Barnprogram

Jag och Noah sitter och myser i mormors soffa! För att inte väcka övriga huset var tanken att vi skulle titta på lite barnprogram..frågar Noah vad han vill se han säger nää till varje kanal jag visar förutom när vi bläddrar förbi OS-hockey!! Oh oh ooohh, säger han glatt! När jag frågar om han vill titta blir svaret "Jaa aahh" Tror minsann att jag har en till sportgalning i familjen redan, haha! =) Allt han hittar, från slevar till pinnar använder han som klubbor och ska slå på bollar eller att som fungerar som bollar..kanske har vi framtidens hockeyproffs eller liknande i familjen...=)

Som jag skrev är vi alltså hemma hos mormor! Vi har varit här sedan i fredags..som vanligt på helgerna alltså! =) Simon fick åka ensam till Norrköping för att titta på bilen han hittat eftersom det är jordens snöoväder i landet!! Vi ville inte utsätta oss själva för att åka bil ner!! Det tråkiga är ju att jag och Noah inte fick chansen att träffa Hanna, Erik och Alvisen, men vi får helt enkelt ta det en annan gång! Säkerheten framför allt..=)

Hur som helst var bilen, åtminstone enligt Simon och Erik, kanonfin!! Så Simon slog till och köpte bilen! Vi äger nu mer alltså en ny och fin Passat 2,0 FSI Highline, eller nåt liknande! =) Längtar tills Simon kommer hem med den så jag också kan få se! =) Jag tvingade Simon att vara kvar i Norrköping en natt till eftersom jag helst inte vill att han ska ut och köra i detta hemska snöoväder..men det verkar inte vara bättre idag tyvärr! Varför måste det snöööa såååå mycket!! Jag har inget emot när det snöar fint, då kan de få komma hur mycket snö som helst...men SNÖSTORM, NEJ TACK!!! Det är ju helt gaalet ute!!! Snön ligger i drivor och det går inte att göra något åt den för den kommer tillbaka igen!! Suck!

Näe, nu ska jag nog ta mig lite frulle här hemma på Hotell Zirkon!

Hoppas Ni har haft en trevlig helg!


Sophy i Skidspåret

Jomenvisst! Ni läste alldeles rätt! Idag mina vänner, har Sophy åkt längdskidor!!! Det var verkligen inte igår de hände sist..snarare en sisådär 10 år sedan!! Jag har varit i Högbo tillsammans med 2-3:orna och åkt skidor!! Jag kan lova att jag kommer ha jordens träningsvärk imorgon..haha!!

Apropå jobbet så trivs jag kanon! Både barn och personal är fantastiska och jag trivs som fisken i vattnet! Känns verkligen superbra!!

Får se vad som händer i helgen! Simon är helt bestämd på att vi ska åka ner till Norrköping och köpa en bil! Han har hittat en bil som han tycker vi ska ha!! Det som är bra är ju att vi isåfall får träffa Hanna, Erik och lilla Alva samtidigt!! Men känns lite tungt att åka så lååångt för så få dagar..men vad gör man inte!! =)

Ännu har vi inte hittat något hus heller..tycker inte det finns NÅGONTING på hemnet just nu, bara för att vi vill ha ett =) Men snart borde väl folk komma på att dom vill sälja ialla fall..Hoppas!!

KRAM


Alla Hjärtans dag!

Idag är det alltså Alla ♥ Dag! Vi har inte firat något speciellt alls! Känner hellre att vi uppskattar varandra titt som tätt ändå istället för att behöva göra det på en speciell dag!

Igår var det äntligen dags för Melodifestivalen i Sandviken! För en gångs skull gick faktiskt rätt artister vidare! Båda mina favvisar! Vi körde ju en heldag igår och det var mycket trevligt! De blev dock en ganska så tidig kväller igår och jag har mått superbra idag, så de var skönt! Vi har vart hemma hos Bästaste mormorn på eftermiddagen och myst!! Noah har varit där sedan igår förmiddag och han trivs verkligen super tillsammans med mormor! Så fort hon kommer blir han supergla och när hon ska åka så gråter han! Så mormor har nog lyckats med att bli favoriten, precis som hon ville..haha!!

Imorgon är det dags för mitt nya jobb!! Det känns pirrigt och spännande! jag vet ju att de kommer gå bra, men ändå är man lite nervös..=) Nu börjar det tuffa riktiga livet..;0) Men jag klagar inte, de är precis så jag vill ha det!!
Dags att lägga sig snart kanske så man är pigg imorgon!!

Kram på er!


Wow Vilken dag!!!!!

Igår när jag kom ner till lärarummet efter lektionen såg jag att jag hade ett missat samtal från ett kommunnummer och även ett meddelande i mobilsvar! Ringde och lyssnade och gissa om jag blev chockade när det var ett jobberbjudande jag fick!! Utan att ha sökt något jobb eller någonting! =) Jag åkte och träffade rektorn och det kändes väldigt bra..Hon ville egentligen att jag skulle börja idag, men eftersom jag har jobb på Jernvallen ville jag inte sätta dom i klistret! Som tur var kände rektorerna varandra bra och har sinsemellan löst allt praktiskt så att jag börjar arbeta på måndag!! =) Känns verkligen hur bra som helst!!

Tjänsten är heltid på Västanby skola, och innebär att jag ska vara resurs i en klass, men är någon sjuk så är det jag som rycker in! Jag kommer arbeta 7.45-15.45 på dagarna, men det kan såklart bli ändrat om någon är sjuk! Arbetet sträcker sig till sista juni men blir förmodligen förlängt i höst också..Hösten känns annars väldigt bra den också..så jag tror att allt kommer lösa sig kanon!! JAG HAR ETT JOBB!!!


Vi har även varit på banken idag och fått LÅNELÖFTE!!! Så nu är det bara börja leta hus!! Vet ni någon som ska sälja så är vi intresserade av allt, så länge de inte behöver totalrenoveras!

Inte nog med detta, så avslutade vi dagen med ett mycket trevligt besök hos Mia, Dallas och lilla Amra!! De bjöds på god mat och trevligt sällskap!!

Vi är verkligen lyckligt lottade! och jag behöver väl inte säga vilken fantastisk dag detta har varit!! =)


Melodifestivalen deltävling 1

Igår var det så dags igen..Melodifestivalen är här! Bokstavligt talat också, för nästa helg är den här i Sandviken!! Men igår var den i Örnsköldsvik och jag HOPPAS att det är bättre låtar med nästa vecka, för igår var det verkligen värdelöst...bara massa tråkiga ballader..suck!! Ola var ialla fall min favorit och han gick tack och lov direkt till final! Sen har jag inte så mycket att säga om övriga startfältet faktiskt! Men den som floppar i årets melodifestival måste ju ialla fall vara Jenny Silver, värdelös låt, pinsamt fula kläder och världens tråkigaste och enformigaste koreografi!!! Jisses!

Det var min sammanfattning av delfinal 1!

Nu laddar vi inför nästa helg! Det kommer bli grymt skoj, det blir en heldag med Göransson Arena och genrep på eftermiddagen, sen mat och schlagerfest hemma hos Malin och Anders på kvällen!! Glitter och Glamour!! Party party!! =)



Pulkabacken och snöhögen

Idag på eftermiddagen gick hela familjen inkl. "Mommo" & "Moffa" till pulkabacken för att åka lite pulka och Bob! tyvärr så glömde vi ta med oss kameran dit, och jag säger tyvärr, för det hade kunnat blivit en del fina bilder när vi vuxna skulle åka Bob..=) Noah släppte vi i pulka så han fick åka ensam ner...fort gick det, men han tyckte att det var hur roligt som helst! Såå skönt!!

När vi inte orkade gå upp för backen fler gånger gick vi hemåt igen och lekte istället i snöhögen på området! Tänker tillbaka lite på mina vintrar här och all lek och bus vi hade för oss i den där högen! Jag hoppas Noah kommer få uppleva det också..=) Vi byggde kojor, gjorde bord, stolar, eldade så vi nästan kvävde oss själva osv..=) Idag klättrade vi bara upp och åkte på rumpan ner, men de var skoj de också! =) Noah han kämpade och kämpade för att han skulle ta sig upp själv!! Jag fick putta på honom lite i smyg!

Förhoppningsvis är Noah lika trött av dagens lek och bus som jag är, för Ego som jag är, är tanken att han ska sova innan Melodifestivalen börjar!! Så jag kan titta i lugn och ro..=) Men visst får man väl vara lite Ego ibland..?! =) I vanliga fall är vi inte så hårda på tiderna när det är helg utan då kan han få vara vaken till tio om det så är att han orkar och inte är gnällig..men idag är tanken att han ska sova 19.59..=)

Nu ska jag slöa lite och sen knallar jag till Grannhuset! Där blir det fläskfilé, Lottas svampsås, god sallad, och som efterrätt Kladdkaka a la LCHF =) Jag har redan tjuvsmakat och jag tyckte den var super! Men de gäller att man tycker om chokladsmak! =) Och med Grädde & Hallon kommer det bli kanoners!!

Ha nu en trevlig lördagkväll!





Noah i snöhögen utanför mormors hus!



Han kämpar och kämpar och SKA upp!



Tittut, här uppe är jag!!



Hjälpa mormor att ta bort snön är jätteroligt! I vanliga fall använder han en liten spade, men idag ville han hellre sopa!



Hej hej!! Tyck lite synd om mig, jag vill ju också se Melodifestivalen men mamma säger att jag inte får, tycker ni inte att det är lite taskigt!!??!


Gomorron Gomorron!

Befinner mig som väntat, kanske, på Zirkongatan! =) Som vanligt efter en fredagkväll..haha..=) Igår var jag ledig, så jag bestämde att vi skulle åka iväg på Öppna, det var verkligen en evighet sen vi var där sist, så det var skoj! Efter Öppna blev de hem och äta för att sedan åka iväg till Jernvallen och planera inför nästa vecka! Noah fick följa med, och tyckte det var jätteroligt att springa och busa där..=)

När vi var klara och jag hade fått veta vad jag skulle göra till veckan åkte vi in till Valbo för att träffa Madde och Novis..vi kikade i lite affärer sen stötta vi ihop med Fia och så gick vi och fikade! (sallad, jag dietar ju fortfarande =) Simon kom in och hämtade Noah efter jobbet och skulle hem till mamsen och Mats på lite AfterWork tillsammans med Mats o Niclas..själv passade jag på att kika lite mer i affärer! =) Sen handlade jag med mig lite fläskfilé och åkte till Zirkon jag också!

Det blev god mat och sen Fredagsmys i soffan framför Let´s dance! Och såklart trevlig sällskap!!

Även denna kväll kommer att spenderas på Zirkon, men då i grannhuset..jag ska nämligen hem till moster, Niclas och Ida för att kika schlager ikväll! Trevligt trevligt! Jag ska även ge mig på att baka en LCHF-kladdkaka! hoppas att den är god, men kikar man på receptet så smakar den nog ljuvligt..=)

Noah är nere och busar i sängen tillsammans med mommo o moffa nu...han är en riktigt myskille på morgonen, men rätt som de är slår de över och då ska det hoppas och kasta sig i sängen!! Mysunge!!



Noah påväg ut!! Jag bara älskar den här overallen! Jag tycker den är såå snygg och dessutom är det grym kvalitet! Det finns inte en chans att han blir blöt igenom i den och det tycker jag är otroligt viktigt!! Rejält ska det vara!! Dock saknar jag ett par Goretex kängor..dom vi köpte var för små så vi har lämnat tillbaka dom..hittar vi några bra och prisvärda blir det nog ett köp, för dom han använder nu håller inte riktigt värmen som dom ska!



Lillskrutten så liten han var här...1 vecka gammal!! Helt otroligt så fort tiden går..kan inte förstå att han faktiskt blir 2 år i år!! Det står ju inte på förrän han ska börja i skolan! hujedamig..=)

Hoppas ni alla har en trevlig helg!!


Akta dii, Akta dii, Akta dii


Jag har några gånger i bilen bland annat suttit och sjungit "Lilla Snigel" för Noah. Vet inte om dom även sjunger den på dagis, men jag har ialla fall sjungit den några gånger... Nu bara så där ändå, går han och sjunger akta dii, akta dii, akta dii.. med den riktigt melodin! Gullunge där!

Gympa håller han på med en massa också...armar upp, armar ner, hoppa, snurra, dansa osv.. och det bästa av allt!! Att spela innebandy!! Jag ska försöka få till några filmer jag kan visa er, för det är en fröjd att se när Noah och Nemo spelar innebandy tillsammans! Noah skjuter iväg bollen, Nemo springer och hämtar osv..ibland försöker Nemo ta bollen så då måste de dribblas också...

Ha en bra dag!


Första invägningen!

Det har gått bra med viktnedgången för min del, men jag föll tyvärr på målsnöret... Jag hade under januari månad (jag började dock inte förrän typ 12 januari eller nåt sånt) gått ner 3kg och 2 cm i midjan! Dessvärre hade min motståndare gått ner 3 kg och 4 centimeter i midjan! Vikten vann jag på eftersom vi mäter i procent, men centimetrarna gjorde tyvärr mer och jag förlorade alltså! Men jag betalar gladeligen denna Hundring, med tanke på att jag är överlycklig över att jag faktiskt gått ner 3 kg, (tack vare LCHF) midjemåttet måste jag dock skärpa till mig med inför nästa gång! Men huvudsaken det minskar så!

Nu när jag börjar bli frisk igen ska jag se till att Wii Fitta så mycket jag bara kan! Februari är en kort månad, så de e snart dags för invägning igen...=)