Paus

Känner att jag behöver en liten paus nu... håller på och packar kartonger för fullt! Nu har vi äntligen satt igång ialla fall!! Men fy faaan va grejjer man har alltså... Har redan packat 10 kartonger..men då e de i stort sett bara böcker, pärmar och DVD-filmer...jisses!! Detta kommer ju ta en heel evigheeet!! Men vi har gått igenom och kastat en hel massa saker också och rensat bland papper och räkningar och grejjer... Å just ja, jag måste betala räkningar...kuuul...NOT!!! Vi har dubbla hyror också...Not så funny!!

Ikväll ska ja träffa Hanna!!!! ;0) ;0)!!!!!
Har inte sett henne på sååå länge nu känns de som...och de kommer bli en evighet tills ja får träffa henne nästa gång!! Hon ska ut och resa också!! Hääärligt!! Men som sagt, jag kommer sakna dig så otroligt mycket!!! Tur att de finns msn och telefoner!!

Näe nu lär ja packa några grejjer till...eller spana på IKEA.se kanske..=0)

Kramkram

Nya skålar

Förra veckan var jag o Simon (Nemo fick stanna i bilen, han vill ha så mycket annars..;0) in på Jennys hund och katt för att se om dom hade nå matskålar med ställning..tyckte de va på tiden att vi skulle byta ut den som han har haft tills nu... Hittade inte någon på ställning..men hittade däremot en sån här...

image144
Så jävla snygg, så jag är alldeles kär!  Eller va tycker ni?! Så klart slog vi till och köpte två stycken, samt ett svart vitt underlägg... kommer blir klockrent i vårt nya kök sen...Så han får den i present när vi har flyttat dit!

Har föressten börjat packa litegrann idag..har fått ihop 4 kartonger.. men de tar ju lite tid..jag skulle plocka ner alla fotoalbum, men innan jag kunde lägga ner dom, var jag ju såklart tvungen å kolla igenom alla..haha...snacka om typiskt mig..=)

Ska ta och berätta lite för er om klassfesten sen också..men jag orkar verkligen inte nu! Men de var en lyckad tillställning!! Men de absolut bästa lär jag nog säga var att jag, Anna, Linda och Helena var på samma ställe och hade kanonkul!!! ;0) De händer på tok för sällan!!! Jag älskar våra partyn tillsammans!!

         
Mina tjejer!!

Vem ska ta över??

Min kära Sambo drack whiskey med sin "svärfar" (mammas karl, han är vår "pappa" och "Svärfar" =) i fredagskväll..eller snarare natt..och lyssnade på Per Gessles musik-DVD Mazarin!! Hjärnan satte igång på högfart och dom två funderade över VEM SKA TA ÖVER EFTER PER GESSLE?? Jaa, vem ska egentligen ta över efter Per Gessle sen..vi kom fram till att de inte finns någon! De är ingen sommar utan Per Gessle..så är det bara!! Men vem ska ta över?!?! Det är den stora frågan som cirkulerar just nu...?!?! Någon av er som vet?!?

Snart måste man nog ta och koppla in Bert i det här..
han får starta ett nytt tv-program där vi ska få fram
Sveriges Nya Per Gessle!!


Inhandlat i Stockholm

Sådär, nu kan ni få se lite bilder på vad jag shoppade i Storstaden!!

image140


image141

image142

image143

Klänningen som jag ska ha på bröllopet..=)


Några saker är inte med på bilderna, men det här är det mesta ialla fall!!

Mina skor

image133 image134image135image136image137image138




Här e alla skor jag köpte!! =)
Jag e såå nöjd med dom! Och gummistövlarna äääälskar jag!!

Få se om jag kan få inte lite mer bilder på resten av de jag handlade..ska gå och ta rätt på de nu!

Piss o Puss
(Ida när hon inte kunde säga Piff och Puff..=)


image139

Fredag kväll

God kväll på er mina nära och kära!

Fredagkväll och för tredje fredagen i rad, håller jag mig lugn..börjar närma mig rekord nu tror jag..fast imorgon då jä_lar smäller de..=)  K L A S S F E S T, vilket innebär att det är 10 (!!!!) år sedan jag gick ut nian!! Och det känns som att det var igår! Ska bli riktigt trevligt att träffa allihopa. 14 eller 15 stycken ur vår klass är det som ska komma..kommer verkligen bli kanon!! Dagen börjar med en träff tillsammans med Linda, Anna och Helena..;0) Med lite lunch och make-up! Har lovat att sminka hela bunten!! =) Sen bär det av till våra respektive klassfester! Vår kommer hållas hemma hos Stina och sen bär det av till Bolaget där det blir mat m.m Kommer bli en riktigt trevlig kväll...Natten kommer tillbringas på golvet i Lindas gillestuga tillsammans med Anna, Helena och Linda, precis som på den  gamla goda tiden ! ! Såå roligt när vi är samlade på samma ställe allihopa!! Mina älsklingstjejer! =)

Planerna för kvällen är att leta ut vilka kläder jag ska ha, samt plocka ordning på allt som jag shoppade när jag var i Stockholm, för det va en hel del kan jag lova er!! =) 6 (!!!) par skor, 5 linnen, en kjol, ett par vita jeans, 4 tröjor, två BH:ar, smink, klippning, massa mat och en massa andra grejjer! OCH så KLÄNNINGEN! ! Hade verkligen skitkul!! Men ont i fötterna..=) Vi gick o gick o provade o provade!! Klänningen tog de en timme att köpa haha..provade fram och tillbaka hela tiden!! =) Näe men de va en lyckad tripp, absolut!!

Föresten så är sängen såld nu!! Brorsan och hans tjej köpte den!! Så dom kommer och hämtar den om en liten liten stund!! Sköönt..! Så nu ligger vi på golvet här hemma..haha!!

Jag ska nog ta och spana på Talang 2007 nu tror ja..Riktigt bra faktiskt!! Hejja Cilla och Totte! (om dom e kvar fortfarande, annars hejjade ja på dom ialla fall..=)

Kram till er!


Möbler till salu!!

Jaa, med tanke på att vi har köpt nya möbler, så har vi nu en hel del möbler över som är till salu...Så om någon av er finner något intressant så kan ni bara höra av er, så får ni ett fin fint pris..;0)

De som vi har tänkt sälja är, soffan + schäslongen, vardagsrums bordet, tv-skåpet, sängen + sängborden samt kanske något mer om det är något speciellt ni vill ha..=) Ska beskriva lite närmare för er..

Soffan är en Tylösand, svart, 3-sits soffa + en höger schäslong. Som jag har förstått det så har färgen utgått och finns inte mer. Soffan är 2.5 år gammal och schäslongen 1 år. Nypris på båda två är 10 690 kr!! Både soffan och schäslong är i fint skick.
 image127image128


Vardagsrums bord, Leksvik, Nypris 995 kr och Markör tv-skåp nypris 2195 kr är också till salu.
image129             image130


Och sen ska vi ju även sälja vår säng då eftersom vi som jag skrev tidigare har köpt en ny.

Det är en Hopen mörkbrun, 160 cm inkl. sängbord. Dock inga madrasser..(men vem vill ha våra madrasser..haha;0) Nypris med sängstomme och sängborden är 3185 kr!

image131image132

Allt är som ni kanske förstår inköpt på vår älsklingsaffär IKEA, och allting är i fint skick!!

Är ni intresserade av något annat som vi har, kan ni ju alltid fråga för vi e inte omöjliga på att sälja nånting faktiskt...förutom vår nya säng då..=)

Vi har inte bestämt några priser för möblerna så kom med ett bud! Vi e som sagt aldrig omöjliga..=)

Om inte ni är intresserade, så kanske ni har någon vän som är intresserad..=)

Nya Möbler!

Som ni kanske redan vet nalkas de flytt för mig och min älskling! En vecka kvar tills vi får nycklarna och det ska verkligen bli alldeles uuuunderbart!!!

Idag gick vi runt på stan och var in på Duka. Där hittade vi våra blivande vardagsrums möbler. Soffa, bord och matsalsbord!! Allt till samma pris som soffan på IKEA skulle ha kostat!! =) Sen åkte vi till Sandviken och hämtade hem Nemo, och på hemvägen så svängde vi in på IKEA för att köpa galgar till alla kläder jag köpte i Stockholm..kommer mer i ett annat inlägg.. Som vanligt avslutade vi med en tur till Fyndhörnan..vilket vi kanske inte skulle ha gjort...där i en kartong, där alla madrasser jämt står, och jag ALDRIG brukar kolla, står sänggaveln som jag har längtat efter såååå länge!!! Men vi bestämde oss för att vi inte skulle köpa den. MEN i bilen påväg hem, kom vi fram till att vi skulle få ut nästan lika mycket pengar på vår säng, som de skulle kosta att köpa den där sängen!! Sååå Simon fick åka tillbaka till IKEA och köpa sänggaveln, medans ja gick på hundkurs!!!!! Ååå va ja vill flytta nu!! Kommer bli sååå jävla fiiiint!!!!!! Och sååå billigt.. ord.pris på sängen med sängborden är 4185kr..vi betalade 2 300 för allt!! De kallar ja kap!!!!

image125

 





image126






Våra nya sovrumsmöbler!!! Fina va?! =)

Stockholm nästa

Så var de snart dax! Nu är det bara några timmar kvar innan jag och Linda slår ner våra rumpor på tåget som ska ta oss till huvudstaden!! =0) Ska bli så skoj!! Ska shoppa massor, gå ut och äta med Maria ikväll och ta oss en öl (eller mer=) sen imorrn blir det lite mer shopping och på kvällen ska vi ut och äta med Lindas bror och en kompis till honom, sen på söndag kanske de blir ändå mera shopping..=) Är det fint väder kan de kanske bli Grönan eller en uteservering eller nåt också..=) De enda som saknas är faktiskt en person...varje gång jag har åkt till Stockholm så har Anna vart med oss också!! Hade vart skoj om hon också hade kunnat vart med!! Men hon kommer ju till Viken nästa helg! När det är klassfesten!!! ;0)

Nu har vi kommit till en sån period igen då de händer saker varje helg..

 Stockholm idag - onsdag

10-års Klassfest 26 maj

Lindas konfirmation 27 maj

Anki och Thomas bröllop
1-3 juni (jaa de gifter sig bara den 2:a, men de e ju lite o göra innan och efter också.

Lindas student
8 juni

Karlskrona och midsommarfirande
20-24 juni

Simons stuga
24-28 juni

Fjällvandring med Hasse, Ellen mf
. 28 juni -2 juli

Per Gessle i Högbo
14 juli

Cityfesten
8-11 augusti

Sen är det N0LLNING!!!!
Dessutom börjar vi i skolan den 6 augusti...
Jaa som sagt, vi lyckas alltid med att planera in en massa saker, och såhär ser det ut nu..=)
Men jag trivs, jag tycker de är kul att ha massa saker att göra!

Nu ska jag duscha, sen blir de packning och sen blir de Stockholm!!

Kramiskramis


Sandviken

Happ...då va man fortfarande i Sandviken då... har vart här massor med dagar nu..men de e skönt att vara här..man slappnar av litegrann o de e aldrig fel. Nemo trivs som fisken i vattnet..hehe..han kan springa runt på gården som han vill...var och köpte kompostgaller idag, för att vara på den säkra sidan...inte för att han har sprungit bort från gården, men känns ändå lite skönare att veta att han inte kommer nånstans...
Simon hjälper sin svärmor med ditten o datten...skruva möbler o grejjer..fast så har han sönder ett och annat också..haha..Så skönt att dom två kommer så bra överrens..man kan nästan tro att de e hans mor o "far" som bor här..under de här dagarna vi har vart här, så har han umgåtts mer med dom än vad jag har gjort..haha!

Annars har inte hänt så mycket..har jobbat fre o lör och i fredags var vi på Lager 157..i torsdags blev vi bjudna på mat och sen var jag på hundkurs som vanligt...gick sååå bra..han e så duktig vår lilla kille.. Flera saker som matte tror att vi inte ska klara och vips så e han huuur duktig som helst, så får matte stå där och skämmas för att hon inte tror på sin hund..illa!! En sak vi skulle göra var att vi skulle sätta hundarna, be dom sitta kvar, gå bort tio meter, ställa oss där medans ledarna börjar sparka en boll mellan varandra, som även är mellan mej och Nemo.. och Nemo satt kvar!! De e väldans bra gjort för att vara en hund som ÄLSKAR bollar!!!

Imorrn bär de av till Stockholm..ska bli riktigt trevligt...massa shopping och trevligt sällskap!! ;0)

Kramkram

Resultatet

Här har vi resultatet av vår garderobsrensning...
image121

     

De märks att man inte har städat garderober och lådor på ett tag...eller va tror ni?!
Men nu är lite av de här Simons kläder också...så de e inte bara mitt..;0)

Nemo trivdes iallafall bland våra kläder..haha!!

Garderobsrensning

Jisses vad kläder jag har som jag inte använder alltså...
Tänker ju hela tiden att hmm..de här kanske jag kan ha nån gång.. men tänk om jag ska på maskerad eller nåt...eller vad ska jag ha annars då...osv... Men nu jävlar har jag tagit i med hårdhandskarna...jag slänger å slänger å slänger!! Har typ inga T-shirtar kvar.. (Vilken tur att jag ska till Stockholm på måndag då..;0) De e ju inte konstigt att jag inte får igen lådorna ialla fall, för fasen va skit de låg i dom..=)

Nu ska jag ge mej på strump och tros lådan...där kan de nog kaseras massor!!!

Just ja, vi fotade ju litegrann i nya lägenheten igår...kan ju lägga in lite bilder så får ni se...fast de ser bättre ut i verkligenheten än på bilderna kan ja säga..=)

 
       
1.                                        2.                                 3.               4.                     
       
5.                                    6.                                  7.                               8.
   
 9.                                   10.                      11. 

Ja den ser inte mycket ut för världen på dessa bilder, men den e jättefin i verkligheten! =)
1. Vardagsrummet, där är de tänkt att tv:n ska stå/hänga ;0) till vänster och soffan till höger..
2. Vinkeln i vardagsrummet, där ska jag försöka få till en fondvägg och sen blir det ett matsalsbord i ek med läderstolar som får stå där..=)
3. Balkongen, ser rätt trist ut, men med en konstgräsmatta bord, stolar och blomkrukor och blomlådor så kommer de nog se riktigt trevligt ut!!
4. Det lilla extra rummet...dator och gästrum...blir ett databord och en bäddsoffa här inne...
5. Sovrummet...fotografen (simon!!) tog inte den bästa bilden över hur sovrummet såg ut direkt..haha!! Men grå tapeter med en fondvägg..men petig som ja e, har jag tänkt tapetsera en ny fondvägg där inne..:0)
6. Köket som helhet, men vääldigt suddig bild..inte fotografens fel den här gången..kameran e koko.. Tänk på att kylskåpet ska skjutas in..=)
7. Köket, brun fläkt och fula bänkar..inte de trevligaste..men såna grejjer kan inte ens jag reta upp mej på och tacka nej till en lägenhet för..=)
8. Dom här skjutskåpen bara ÄLSKAR jag...måste bara hitta på nåt kul att göra med dom..eller kul att ställa där kanske jag ska säga..=)
9. Köket från fönstret. Här blir d nya tapeter. Vet inte riktigt vad jag vill ha för färg ännu. Vill gärna ha en fondvägg vid matbordet..men sen vet ja inte riktigt i resten av köket...några förslag??
10. Fortfarande köket..=) Antar att det där blir mikrobänken..=)
11. Hallarna från ytterdörren! Här ska vi försöka måla om, så de blir lite livligare..=) och ljusare och fräschare...

Jaja, de va ju inte såå fina bilder, men de va ju lite ialla fall!! Ni får komma och se den på riktigt sen istället..när jag har fått pyntat och donat och fixat och grejjat..=)

Nu ska jag fortsätta med mina garderober!!

Kramar

Regnet ...

..de bara öser ner...

Jo de gör d minsann... var ut på en prommis med Nemo för en stund sen..och det öste verkligen ner...Mia de e nog ditt Tyskväder som kommer hit nu...:0(
Nemo var inte sådär jättepositiv ute..han gick och tryckte intill mej hela vägen och bara läääängtade in...haha! Sen när vi började närma hos porten släppte jag hon och jädrar vilket rus han fick...han sprang fram till dörren så fort han kunde, sen fick han tokrus och sprang runt runt runt..tills dess att jag hade kommit fram..(jag e ju inte så snabb..hehe;0)

image109



Nu ska vi snart ringa till Fastighetssnabben och se om vi kan åka och kika lite på lägenheten..så vi kan börja planera litegrann..;0) Me liiike!!

Jobbijobb

Äntligen e man hemma och myser men gubben och surfar runt på nätet..;0)
Var rätt segt att jobba idag kan ja säga..somnade ju inte sååå tidigt inatt, osså upp o jobba klockan 10...kan ju inte påstå att jag hade glidarpasset på jobbet ialla fall..10-20..de kändes som en evighet..men de gav ju money money ialla fall..;0) Så är de ju ändå rätt roligt att jobba när man jobbar med roligt folk.. Men jag hatar när folk tror att de är viktigare än vad de är... komma och tro att de är bäst på ett område där de knappt är nå längre ens..ingen sätter sig på mig ialla fall, de kan ja tala om! Åtminstone inte nån sån.. o de e lika oavsett om de gäller jobb eller fritid! Sånt e d värsta jag vet.. Men de e inte många som gillar personen, så de e ju ialla fall inte bara jag! Tur att stället e stort! Och att man bara behöver lida nån enstaka gång!

Snart e de sängen för Fröken Persson..och imorrn ska jag sova tills jag vaknar för första gången på sååå länge! Så blir de jobb på kvällen..lite träning på dagen..och lite plugg kanske..

Ååå snart ska vi flytta!! Jihooo!!
Jag sitter och tänker på alla saker jag vill ha hela tiden..men var fasen ska man få pengarna ifrå?! Helst skulle jag vilja byta ut ALLT, men de går ju inte, de förstår ju till o me jag..:0) Men en del kan man ju byta ut ialla fall...men sen kommer ja vilja byta ut igen när ja flyttar nästa gång....ååå va ska man vara tjej för...Haha!!

Just jag, jag måste ju tala om att jag har sått blommor...för första gången ever!! Förr om åren har jag alltid köpt hem frön och grejjer, men jag har aldrig sått dom..men de gjorde ja minsann i år...röda och gula solrosor..och dom växer så de knakar..men nu vet ja inte vad jag ska göra av dom nå mer.. jag måste ju plantera om i varsina krukor tror ja...hmm..måste kolla upp de där!

Gonatt på er!

Fiasko

Vikket jävla fiasko!
Sverige kom inte ens topp 10 i ESC, och det kan jag ta, de kan jag absolut! MEN hur kan Serbien vinna, och hur kan Ukraina komma tvåa, och sen ska vi inte ens prata om resten av länderna topp 5!!! Bedrövligt skit!! Näe de e nog fanimej dax att vi i "väst" skaffar oss en egen tävling, där de inte e klart vilka som vinner redan!!

En schlager ska man komma ihåg..hur många kommer ihåg nåt av Serbiens låt??!!

Avundsjuk. så himla avundsjuk
de finns så mycket du behöver
kärlek, vänskap massa klöver...
Hahahahaha!!!!
Nollad, raderad, ute....

Jag e på gång.....





Imorrn bire jobb...
De duger i krig
Mycket skratt
å många sexskämt idag
jobbade för en gångs skulle
med ett härligt gäng!!
Maria! Du e så go gumman, du får mig alltid att skratta

Pinsammast idag...
Kommer två killar...ena killen lägger fram 2 pkt röda Prince
Duktig som ja e, frågar ja såklart efter leg..vilket jag ska göra om en person e under 30..men som jag brukar göra när jag misstänker att en person e runt 23-25 sisådär..
Killen kollar lite skumt på mig, och frågar Varför...jag säger som det är att jag måste kolla..
Killen framför mig tror att jag skojjar med honom...vilket jag såklart inte gör.. han frågar om jag inte tror att han är 18..jo de tror jag att du e..men jag tror inte att du e över 23, så jag måste kolla... han vänder sig om till damen bakom och frågar hur gammal hon tror att han e, hon svarar inte utan skrattar bara lite..
Men världens flin tar han fram legget...OCH killen e född -73! Alltså 34 år!! Haha, jag, han, hans kompis och hela kassakön började asgarva.. kille blev nöjd och stolt, och sa att han alltid skulle komma och handla av mig för att jag var så underbar..hahahaha!!
Man kan ju se de som en god gärning från min sida... jag gav många ett gott skratt och kille blev stolt som en tupp!! Good Work Sophy!!


Då e de läggdax hos moster då..Gonatt på er!



Härmades gjorde man när man va 10 år...
Kom på nåt eget..
Hahaha

Öh, och va fick Han luft ifrån då..?!?!?!

Today

Snart dax att åka till Viken och jobba!! Blir en låååång dag idag..11-21.15, men va gör väl de när man har 100% OB..;0) Enda saken som gör att de är bra att jobba inom handels, de e OB:n de!!

Pratade nyss med min moster, så de blir raka vägen hem till henne efter jobbet och myspys med Eurovison!! Ingen idé att åka hem hit, missa en massa, och sen sitta ensam med tanke på att jag har en sambo som hatar sånt där... sen ska jag ju dessutom jobba imorrn kl.10..så då e de ju lägligt att stanna kvar tycker ja!!

Dax att snygga till sig lite då kanske.. så man inte behöver skämmas för sig själv när man sitter där i kassan..hahaha!!

Ha en trevlig lördag vänner!!

Hejja Finland o Sverige!!
Jag hoppas Ukraina floppar och Vitryssland vinner rubbet!! (om inte Sverige eller Finland vinner förstås.)
Men efter att ha hört låtarna från torsdagen ytterligare 3 ggr, så känns dom inte lika dåliga längre..de e fasen inte konstigt att låtarna från semi-finalen placerar sig bäst..dom har man ju hört och vant sig vid...hmm...snacka om fördel!!

Over and Out!


Sliten

Sliten, slitnare, slitigast...
Jobbat idag mellan 10-19...helt okej dag...var rastchef så då kunde man bossa lite..haha! Fast jag är inte så bossig av mig..bara mot såna som verkligen behöver någon som bossar över dom för att dom inte ska stå och göra ingenting..för såna finns de gott om!! Och dom har ja inget till övers för!! Men de flesta tycker jag om!! jag och Emmy har gått och flinat åt varandra hela dan idag..haha!!
Jag hade värsta turen när jag skulle åka hem också..3 minuter i sju kom brorsan och handla...han sa att dom skulle äta Tacos och ringde o frågade om de räckte till mej med...så de blev hem till mamsen efter jobbet och Tacos!!!

Nu sitter jag hemma alldeles ensam...eller jag har ju Nemo, men han ligger o sover så han är inte sånt stort sällskap...haha..funderar starkt på att lägga mej faktikst..har laddat hem senaste Grey´s...men jag tror inte ja orkar kolla på de när ja e såhär trött..Näe ja tänker lägga mej nu faktiskt...


Faan va ja retar upp mej på vissa saker/personer...
Som tror att dom e så viktiga och speciella..
Skulle faaan inte tro de va!!
Grr...

(jag e inte såhär irreterad på er alla=0)
och jag tror de flesta av er första vilka
de är som går mig på nerverna vid
de här laget..=)
men ja var tvungen att skriva av mej en sväng..=)
Hahaha...så jävla bitter...
reaktionen blev precis som vi trodde!!
haha va kul!!
Jag förstår faan inte hur man orkar..
V Ä X  U P P!!!


Stockholm, Gessle & Winnerbäck

Så har det vart hundkurs igen då!! Och han e sååå duktigt vår älskling!! Men får man korv så e de ju inte så konstigt att han sköter sig...Till och med när han skulle vara lös och gå runt bland de andra hundarna så gick det hur bra som helst!!! Åååå va stolta vi blev då!! Han e duktigare än va man tror...!!! =) Enda som e lite svårt e ögonkontakten när han ska gå fot...men de e ju inte så lätt när man e så liten...han får ju nackspärr när han ska kolla upp på oss!!! Så roligt att Hanna och Affe också går med oss!! Kanongrupp e vi!!

image104


        

V ä r l d e n s  u n d e r b a r a s t e ! !


Inte nu på måndag men nästa måndag, då åker jag till Stockholm tillsammans med Linda och Maria!! Ska bli skitkul!! Så roligt att komma iväg på nånting med dom tjejerna! Å så roligt att Linda kommer hem!! Den som saknas är Anna, hon skulle ha vart med så hade vi varit kompletta!! =) Ska bli skoj ialla fall..blir lite shopping lite öl o så ta de lungt snacka skit och umgås!

Har nyss bokat biljetter till Per Gessle i Sandviken 14 juli, och Winnerbäck i Stockholm 21 november!! Så nu har vi lite saker inbokade igen..haha som att de e nåt ovanligt!!

Nu blir de sova, jobbar 10 - 19 imorrn, och så 11 - 21.15 på lördag och 10-20 på söndag.. sen jobbar jag måndag 17-22.15 och tidigare idag ringde min moster och frågade om jag kunde tänka mig att jobba på hennes jobb tis och ons..och självklart!!! De kunde jag gärna göra!! Sen e ja ledig torsdag för att gå på hundkurs...=) sen jobbar ja fre 15 - 22.15 och lördag 11.30-21.15...känns som jag har nåt att göra i veckan va..haha!! Tur att ja får åka till Stockholm efter de då! OCh kanon att tjäna lite pengar på tis och ons, som jag kan shoppa för i Stockholm..!!

Tittar på Semifinalen i Eurovision nu...jisses va e de för låtar vissa länder har!?!?! My goooood!! Men däremot så tror jag att dom har en grym fördel på lördag, när alla har hört låtarna en gång...tror man har lättare att fastna för en låt då...Själv har jag ingen aning om vilken jag tycker va bäst i de här startfältet...men på lördag e de Sverige och Finland jag hejjar på!!!

Gonatt o Kramen på er!!!

Vuxenpoäng

Jahapp..som vanligt så hittar man en massa roliga tester på Annas blogg..
Den här gången handlade det om att få reda på hur vuxen man är..
Min ålder borde vara 33.9 år!! Och jag som känner mig som 18!!
Hur går det här ihop egentligen!!

Testa du också och se hur gammal du är! =)

Äntligen!!

Jaa så kan man verkligen säga..jag o Malin har pratat om att ta en promenad i flera månader, och jag överdriver inte, för det är verkligen flera månader!! NU, IDAG blev den Ä N T L I G E N av...eller egentligen inte...de blev inte så mycket promenerade..men hundarna fick ialla fall leka...eller vad man ska kalla de (återkommer till de strax), och jag och Malin fick snacka lite skit...vilket var lättare sagt än gjort, när Malin hade en dräktig tik, och jag en K Å T galning!! Herrrejissses säger ja bara!! De va de värsta ja sett...Han jucka i luften, på Tyras ben, rygg, mage, huvud..jaaa överallt...han juckade när han låg på rygg, han juckade när han gick...mmm jag hade helt enkelt en vrålKÅT hund!! Jaa, jag säger då de ja!! Och vem matte va, de kan man ju undra, för inte faan lyssnade han på mig ialla fall..och han sket fullständigt i att jag gick åt ett helt annat håll...han skulle med Malin och Tyra hem, så var de bara... Jaja, de var hur som helst superskoj och få träffa dej Malin!!! Jävlar om det tar lika långt emellan den här gången! Men vi e ju snart grannar, så då ska vi väl lyckas styra upp något va...=)

Annars då...bilen går bra?! Haha!!

E lite less just nu...hade tyckt att de kunde ha varit lite trevligt me lite ensamtid med min kära sambo..men han tyckte inte desamma som mej idag...så han ska iväg och roa sig på GardenPartyt istället..så jaa, jag få väl helt enkelt sitta här i min ensamhet (jo, jag vet, jag har ju Nemo, men han sover, han har nog fått en hjärtattack av allt juckande) och vara lite småsur....!! Så d så!!

Usch, ja måste ta och bada min hund nu känner ja...han har vart i heeela Tyras mun...niiiice...!!
Puss o Kram


ESC

Hur fasen kan Ukraina vara favorit i eurovision song contest?!?!?!
Fy faan, va har folk för smak!!
Vinner den låten så L O V A R  jag att jag A L D R I G  mer, A L D R I G  M E R  ska kolla på Melodifestivalen!!!

Skärp er för fasen!!

Hejja Finland och Sverige!

Natti natti

Då är det dax att gå och natta då...och mitt i natten blev de!! Trodde att det skulle bli en tidig kväller ikväll..eller ialla fall runt halv tolv tiden..men precis då loggade Mia gumman in på msn, och jag var fast!! ;0)
Faan va bra de är med msn...specielt när båda har kamera och mick...de blev ett videosamtal som varade i över en timme, så nu e ja alldeles torr i munnen! Haha!! Var ialla fall hur kul som helst o få prata av sig lite med henne! Vill ju så gärna åka ner och hälsa på, men tyvärr så tror ja inte att jag har någon tid över..Men jag måste ta och kolla upp de där faktiskt..skulle ju vara klockrent om de gick!! Vill ju inte vänta i nästan tre månader till på att få se henne juh..partaja o snacka strunt...aa vi får som sagt se hur de kan lösas..=) Tack så mycket för ett trevligt samtal!!! Jag saknar dej och våra partyn och myskvällar!!


image103

Vänskap!



Morgondagen börjar med plugg med studiegruppen, å vi är så jävla braa!! Hejja oss!!! =) (citerar
Karro igen;0) och sen blir de äntligen den där promenaden som jag coh Malin har pratat om i månader!! NU ska den bli av!! Och det var banne mej på tiden!!! Sen tror jag nog att det mest blir till att ta de lungt faktiskt. Men d vet man aldrig!

Gonatt på er mina vänner!!
Sänder en extra tanke till dig Hellis, hoppas du mår lite bättre idag!




Kär

Om ni inte redan har förstått det, så kan jag ju tala om för er att jag har gått och kärat ner mig!! Jajamänsan, jag är KÄR! I Miranda-Nallen! Jag var kär i den när jag gick i gymnasiet också, och nu har jag kärat ner mig igen! De måste vara som dom säger: Gammal kärlek rostar aldrig!

image102

Visst e den väl så söt?







Kan tala om att jag har fler på lager ;0)

Vad är det som händer?

Vad är det som händer?
Ännu ett förhållande i kras..
Jag vet inte vad de är som händer!!
Tycker så fruktansvärt synd om dej Helena!!
Men du vet vart jag finns!
Hör av dig natt som dag om du vill prata!!
Jag finns här!!

♥Kramar om dej!! ♥


image101


Grattis Maddis!

H i p p  h i p p  H u r r a ! ! !
Min Madde fyller år idag!!!

G R A T T I S  P Å  F Ö D E L S E D A G E N  G U M M A N ! ! !
image100






Nu ska jag gå ut med Nemo, sen ska ja hämta upp Helena så ska vi hem till Madde!!
Kommer bli en kanonkul kväll..de vet ja!!
Tack bror för du hämtar oss nu, och tack Simon för att du hämtar oss i natt!!

Tack gumman för en trevlig tur på stan idag!!
♥Kommer sakna dej!! ♥

Kan inte sova

Då ligger man här, mitt i natten, och jag sover inte!
Näe, för hade jag sovit, då hade jag inte kunnat skrivit..
eller så är jag så van med hur jag ska göra,
för att jag sitter så mycket med datorn,
att jag skulle klara av det i sömnen...skrämmande!!

Har roat mig med att spela kort med Simon och Lelle nu på kvällskvisten/natten! Jazz och Tremanswhist blev det..har inte spelat tremanns sen jag umgicks med Eva-Lena tror jag. Vi spelade det dygnet runt när vi gick på högstadiet. Så åkte vi till Ica Hörnan och köpte trocadero och portello flaskor för 1.50 styck ungefär..och så en varsin 200g Marabou...haha.. Sen blev det Chicago när vi blev lite äldre...de var då de..
Hur som så spöade ja grabbarna!! Yeahhaa!! Hejja mej!! (Me Karro uttal..;0)
Saknade Linda bara..men jag tror nog hon har det bra där hon är, bara hon e rädd om sig! =)

Imorrn ska ja först umgås med Hanna-gumman och sen kommer Helena hit..ska bli en trevlig dag! Hade fått meddelande från Madde också och hon undrade om jag ville med ut i Viken...så vi får väl se vad jag och Hellis tar o hittar på! =)

Näe usch o fy, nu e klockan jättemycket, så nu e de faktiskt nattisdax!!





image99



Simon min gobit, Jag älskar dig!!








Sakna

Nu går det fort igen
Vilka vändningar allt kan ta
På så kort tid

Känns så konstigt
Du har ju blivit en av mina närmaste
Kommar fattas någonting
Men ingen annan kan ju såklart bestämma

Kommer bli så tomt
Kommer sakna


image98





Är fortfarande hängig idag. Blev inget jobb. Klarar inte av att sitta i kassan och se trevlig ut, när det känns som jag har en byggarbetsplats i mitt huvud och illamåendet växer upp i halsen på mig...Så här sitter jag nu..känner mig lite smått deppig..händer en del tråkigheter just nu...och tänker såklart på alla inblandade..allt vänder så fort..jag hade inte kunnat tänkt mig de..den där tanken kommer tillbaka att man ska vara rädd om det man har, allt kan vända så otroligt fort...jag kommer sakna..jag kommer sakna massor.


.

God natt..

S o v  g o t t  o c h  v a k n a  t o r r t . . .
Så sa min mamma alltid till mej när jag skulle gå och lägga mig när jag var liten..;0)

Nu ska jag ialla fall lägga mig, så håller jag tummarna för att jag får sova hela natten, inte sova så oroligt som igår natt, som dessutom slutade som den gjorde. Är fortfarande yr i huvudet, men inte nå illamående..jag vill verkligen vara pigg imorgon, måste gå på lektionen också..och sen på kvällen e de ju h u n d k u r s ..
Känner mig dock helt orkeslös..ingen lust med någonting. Ingen lust att ens ha ordning och reda runt mig, ingen lust att göra något, ingen lust att planera något, ingen lust..v a r t  ä r  m i n  l u s t ?!?! Jag hoppas att den kommer tillbaka igen när jag blir piggare, jag hoppas att kraften kommer tillbaka snart..jag har ju mått så bra på senaste tiden..allt har vart glädjefullt..så typiskt att jag ska gå och få huvudvärk igen då.. gaaah!! Men både lusten och kraften kommer nog tillbaks snart!! De får vi väl hoppas va !=)

Ialla fall så är min älskling underbar!! Han e underbarast!! =)

G o n a t t,  s o v  g o t t  . . .

image97

                                                                                  . . . o c h  v a k n a  t o r r t . . .

Vem e du lik?

Jag vet inte vart hon hittar allt, men hon hittar massa roliga grejjer överallt min Anna, och jag tar efter dom..=0) De senaste hon hittade var ett test om vem man är lik i Desperate Housewife..mitt resultat blev:



Du är mest lik Bree van de Kamp.

image96
Du är en god mor och en god fru och gör allt för att behaga din familj. Dina grannar avundas dig men kan också skrämmas en aning av ditt överförnuftiga jag.

Du gillar:
Public service, storhandla, brodera, trädgårdsskötsel, baka kakor.

Du gillar inte:
Dokusåpor, Long Iceland Ice Tea, Christina Aguilera, lägenheter, otacksamhet



Jag vet inte ja, om allt stämmer så bra, brodera e väl inte riktigt min grej precis, och dokusåpor - me love! Gillar lägenheter rätt bra också, fast jag skulle ju föredra hus i och för sig. otacksamhet gillar jag inte, men Christina kan ju vara bra ibland.. Long Iceland Ice Tea har jag aldrig smakat, men jag tror nog att jag skulle gilla d..:0)

Gå nu in på kanal 5:s hemsida och gör testet du med, så får vi se vem du e lik!

Sjuk

Har inte en aning vad de är för fel på mig. Trodde att det var magsjuka, men det kan de inte vara..då brukar man ju spy hela tiden..och de gör jag ju inte... har knappt sovit inatt..bara legat och vridit och vänt på mig, svettats och yrat i sömnen..fast jag varit halvt vid medvetande har de känt som...vaknade imorse med yrsel, illamående, sprängande huvudvärk och svettningar..inget plugg för mig idag och inget jobb heller...så jag messade Sandra och så mailade jag över vårt arbete och sen ringde jag till jobbet och meddelade att ja blir hemma..gick och la mig igen och tänkte att jag kan säkert sova bort huvudvärken..allt snurrade bara när jag la mig, men till slut somnade jag igen och sov till 13.30!!! Fortfarande yr, knaprade Ipren och la mig på soffan och kikade på Brokeback mountain, hade ju inte sett den tidigare..bra film..fast slutade inte som jag hoppats.. huvudet känns bättre så länge jag ligger..men de är fortfarande inte som de ska vara...eftersom jag hade sån tur och inte var bakis igår, så kanske dom vill ge igen idag...haha... jaja..de går väl över..men nu e ja hungrig..ska nog försöka få i mig nåt sen..kanske jag kan få tillbaka lite krafter...


Helt utan förvaning
plötsligt bara händer de
så otroligt trist
jag har inte ord att beskriva med
kommer kännas konstigt
ett pussel som går sönder

Minus på kontot!!

Jahaja, då har den här dagen gått också..utan att man har gjort något kreativt!! För en gångs skull har Simon vart mer bakis än mig..de tycker jag var roligt..haha!! ;0)  Ja, som sagt har inte gjort så mycket idag...Har suttit och lagt in massa bilder på bilddagboken..jag som inte hade tänkt göra de, meen de gjorde ja minsann ändå..så kan de gå! Sen har jag tittat på tv, så har jag laddat hem senaste Grey´s och kollat på de..och snackat på msn..just ja, åkte till Donken och köpte bakismat också...=)

Var en riktigt trevlig dag igår..lekar o bad i bollhav o lite sånt där..och så var de fest! Tittade på Kasen vid högskolan och ja så var det lite mer fest och så var de Kåren sen!! Hade jättetrevligt ialla fall!!

Har nyss suttit med deklarationen och äntligen e ja klar med den! Har inte en aning om jag har gjort rätt, men de återstår ju att se!! Hur som helst så slutade det med att jag fick betala 12 500 spänn..helt okej med tanke på att jag hade räknat med ungefär 20 000..men jag kunde göra lite avdrag och så skulle ja få tillbaka en del redan...men ialla fall, känns inte kul att slänga bort så mycket pengar..förstå va mycket roligt man hade kunnat gjort för dom!! Skit också!! Till på köpet har ja betalt räkningar också...så de försvann närmare 20 000 på kontot under 30 minuter.. Gaaaahh...ja vill vara rik! Jag vill vara ekonomisk oberoende! Jag vill vinna 25 000 i månaden i 25 år på en Triss...fast Sofie, då måste man ju köpa trisslotter också..och eftersom jag inte gör de, då jag e emot dom lotterna så lär jag ju aldrig kunna vinna de! Suck!!

Näe gonatt på er, imorrn e de plugg OCH jobb som gäller..så nu läre ja fanimej sova!!
Puss på er gullpluttar!