inte på samma vis som han sov på tidigare..men de e bara vänja sig..kan ju inte räkna med att vi ska få till rutiner efter 2 veckor och att dom sedan ska hålla hela småbarnstiden ut...haha!! Men vi är nog inne i de nya rutinerna snart också..får se hur länge dom varar!! Han är vaken mycket mer på dagarna nu..och kan ligga i babysittern och bara kika runt..ser ut som han riktigt njuter av att ligga där o filosofera..jättebra, när jag behöver duscha och göra mig i ordning...eller när mamsen och papsen ska äta!! =)

Kommer inte på så mycket att berätta om just nu..kanske dyker upp nåt mer så småningenom!

Pussen o kramen



Myspys!





Här e jag på N0llningen med Hanna!



Självklart måste man ju visa att man är en pedagog! =)


BVC och N0llning

Idag var det dags för ett besök hos BVC igen!! Noah väger nu 4884 gram!! Han har alltså gått upp 350 gram sedan sist, lika som förra gången!! Så då vet vi ju att han fortfarande får i sig ordentligt med mat från mig! Skönt!! För jag måste ärligt säga, att från en början, under graviditeten och så har jag trott att jag skulle sluta amma rätt tidigt..att det skulle vara jobbigt och sånt där..men nu trivs jag som fisken i vattnet!! Perfekt att ha maten när till hands hela tiden, och mysigt att vara behövd..sen är det ju en mysig stund också!! Hoppas det håller i sig så jag fortsätter att ha bra med mat!! Skönt är det att vi har fått till skapliga rutiner också..vet när han kommer behöva mat och på ett ungefär hur länge han kommer klara sig..man kan göra mer saker nu!

På eftermiddagen har vi vart inne i Gävle! Det är ju som jag sagt tidigare N0llning nu, så vi åkte in för att träffa på lite pedagoger!! Var jättetrevligt!! Roligt att träffa alla! Det var ju på tok för längesedan, saknar "den gamla tiden" litegrann..alltå att man var så social och alltid hade någon att hitta på nånting med!! Alltid fanns det folk runtomkring en!! Saknar det ibland!!
Fast jag ska inte klaga på mitt nuvarande liv heller..jag trivs mycket bra!!
Vi passade även på att ta en fika med Malin, Carl, Cissi och Toni också..Mycket trevligt! Men jag ber om ursäkt för att jag var lite stressad..haha..de va ju så mycket som skulle hinnas med där..haha!!

Nu ska jag ta hand om min son, som ska sövas!!

Gonatt!

Första leendet!

Imorse fick vi det första riktiga leendet av vår söta goa pojke!! Alldeles nyvaken låg han och flörtade med sin mamma!! Och såg även till att jollra fram lite ljud!! Myspys pojken!! När vi sedan skulle visa pappa vad vi kunde så fick han till ett glädjetjut i samband med skrattet..om det var en tillfällighet återstår att se..tycker det känns liite tidigt om han ska börja skratta högt på direkten..men vi får se!! Försökte att få till de på bild, men de gick inte så bra..men vi kanske kan få till en film så småningenom!!

Bjussar ialla fall på en bild när han ligger i babysittern medan jag duschar och gör mig i ordning!! Då låg han och flörtade med kaninisen som han fått av Cissi och Malin! Det är även en speldosa och han gillar att ligga och titta och lyssna på den..spelar ingen roll vart han ligger/sitter..bilstolen, vagnen, sängen, babysitter så tycker han om o kika på den!!





Blicken är helt fixerad på kaninen! =)

Nu ska vi snart ta och promenera till BVC! Ska bli spännande o se hur stor han har blivit!! =) Sen ska vi åka in till Gävle o kolla på N0llningen! De är N0llekampen på stan idag, så då måste man ju dit och titta och hälsa på litegrann! Och Hejja så klart!! Noah har till och med fått en alldeles egen Pedagogtröjja!! =)
Nu ska vi börja göra oss i ordning...framförhållning heter de..haha!

Ha en trevlig fredag!

Sovstudie och lite annat

Tänkte att jag skulle bjussa er på lite bilder, igeen..=) Vet att många önskar de, och ni som inte önskar, om det skulle vara någon, kan ju sluta läsa nu då..haha! ;0)

Kan ju tala om för er att han har lite rolig sovstil vår älskling! Tror han gillar att hasa sig ner för han gör det i både vaggan och vagnen! =) Men han knör ju och bökar som en tok! =)



Så här ligger han och sover just nu!! Vissa stunder ligger han med benen uppe på kanten! Mys pys, och gosen över huvudet är ett måste för honom..=)



Här har vi en liknande bild som togs för några dagar sedan..=)



Såhär skönt har han det i sin fina vagga!! Den trivs han super i!

        



Pappa vill ju såklart också vara med på bild!



Bilstolen är också ett skönt ställe att sova på! =)
Fast ibland är han lite väl nyfiken för att kunna somna om han inte redan sover när man sätter honom i den! Igår satt han och filosoferade i den när vi åkte bil...(5 mil) och vill inte somna!

Men favoriten är ändå att ligga i någons famn, det är myspys det!!


Tänkte även visa de senaste inköpet i klädväg..=)
(faktiskt det enda, typ, jag har köpt!! Dessutom är det Simon som valt..;0)
Haha, intar försvarsställning direkt..=)






Sådär..nu får det vara nog för ett tag! =)

Jag har lust att åka ner på stan och kika om det finns nåt roligt på Lindex..har fått en kupong på 30%!! Då måste man ju bara handla nåt..haha!!


1 månad!

Tänk va fort tiden igår!! Idag är vår lillkille 1 månad!! För en månad sedan låg vi där på BB med vår underbara son...känns så avlägset men ändå inte...för en månad sedan blev jag mamma till världens underbaraste lilla pojke! Och jag skulle lätt göra om det igen!! Det är verkligen värt all smärta som finns!! Att vara mamma är helt underbart! Visst finns det jobbiga stunder också..men får man bara ett litet leende eller den där blicken så glömmer man det jobbiga!!! Jag är så lyckligt lottad som har mina 3 pojkar!! Älskar er!!!

Vad har annars hänt sen sist då? Vi har vart i Gävle på shoppingtur tillsammans med Malin och Carl..handlade lite nödvändiga grejjer, bland annat en snygg jacka till Noah och en tröja och mössa..han har ganska mycket kläder i stlk 62 nu, de nästa som ska handlas till honom är någon fin overall i nåt fleeceliknande material och så är det lite dåligt med bodysar i 62 och nån typ av munkjacka..annars så är det inte så mycket mer han behöver!! En åkpåse ska vi ge oss ut och spana efter också..men jag tror att jag vet vad vi ska ha..en Teutonia Allround-kombiåkpåse, eller en Teutonia Dunåkpåse, beroende på vilken som är bäst av dom..någon med erfarenhet?? Hade även tänkt börja hålla utkik efter en gåstol,..så är det nån som vet någon som har en över kan ni ju hojta till!!

Nu ska jag passa på o sova lite..hoppas jag!
Kram o gonatt!

Lite rolig info!

När fick du reda på att du var gravid?
 24 november 2007
Blev det en chock? Njae, jo kanske lite...vi visste ju att det kunde ske eftersom vi inte skyddade oss, men de var inte så att vi tokförsökte och hade planerat det, utan mer att händer de nu, så händer det!
Hur gammal var du? 26 år
Hade du mycket halsbränna? Ja det kan man ju lugnt säga! Fy farao säger jag bara!! Vet inte hur många askar med Gaviscon som gick åt innan jag blev tipsad om bikarbonat!
Spydde du mycket? Nej, två gånger!! Tack o Lov!
Hade du mycket foglossning? Nix pix, ingenting! Tack o lov igen!
Ditt sf mått som störst? 36 cm tror jag att det var..i vecka 38
Har du fått bristningar? Mmm, tyvärr!
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Hmm..jag hoppade fram och tillbaka hela tiden...i början trodde jag på pojke och i slutet var jag övertygad om att det var en liten tjej..
Vad hoppades du på? Det spelade absolut ingen roll, så länge det var ett friskt barn!
Gick du över tiden? Neee, jag födde precis på dagen!!! Bra jobbat va..;0)
Födde du för tidigt? Nej
Hur var förlossningen? Jag är glatt överraskad över förlossningen..de gick mycket lättare än vad jag väntat mig! Vattnet gick på lördageftermiddag vid 15.00..åkte in på förlossningen och blev hemskickad. Klockan 18.00 startade värkarna..hade värkar hela natten men de va inte värre än att jag klarade av dom..men vid 9.00 på söndagmorgonen fick jag nog så då åkte vi in till BB. Väl där var jag visst öppen 7 cm! Hamnade på förlossningssalen 10.45. 14.26 är Noah född efter 15 minuter med krystvärkar! Fort gick de! Och bara lustgas! Jag som hade räknat med att ta all bedövning som finns..;0) För mig blev det värst efter att förlossningen var över..moderkakan ville inte riktigt komma ut, och i samband med att den kom fick jag nåt sår på livmoderväggen och förlorade 1.3 liter blod! Åkte på högfeber, 39.3 grader, och hamnade med antibiotika..men jag var pigg och mådde bra igen sen dagen efter...
Blev du sydd? Ja, fast jag vet inte exakt hur många stygn..4-6 st tror jag! Inget som besvärade mig speciellt iaf..
Dragen med sugklocka? Nix.
Hur många var inne i förlossningsrummet? Simon, barnmorskan Malin och sjuksköterskan Josefin. Efter att Noah kommit ut så kom fler in, för att ta reda på varför jag blödde så mycket..men då var jag lite lost av all lustgas, så jag har inte riktigt koll på vad de var för folk där inne..=)
Hade du någon nära med dig? Simon såklart..=)
Vilket BB födde du på? Gävle sjukhus
Hur stor var bebisen? 3808 gram och 55 cm
Blev det en pojke eller flicka? Pojke
Vad fick den heta? Carl Noah Forslund
Var allting värt det? Absolut!! Jag skulle lätt kunna göra om det igen!! Det är det mest fantastiska jag upplevt! Men då hoppas jag på att slippa halsbrännan..;0)







Bilder på lillkillen några timmar gammal!!

Nu ska ni få höra

Under min graviditet slutade det med att jag gick upp 16 kg! Dom sista 6 kilona kom i stort sett dom sista 4 veckorna och bestod väl till största del av vatten..men jag har hela tiden vart orolig över att jag skulle få massa kilon kvar och alltså se ut som en flodhäst! Jag har ju för vana att kunna lägga på mig, och allra främst runt magen!! MEN igår när jag klev upp på vågen så visade det sig att jag numer väger 1.5 kilo UNDER min inskrivningsvikt (dvs, det jag vägde när jag var och skrev in mig hos barnmorskan i v 5-6) Snacka om underbart!! Det har ju dessutom bara gått 4 veckor..Niicelinice! Hoppas de fortsätter dala neråt..=) Skulle inte vara helt fel!! Kommer i alla mina gamla byxor också..sen att det är lite överflöd på magen..de får vi ta sen..=)


De senaste två nätterna..


För att ni inte ska tro att  vi bara har kaosnätter här så ska jag berätta för er  om dom två senaste..
Igår natt fick vår lilla Noah sitt nattmål vid halv ett- ett på natten..han brukar då vakna vid fem -sextiden för att få i sig en omgång till, men han vaknade 8.15!!! Fick mat och sen somnade han om igen! Inatt fick han mat vid tolvtiden, och sen vaknade han imorse klockan 7.00! Fick mat och somnade om vid 8.00 och sen när vi vaknade var klockan 11.45!!!! Snällt barn eller snällt barn! =) Kan tala om att det var riktigt skönt att sova ut litegrann..;0)

Igår var Winnerbäck i stan, eller i Gävle rättare sagt! Som jag har längtat! Vi köpte våra biljetter i februari, mars nångång, och jag har aldrig vetat om jag skulle kunna gå eller inte..hade ju helt och göra med När lillkillen ville kika ut, hur det skulle gå med honom, hur dagen skulle vara igår osv.. som tur är har vi ju en snäll kille, och vi kom fram till att jag kunde gå...jippiey! Så mamsen, mats och Lotta var här och passade vår gobit under tiden..Vi åkte in vid 6-tiden, hämtade upp Franken, mötte Tobbe och Fredde på Cheers, käkade mat där, åkte bort till Gasklockorna, och där upplevde vi en fantastisk konsert!!! Jisses så bra han är!!! Han bjöd på både gamla och nya favoriter, och en massa låtar..han spelade i närmare två timmar!! De var en kanonkväll och jag är jätteglad över att jag kunde uppleva den!! =) Tack för de!!! Och Tack mamsen och co för att ni ville passa vår lilla pojke!!

Idag vet jag inte vad som händer...Simon ska jobba ikväll så jag blir ensam..jag tror att jag ska åka och köpa mej en stooor godispåse och hyra film!! Jag o Malin har sagt att vi bara får äta godis en dag i veckan, så då kan de ju vara läge att ha en myskväll med Noah och Nemo ikväll och gotta godis..den som vill får gärna komma och göra mig sällskap..;0)


Lite bilder från gårdagen!










Ha en fin lördag! =)

Stora killen!

Idag var det dags för besök hos BVC igen! Och Noah växer så de knakar..han har blivit 1 cm längre, och mäter nu 57 cm, och han har lagt på sig från 4186 gram till 4525 gram! Så han får ju i sig mat vår grabb ialla fall! Vi kollade även av att han följer med med blicken, för de gör han här hemma..så BVCsköterskan lekte med en docka med honom och han följde med hur bra som helst..sen börjar han även få fram ljud och försöker sig på att prata litegrann!! Tänk va fort det går! Och han är ju faktiskt bara 3½ vecka vår älskling!!
Nu ligger han i vagnen och sover, och jag funderar över ifall jag ska roa mig med nåt idag eller om jag bara ska sitta hemma i lägenheten hela dagen..=) vi har haft besök av Cissi och Toni på eftermiddagen, så jag har inte suttit och häckat hela tiden..de får ni inte tro..=) Kanske att jag följer med moster o co till Valbo..de beror lite på när dom ska åka..så de passar med lillen och hans mattider..=)

Kan ju tala om att natten var hur lugn som helst...han fick mat vid tolv-halv ett kanske och sov sen till kvart över fem..åt och somnade om direkt och sov till efter halv tio! Inga struligheter inatt!! =) Skönt..haha!
Idag har han varit duktig och sovit en massa på dagen, så vi får väl se hur natten går då..=)

Det är underbart med barn

Noah var hur snäll som helst precis hela dagen igår...inget kink eller nånting..han vad vaken lite då och då, men då låg han mest och bara tittade med sin stooora ögon!! Igår kväll när vi skulle gå och lägga oss var han inte riktigt lika trött som oss! Han fick mat och somnade, men så bajsade han så de var bara att byta så då vaknade han..sen vyssjade(?) jag honom till sömns igen, men då bajsade han ytterligare en gång..bara att byta igen alltså! Då fick han lite mat och han somnade...vaknade igeeen och då behövde han rapa och sen kom en till prutt!! Simon tog med sig lillen och bytte, och rätt som det var ropade han efter mig! Jag undrade vad de var, och han sa: "Du måste komma, han har skitit ner allt"! Haha, in i rummet och där står Simon nerskiten och golvet likaså! ;0) Jag skrattar gott där mitt i natten..(typ 02.00 tiden) gör klar Noah och Simon hoppar in i duschen!! Får honom att somna och tänker att han får ligga på mig en stund tills han sover djupt..så lägger honom på mage på mig och vad händer?!?!?! Jooo vääärsta spyan...över hela mig och sig själv, med tanke på att han ligger på mage, så lägger han ansikte och huvud där i! Min tur att hoppa in i duschen...och när jag kommer ut...JA, då möter jag Simon!! Då har han lyckats spy igeeeen, den här gången har han spytt ner sängen!!!! Bara att byta sängkläder också då...02.30 på natten!! Hahahoho!!! Jaa vad säger man...
..det är underbart med barn, eller hur?! ;0)
♥ ♥ ♥

Sen sov han ialla fall till halv åtta imorse, men då fick vi inte sova nåt mer sen! De blev ett bad för honom imorse igen, och sen har han vart vaken och sovit omvartannat! Några spyattacker har de blitt idag också..men inte riktigt lika mycket som inatt..=) Tycker inte att jag ger honom så mycket mat heller...försöker att inte ge honom hela tiden, utan vyssjar och gungar honom lite istället för att alltid slänga fram tutten...men han kanske får i sig rejält med mat ialla fall...aa vi får se hur historien fortsätter...hoppas vi får en liiite lugnare natt i natt ialla fall..=)


Vår duktiga lilla kille!

Idag gjorde vi ett försök med flaska till vår lilla sötnos! Tyckte det var läge att prova eftersom han ska få vara med min mamma och moster några timmar på fredag! Kommer ju troligtvis behöva mata honom då!! Pumpade ur litegrann och provade, och han tog flaskan utan några som helst problem...Vilken kille!! Dessutom var det papsen som levererade maten den här gången...men han brydde sig inte ett dugg! Såå skönt!! Så stolt över vår underbaring!






När vi vaknade imorse, klockan 10..=) Så var det badtajm! Tror vår kille gillar att bada! Skönt att bli lite ren..haha!!




Lelle och Linda har varit och hälsat på oss idag också! Mycket trevligt...dom kom med Kinamat och sen blev det fika och några omgångar med Skip-bo..en hel del mys med Noah hann dom med också..=)

Ikväll blir det bara lungt...jag är sugen på någonting gottit, men vet inte vad! Typ våfflor eller pannkaka..haha...vi får se vad det blir!

Kramkram

3 veckor

I 3 veckor har jag nu varit Mamma Sophy! Helt ofattbart..men samtidigt känns det som att veckorna har gått relativt sakta, känns som att han har funnits här hos oss mycket längre än 3 veckor!!

Igår fick han ialla fall vara med om sin allra första shoppingtur! Jag och Malin begav oss till Valbo för att inhandla nya kläder!! Jag har verkligen INGA kläder att ta på mig! Vi åkte ialla fall dit så vi var där när dom öppnade klockan 11..sen var jag hemma efter 15.00..=) En rejäl shoppingtur! Men allting gick kanonbra! Noah sov sig igenom hela dagen..han vaknade för blöjbyte och amning, sen somnade han om igen!! Såå duktig kille!! Och jag fick med en massa saker hem..koftor, skjortor, trosor, mascara m.m. Välbehövliga saker!! På eftermiddagen gjorde vi inte så mycket..lånade film av Niclas på kvällen som vi kikade på! Och la oss tidigt för en gångs skull...halv elva! De resulterade i och för sig i att Noah ville äta två gånger inatt, men de funkade de också!! Fast jag var trött vill ja lova! Han vaknade vid 8.20 imorse, då var Simon så snäll o gick upp med honom så jag fick sova till halv elva!! Tack älskling!!

Idag har vi tillbringat eftermiddag och kväll hemma hos mamma! Jag har legat och sovit och mamma har vart ute och gått med Noah...=) Hon har tjatat i flera dagar nu att hon ville ut o gå, och nu äntligen fick hon göra det! Snäll hade han varit också, som tur e! =) Jag var vaken en stund, sen somnade både jag och Noah och sov i 1.5-2 timmar...så jag har inte gjort så mycket annat än sovit idag...legat i massagestolen har ja gjort också..haha!!

Imorrn finns inget planerat än så länge..vi får se vad som händer! Nu ska jag ialla fall tvätta av mig litegrann för jag svettas som en tok..de är sååå varmt här!!




En lessen liten kille

Igår kväll hade vi en lite kinkig kille! Vi var hemma hos mammaoch fick oss lite mat, och funderade över ifall vi skulle ha åkt in en snabbis och kollat läget på cityfesten medan vår lilla älskling sov! Han brukar nämligen ALLTID sova på kvällen mellan 19-23, 20-24 typ så då tyckte vi att han lika gärna kunde sova med mamma som passade honom...men han kände nog av våra planer! Han ville inte alls sova på eftermiddagen/kvällen..han var lessen ochfick tutte, och det hjälpte en liten stund, sen blev han lessen och vaknade igen...senare mot kvällen var han jättelessen och det gick knappt att trösta honom..har aldrig sett honom såhär...mat hade han ju fått, mer än vad han brukar äta, så vi drog slutsatsen av magont, då han spände sig och skrek i intervaller typ..och magen bubblade, han rapade och han pruttade..Vi åkte hem och Simon o Noah la sig och mös...och han blev lite lugnare..tillslut fick han tutten igen vid ungefär tolv-halv ett, han somnade och sov till halv 7 imorse!! De tog nog på hans krafter också och vara så lessen..stackars lite! Jobbigt när man inte vet vad de beror på, och när det inte finns någonting som hjälper! Man känner sig som världens sämsta förälder! När han fått mat vid halv 7 somnade han ialla fall om igen, och vaknade vid halv tio..nu är vi nyäten och morgontoaletten är gjord..bara mamma som ska fixa till sig och sen får vi se om vi kan ta oss in till cityfesten en snabbis så mamsen kan få i sig en langos eller nåt annat smaskigt..=)

Annars finns inga planer..jag hoppas på att få umgås litegrann med Poffi senare...imorrn åker ju hon hem igen..usch o fy!! Vi kommer sakna henne som tokar här hemma! Hoppas vi ses snart igen!! lööv!!

Fredagsbad!

Vi har inte bara fått oss en liten skitunge, han spyr gärnet också! Haha!! Han fick mat inatt vid halv-femtiden! När han ätit klart skulle jag lägga tillbaka honom i vaggan, men då vaknar han och blir lite ledsen! Tar upp honom och vad händer..joo han spyyr..inte bara en liten spya, utan han spyr ner mig och sig och min säng!! Väckte Simon och gav Noah till honom och själv blev de raka vägen in i duschen!! Jisses vilka resurser han har vår lilla pojke! Efter spyan och lite påflyllning av mat var han hur nöjd som helst, somnade om vid halv 6 och sov till halv tio! Då gick vi upp och åt lite och sen blev det ett bad för skrutten!! Välbehövligt!! Nu ligger han i vagnen och snarkar! =)



Igår var vi föressten till BVC. Där vägdes och mättes vår lilla pojke..Han hade växt 1 cm, så nu är han 56 cm, och väger 4186 gram! Han hade gått upp från 3880 till 4186 på sex dagar..så mat får han allt i sig lillkillen!!

Idag vet jag inte vad som händer ännu! Det regnar så det känns inte så lockande att ge sig ut! Egentligen skulle jag vilja åka in till cityfesten och äta lunch, men det är ju ingen hit när det är sånt här skitväder ute så de läggs ner! Kanske hem o hälsa på mamma en sväng..eller så kanske hon kommer hit...Simon jobbar ju fram till klockan fyra-fem nån gång..så fram till dess blir de nog lugna puckar ialla fall...städa undan litegrann här hemma kanske..och så ska jag försöka ta ut hunden också!! Inte lätt med en hund och en liten bebis på närmare 3 veckor o så regnar de ute!! Suck! Nemo kommer ju bara vilja gå utanför dörren när det regnar..men Noah måste ju ändå ha på sig kläder och o i vagnen o grejjer..går ju inte direkt o lämna honom inne ensam! Näe ska nog ringa mamsen ändå o kolla om hon har några vägar förbi här!

Ha en trevlig helg!

En riktig lite skitunge har vi fått!

Fråga Anna vettja..haha!!
Anna skulle byta blöja på Noah här på kvällen..jag sitter på toaletten och hör bara att hon ger ifrån sig ett illtjut! När jag kommer ut har Noah bajsat ner henne, golvet och datastolen! Japp, de va ett sprutt på två meter på den skiten..hahahhohoho!!! Underbara unge!!! De som är ännu roligare är att han gjorde precis samma sak på Simon nyss....antar att de blir min tur inatt då!!





Pojkarna gillar att mysa hos Anna..







Älskade barn!


De kommer nog bli mycket bilder numer, så de e bara vänja sig..=)

Annars har kvällen bestått av mys och mera mys! Vi har kollat på film, 27 dresses, så har vi ätit min snabblasagne, bakat scones och druckit te, ätit chokladpudding m.m. Mycket trevligt..men mycket onyttigt! De enda positiva med att Anna åker tillbaka till Helsingborg på söndag är att jag kanske låter bli att svulla framöver..har blivit mycket godis och cola och annan gotta de senaste dagarna..men mysa är trevligt, och det är bäst att passa på! =)

Nu är det sovtajm! Natti på er!

Släktbesök från norr och söder!

När jag ändå är i farten tänkte jag passa på att bjussa på lite bilder från när vi hade besök från Simons släkt!! De var härliga dagar, med en massa trevligheter! Vi tackar så mycket för att ni kom och hälsade på oss och tillskottet i släkten!! Hoppas det inte dröjer allt för länge tills vi ses igen!!





Världens underbaraste lilla Lisen!! Va härligt det var med besök från dej och dina föräldrar..=)



Här gottades det i våfflor!



Lisen och Hanna!



Noah trivdes på sitt lammskinn som han fick av familjerna Livh och Hägglund!



Lisen hon trivdes under Noahs vagn..=)



Bada i Storsjön hann vi med att göra också!



Härliga familjen!!



Noah tillbringade sitt första strandbesök, 6 dagar gammal, sovandes i vagnen!



Såhär fin blir man när man får äta själv!! Haha, underbara syn! Underbara unge!



Mina underbara pojkar!! Älskar er!!



Noah trivs i sin pappas knä..där sover man skönt!



Johan var nöjd med sitt inköp av en vattenspruta med fläkt! Grabbarna satt och njöt! Man kunde nästan tro att dom fått sig ett varsitt tv-spel, så nöjda var dom..;0)


När det är varmt ute så är det skönt att bada så vi åkte och införskaffade en pool, det uppskattades av Lisen! =)



Mumma är det med vatten också..=)






Noah och farmor Ing-Marie



Noah tillsammans med sin farfar, Hasse!



Noah och Ellen!


Det var "lite" bilder det!! Vi knäppte så mycket kort, så jag skulle kunna lägga in hur många bilder som helst..men jag får allt behärska mig...(hmm, de gick ju sådär)


Underbara lilla gobit!

Vi har världens underbaraste lilla gobit!
Tänk att man får såna starka känslor för en person så fort!! De är en helt underbar känsla!! Man kan bara sitta och titta på honom när han sover, så kommer man på sig själv med att sitta och ha ett fjantigt leende på läpparna..såå härligt, såå underbart!! Mamma älskar dej lilla gobiten!!

Idag åkte vi till Gävle med Anna. Först blev det ett stopp hos Malin och Carl för att fylla på lillen med mat! Och sen knallade vi ner på stan och Cityfesten för att fylla på våra magar med mat!! Langos stod på menyn..såå gott!!! Yammie!! Sen knallade vi runt och kikade på stånden..jag inhandlade 12 par strumpor för 100 kr...KAP!! Noah var så duktig och sov sig igenom heeela Gävlebesöket!! Duktiga lilla gobiten!!

På förmiddagen hade Noah en lång vakenperiod..från 10-12 ungefär..han sa inte en knyst dock, utan satt/låg bara och tittade runt! På eftermiddagen efter Gävlebesöket däremot var han lite kinkigare..tror de berodde på magont och att han var lite tröttis..men farsan satt på sig bärselen och vipps så sov han! Själv passade jag på att gå ut på en lite längre prommis med Nemo under tiden!

Imorgon är det dags för första besöket hos BVC..då får vi se hur mycket han har växt! För växt de har han då..man ser skillnad för varje dag nu..kinderna har blivit mycket rundare på honom!! =) Men de e bra, då vet vi att han får i sig mat ialla fall..=) Någon dag framöver är det tänkt att vi ska prova att pumpa ur lite mjölk åt honom och prova på flaskmatning! Tanken är att min mor ska få ha honom några timmar om någon vecka så då kan det ju vara bra om han vill äta ur flaskan!! Om allt fortsätter att gå så här bra vill säga! Som de är nu sover han ju i stort sett hela tiden på kvällen..så då kan han lika gärna sova dom timmarna hos min mamma känns de som..=)


 

Vill återigen passa på att tacka alla som har gett oss fna presenter också!! De är helt otroligt vilka underbara och givmilda släktingar och vänner som vi har!!

Puss o Kram




Langosätning på Cityfesten!!




Noah myser hos sin Favvokompis!!
Han hälsar att han kommer sakna dej massor när du åker hem igen!! ;0)



Såhär kan de se ut när det är mattajm..;0)



Såhär skönt är det i papsens knä..=)

Dax för en uppdatering

Tänk att för två veckor sedan låg jag med värkar..det känns så långt borta och så overkligt att jag har gått igenom det..tänk att man redan har börjat glömma...jisses! Nu ligger det en liten kille i sin vagn och drömmer och har lite konstiga ljud för sig i hallen...livet är bra underligt! Men underbart!! Älskar mitt liv, trots att det är jobbigt emellanåt..men så är det!

Idag har vi inte gjort så mycket..var jättetrött och sliten på förmiddagen så jag slappade mest med Noah och sov middag med honom medan Simon var och spelade golf. Sen på eftermiddagen kom Anna med American pizza och så ville hon bli sminkad inför kvällen...och självklart ställer man upp! =) Schnygg blev hon, så klart..;0) Haha!!

På kvällningen kom Johan på besök och nu är han och Simon ute och tar sig en öl! Själv är jag hemma och bara tar det lungt...skönt!

(fick ta en liten paus här, den var någon som vaknade och var hungrig, så nu fortsätter jag mitt i natten istället..;0)

Igår var Noah på sitt första grillpartaj! Anna bjussade på grillat! Mumma så gott de va! Karre, potatiskroketter, bea, sallad, bröd yammie!! Var mycket trevligt, det var jag, Noah, Anna, Helena Anna Li och Robert! Noah var dock inte på sitt allra bästa humör utan hade lite magont och var sådär lagom trött och kinkig ett tag, men sen tyckte han vi var så tråkiga så han somnade och sov sig igenom kvällen! Duktiga lilla killen!! Han har redan fått vart med om mycket..haha!! På dagen igår hade vi besök av först BVC, som kom på hembesök. Pratade litegrann och vägde vår kille. 3880 gram väger han nu..alltså väger han mer än när han föddes nu..bra för då vet ja ju att han får i sig mat..=) Sen efter att hon varit här kom Mia och Dallas..trevligt! Då var han ialla fall duktig med osocial..han sov sig igenom deras besök...

Noah är ialla fall redan bortskämd..haha! Han har fått såå mycket saker så de e helt sjukt! Men trevligt såklart...=) we like presents..haha!! =) Idag fick  han ett par Nikeskor av Johan, och han har redan fått ett par av Madde också! Olika modeller och olika storlekar..kanon!! =) Massa kläder har han fått också, och en ÄKTA lammfäll eller vad man kallar det...fina sängkläder till vaggan med täcke och kudde, en hel del filtar och en massa massa annat...kan helt enkelt inte rabbla upp allting! Men bara för att jag inte nämner det eller visar bilder på det är vi inte glada och nöjda med det! Så ta inte illa upp..haha!!  jag tänkte ialla fall visa er bilder på skorna..för dom e så söta!




Skorna från Johan, stlk 18.5 =)



Skorna från Maddis, stlk 16

Nee ni, nu är det verkligen läggdags för mig...jag kommer väl bli väckt runt 2-3 tiden också så de vore ju bra om man hinner sova litegrann innan det!

Puss o Kram