SOMMARLOV!

Tiden går, precis som jag skrev sist, väldigt fort! Nu är det redan Midsommar! Nästa gång jag är inne och skriver så är väl sommarlovet slut igen! =)
Vi har en härlig sommar framför oss, fylld av trevligheter! Vi börjar redan imorgon med midsommar! Vi ska som vanligt tillbringa midsommaraftonen i stugan, men nytt för i år är att vi åker i en egen båt dit, och vi ska också sova i vår båt! Spännande!! Kommer bli en kanondag, som vanligt!
Annars i sommar så åker vi iväg till Västervik och Vimmerby vecka 27. Vi ska även besöka Hanna och Erik på vägen ner. Helgen vecka 28 ska jag och Simon tillbringa i Göteborg och Noah ska vara med farfar och farmor Ellen. Vi ska även åka på en tripp när Noah fyller år, som vi alltid gör =) I år åker vi till Stockholm. Vi bor på hotell med Thompa och Carro, mamma och Mats är där med båten och förhoppningsvis kommer farfar och farmor Ellen med husbilen!! Han kommer få en grym födelsedag med andra ord! Vi kommer bland annat att besöka Gröna Lund, sen får vi se vad vi hittar på mer =)
 
Det är vår sommar det! Första halvan av juli är tjock i kalendern =) Men det tycker ju jag är roligt!
 
Nu är det dags att sparka igång dagen, mycket ska fixas inför midsommarafton imorgon!!

Kram på er, de få läsare jag har kvar =)
 
Vill ni veta vad som händer i våra liv (eftersom jag är så dålig på att uppdatera) så kan ni följa mig på facebook och instagram om ni inte redan gör det =)