KRETA

Nu åker jag, Noah, Madde och Nova till Kreta på semester!!
Vi bokade en sista minuten klockan 18 idag, och 7.15 går planet..så Madde är här och plockar upp mig vilken minut som helst!!
Vi ska bo på ett 4-stärnigt hotell i Agia Apostolii (eller nån sån stavning) förhoppningsvis kommer vi få en toppenvecka!

På återseende..=)

Var rädda om dem ni älskar

Dagar som dessa får man sig verkligen en tankeställare!! Va fort allt kan ryckas ifrån en! Man gnäller över småsaker men inser inte att man ska vara rädda om dem man älskar för när man minst anar det så kan dom vara borta!

Det som hänt är så otroligt fruktansvärt!! Jag lider såå med Dig och barnen, och med er andra som sörjer! Det gör ont i mig, så ont!

Ta vara på dagen!
Visa din kärlek!

Mina vänner, min familj
JAG ÄLSKAR ER!


Rest in peace


Veckan som varit

Mycket har hänt sen sist..och jag kommer inte riktigt ihåg allt! Men förra veckan var vi ialla fall hem till Malin, Anders, Carl och Tyra och grillade och planerade Italien! Mycket trevligt och grym mat!

Vi var även in till Gävle och umgicks med Mia och Dallas. Vi var till Hemlingby och grillade och snackade strunt! Vi blev kvar där i  flera timmar och hamnade i ett stort vindskydd där vi gjorde upp eld medan de regnade och haglade utanför, riktigt mysigt!

Jag var och fick mig en ansiktsbehandling också!! Det var såå skönt! Och väldigt välbehövligt! Jag somnade när jag låg där med min mask..=) Hon fixade även brynen och färgade dom och fransarna! Kanon nu när det är sommar och man ska bada och så! Inget betalade jag för de heller..såå Lovley!

I torsdags mös vi och hyrde film..och på fredan låg jag hemma hela dagen för jag hade så grymt ont i magen och ryggen..funderar om jag har nån form av magkatarr eller så...jag låg ialla fall hela fredagen och var rädd för att jag skulle missa kryssningen på lördagen!! Men icke sa nicke!! Jag mådde bra på lördagen..och det bidde kryssning!! en kanonkryssning som jag skriver mer om sedan! =)

Kram

Noah kryper - på riktigt

Noah har ju inte krypit som man ska hittills..utan han har mer dragit sig fram med armarna...fort har de gått och vi trodde han skulle hoppa över det här med krypandet helt! Men så helt plötsligt hemma hos mamma idag kröp han - på riktigt! Men de går fortfarande mycket snabbare att ta sig fram med armarna..=)

Det har varit kanonväder idag.. Vi åkte hem till mamma vid halv tolv idag för att hjälpa till och vara barnvakt åt Freja, mamma var barnvakt men behövde åka iväg ett tag så då var vi där istället!! Barnen har lekt på gräsmattan och jag har suttit och njutit i solen! Älskar när det är sånt här väder!

På kvällen gick jag och Noah och tittade på Simon och Thompa m.fl. när dom hade Korpenmatch!

Nu blir de lite mat och ryggläge i soffan!

Öppna och Gävle

Gick upp tidigt imorse, och borde egentligen ligga i sängen och sova nu..men istället bloggar jag för er, mina kära vänner! =)
På förmiddagen var vi på Öppna och lekte litegrann med Nova, Arvid och Ellie. Och deras mammor såklart! Det är verkligen jätteroligt att komma dit och träffa mammorna och samtidigt får Noah leka! Jag tror han trivs där..=) Idag har han lekt på golvet, målat och varit och lagat mat och diskat! Och klätt ut sig till riddare..=) Vill ni ha bildbevis?! Jamen, mer än gärna, varsågoda..=)



Den här gången tog han ett smakprov på färgen..=) Vet inte riktigt om han tyckte de var så gott..=)



Nova tyckte färgen var riktigt smaskig..=)



Att leka på golvet är också roligt..



..likaså att leka med sig själv i spegeln..=)



Mammas älskling!



Såhär spökade mamma ut mig idag!



Sen lagade jag lite mat och diskade..=)

Efter Öppna åkte vi in till Gävle. Där blev det lunch och så gick vi och hämtade ut våra pass!! Så nu är vi redo, bara de ploppar upp några fina resor..=) Efter det gick vi och kikade i lite butiker..men med 0 kr på kontot blev det inte mycket handlat..Hittade dock en kanonfin solhatt (jag avskyr solhattar egentligen för de ser så fjantigt ut, men den här var lite tuffare, och faktiskt riktigt snygg!) för 39.50 på HM och ett par sandaler för 59.50..de fick Madde handla åt mig, för de var verkligen välbehövliga grejjer!

Nu på kvällen har jag legat och kollat på One Tree Hill! Någon som vet om det blir någon mer säsong?! Jag har även kollat på Grey´s..de var så bra på slutet så jag var tvungen att ta hem avsnitten..så nu har ja sett alla dom också.. Jag kan tala om att jag har legat med våta kinder från att jag började kolla på OTH vid 19.30 fram tills nu..haha!!

Nu ska jag krypa ner i sängen!
Imorgon ska jag på ansiktsbehandling på eftermiddagen..såå härligt ska de bli! Och sen på kvällen ska vi grilla med Malin, Anders och Carl! Är det fint väder kanske de blir en sväng på Maddes altan imorrn!

Gonatt o sov så gott!


Lååååååååångt

Här har de hänt en del sen sist..Noah är tack och lov frisk igen! Såå skönt! Efter att jag skrev förra inlägget tog vi febern på honom igen och då var den uppe i 41.2 grader..han skakade och kräktes också en kaskadkräkning, så vi ringde till rådgivningen och sköterskan pratade med barnläkaren som rådde oss att ge honom en alvedon och en ipren samtidigt..trots de jag skrev om Ipren innan, så gav jag faktiskt honom en Ipren då. Noah sov sig igenom hela natten och vaknade vid sju på morgonen och febern vara nere under 40 hela dagen..febern höll dock i sig ända tills i lördags men nu är han tack och lov feberfri. Och nu hoppas jag att han håller sig frisk..please!! Speciellt när vi åker utomlands snart!

Helgen har tillbringats på Zirkon och fredagen var jag och Noah hemma hos moster och fick mat och goda drinkar (läs 2 st) och Simon var på personalfest i Gävle. Jag och Noah sov hos min mamma och Noah sov hela natten! Han gnällde lite en sväng så jag tog upp honom till mig och han fortsatte att sova..när vi vaknade var klockan 10.15! Oops!!

Lördagen var vi också på Zirkon och var ute i solen hela dagen..sen blev de grillat på kvällen! Som vanligt! =) Och så vart de ju schlager tittande..Jag fattar fortfarande inte vad Europa ser i Norges låt, MEN jag ska sluta älta de nu! Sov kvar inatt också och Noah vaknade vid 7 på morgonen..han fick välling och sen låg han bredvid mig och somnade om..Vi vaknade 10.40!!!! Snacka om att man har fått sovit den här helgen!!!

Söndan tillbringades också ute i solen!

Idag har jag och Noah umgåtts med våra favvisar Madde och Nova. Vi tog en lunch på stan och sen åkte vi hem till henne! Vi har kikat lite utlandsresor och kommit fram till att vi måste ha såååå mycket saker med oss till barnen, så vi kommer få gå i samma kläder i en vecka..haha! Men de lutar ialla fall åt att vi kommer åka till Mallis! Har hittat ett hotell som vi vill bo på, så nu väntar vi bara på att det ska bli billigare!!
Noah och Nova har pussats och kramas som tokar idag...och tidvis även bråkat om..En tandborste!! =) Haha! Vi har haft en jättetrevlig dag!

Imorgon ska vi till Öppna tillsammans med Maddorna och barnen och sen åker jag Madde Noah och Nova in till Gävle. Vi ska bland annat hämta mitt, Noah och Novas pass och så blir de väl en sväng på stan..dock utan shopping eftersom vårt konto är heeelt tomt!! Såhär snålt som vi levt denna månad har vi nog aldrig levt tror jag...Måste faktiskt säga att vi har varit väldigt duktiga..hade ju räkningar på 20000 den här månaden eftersom jag fick återkrav från CSN, så de har inte varit mycket pengar över..men de har gått..lite har vi fått nalla från sparkontot, men inte alls så mycket som jag trodde! Så de har vi gjort bra! De är ju tur att vi har brett ut våra utgifter för sommaren ialla fall..men sen får vi se hur de blir i sommar eftersom Simon ska stämpla, och dom pengarna kommer vi väl få vänta på

På onsdag ska jag på ansiktsbehandling som jag fick i julklapp av mamma och sen på kvällen ska vi grilla med Anders och Malin och planera Italien! På torsdag tror jag att jag ska måla en bod hemma hos Lotta och Niclas..om det blir finväder..så ska jag bli servad med drinkar hela dagen..haha..=) Sen fredan är obokad, men den blir väl hemma hos mor kanske...sen på lördag smäller det!! Då åker vi på kryssning!! Det verkar som att den blir av trots alla avhopp till höger och vänster!! Men nu är vi tio pers och ingen av dessa ska väl få för sig att hoppa av?! NÄE Knappast!! Hur som ska de bli grymt kul..och vi är som sagt ett grymt gäng som åker! Det är jag, Simon, mor, Mats, Moster, Niclas, Malin, Anders, brorsan och Hedberg! Kanoners kanoner!

Noah ska vara med Linda, min kusin, under lördagen och söndagen och lördag natt ska han få sova hemma hos Madde..Tack till er båda! =)

Sen står de ju inte på förrän vi åker utomlands då..någon gång efter den 29:e bär de iväg!

Näe, är det verkligen någon som har orkat läsa detta?!!? Haha..Jaja, jag skriver ju mest för min skull ialla fall så, men har ni orkat läsa för ni en eloge..=)

Puss på er!!

Ps. Detta är anledning att jag drar ut på att blogga..jag måste ha låång tid på mig för att få ihop allt..=)



Det ska börjas i tid! Mercedes Cab, tjaa varför inte!=)



Ska man köra, ska man göra de med stil..



Goaste bilföraren!!


Tävling



Jag tävlar om en valfri väggtext från
VinylaHem i Nikitas blogg
Tävla HÄR du också!

41 graders feber!

Lilla älsklingen har feber! Och inte lite heller! 41.1 grad hade han på eftermiddagen..kände att han var varm, men de hade bara gått 3 timmar sen han fick alvedon så jag tänkte att han skulle få sova lite i vagnen innan han fick en ny. Han somnade men vaknade efter en kort stund och ville absolut inte somna om..låg och gnydde lite så tanken slog mig att han kanske feber yra..tog upp honom, och tog feber 41.1 grad!! Är man världens sämsta morsa eller! Klart som fasen att ungen inte kan sova då!! Stackars liten! Han fick alvedon och en kall handduk på huvudet, så la vi oss i sängen och myste..men de värkte nog i kroppen på stackarn för han låg och gnällde bra länge, sen somnade vi till..men så ryckte han till och vaknade igen...Tog febern igen vid halv 7, 40.8!! Vaa fan ska den inte gå ner av alvedonen! Han fick då en Ipren och sen har det varit full fart på honom! (men efter råd från bästaste Malin kommer jag aldrig ge honom Ipren igen, trots att de funkar bäst) Nu är han inte så jättevarm och han har fortfarande energi..de här med sovrutiner är det bara att glömma och han får helt enkelt somna när de passar honom!

Denna feber kommer troligen från vaccinationen han fick..Vi tog ju 1½ års vaccineringen förra veckan eftersom vi ska åka utomlands och till Italien..där är det vanligare med mässling bland annat eftersom dom inte vaccineras..och man vill ju inte låta sin lilla älskling bli sjuk av mässling, röda hund eller påssjuka! Barnmorskan varnade oss för att han kunde få hög feber och även prickar efteråt och att de va vanligt, så vi inte skulle behöva oroa oss..men 41 grader känns ändå lite väääl mycket! Jaja, han äter och dricker som han ska ialla fall..så de är vi glada för! Han har ätit precis som vanliga dagar så aptiten är det inget fel på..=)

Nu ska jag ta och leka lite med honom sen ska jag prova om han vill sova..medan han fortfarande är skapligt pigg!

Ha de bra!
Kram

Bokat - tjejweekend i Göteborg

ÄNTLIGEN!! Jaa, vi fick till det till slut! Tanken var ju att vi skulle åka till Stockholm och gå på Ladies Night och köra en hotellövernattning! MEN när segot Sofie skulle boka biljetterna så var dom slut! Eller, dom biljetterna som det ingick mat i var slut, och det var ju det som vi ville ha..Hade ju plats på läktaren förra året och det är inte alls samma sak!
Hur som helst kollade jag ialla fall upp andra platser det gick på och så började jag klura lite på Göteborg. Ringde om biljetter igår och det fanns ett fåtal kvar så hon trodde att dom skulle ta slut under dagen...Åh tjitt, ja de var ju bara att boka! Och tur va väl de, för senare på dagen var biljetterna slut!! Snacka om att vi hade lite tur ändå!!

Så nu blir det en weekend till Göteborg den 16-18 oktober tillsammans med Maddis och Malin!! Fy faan va kul det ska bli!
Så blir det två nätter på Scandic Opalen! Kan ju inte bli mycket bättre alltså!! 

Längtar
Ska bli så roligt att göra detta med er stumpor!


Idag..

...har min älskling haft feber, nu senast 40,4 grader! Stackars liten!

...har jag varit i Valbo med Maddisen och Nova

...har jag shoppat till mig själv för första gången på länge

...har Noah fått sina första Kallsipper..=)

...har vi bestämt att det blir en tjejweekend i Göteborg i höst

...har jag skickat massor med mail

...har jag fått svar på några mail

...har jag som vanligt suttit och knappat en del på denna förbaskade dator

...är snart igår, och det är läge att gå till sängs, GOD NATT!

Feber men pigg & glad

Noah somnade utan ett knyst igår kväll..Han sov ju så länge på förmiddagen så han sov bara en gång under dagen sen och var såklart trött när han la sig.. Han sov hur snällt som helst fram till halv tio. Då vaknade han upp och kunde inte komma till ro igen...sov samtidigt som han vred och vände på sig...tyckte han var lite varm, men tänkte att de nog berodde på hur han bökade och hade sig..Simon kom hem från fisketuren och tog över i sovrummet och ropade på mig och tyckte också att han var varm. Då kändes de som att de va läge och kika tempen på honom.. 39.1! Stackarn hade ju feber och säkert därför som han inte kunde slappna av och somna!
Han fick en alvedon och sen fick han lägga sig mellan mig och Simon..han somnade rätt snabbt och sen sov han hela natten fram till sju! Då fick han välling och sen somnade han om igen och vi sov till halv tio! =)

Han hade fortfarande lite feber imorse så vi fick hoppa över Öppna idag! Istället blir de nog en hemma dag! Jag tror dock inte att febern beror på förkylning eller nåt sånt utan antingen tänder eller vaccinationen han fick för en vecka sedan. Han fick ju 1½ års vaccinationen då eftersom vi ska åka utomlands, så han är vaccinerad mot mässling osv. Och av de kunde dom få feber efter 1-2 veckor sa hon. Han bajsar dessutom som en tok också och har bajsat 2 gånger idag redan.. Så nånting är de.. Men för hans skull håller vi oss hemma..jobbigt för honom att behöva flänga runt med feber!

Men han har hållt låda här hela morgonen/förmiddagen och nu sitter han i sitt rum och leker snällt! Äter som en häst gör han också så jag tror inte att det är så allvarligt med honom!

Lite drygt att de blir en till hemmadag idag bara..jag skulle verkligen vilja ta mig ut på någonting..med jaja, de får väl vänta då helt enkelt..Eller så kanske man ska ta sig en tur nånstans ensam på eftermiddagen när papsen har kommit hem! Det får visa sig helt enkelt!

Nu ska jag sätta mig på golvet och leka lite innan det är matdags för grabben! Sen blir det en vila för honom på balkongen!

Puss o Kram

Tävling




"Jag tävlar om ett LEKTÄLT på
barnshoppingbloggen, i samarbete med http://www.bestkids.se/! Tävla här du med :)"


Söndag och ny vecka imorgon

Helgen har varit lugn..i fredags var vi på Öppna tillsammans med Malin, Anders och Carl och Madde och Isak.. Mycket trevligt..är alltid skoj och komma dit och prata med andra mammor och låta barnen leka! Sen gick vi hem till mormor för att äta lunch! Hon fick åka förbi hemma hos oss och hämta bulgur sallad och kycklingspett så åt vi lunch tillsammans! Sen blev det en tur ner på stan och Noah fick en göörschnygg Nikedress av mormor! Och ett par Baggyjeans av mamma..som jag har letat efter baggyjeans, och så helt plötsligt bara hängde dom där...great!!



Noahs fina Nike-dress i wct.. Skorna fick han förr av Johan..=)
Tack så jättemycket mormor, du är Världsbäst!! /Noah



Baggyjeansen! Tröjan shoppades i Valbo..=)

På kvällen åt vi grillat på Zirkongatan och sen komma Lotta och Niclas över..Jag deckan på soffan halv 10..kul tjej liksom! Men tror det är denna jävla allergi som sliter ut mig!!

Igår (lördags) åkte jag och Lotta till Valbo..skulle handla present åt Maddisen, men det jag skulle ha fanns ju såklart inte...tur i oturen var hon förkyld, så vi skippade kalaset eftersom vi inte vill att Noah blir sjuk nu när vi snart ska dra utomlands!! Men jag fick ju några extra dagar på mig att hitta presenten ialla fall! =) I Valbo hittade jag ialla fall en tröja till mig och två t-shirtar till Noah..den här ovanför och så köpte jag, HÅLL I ER! En ROSA!!! t-shirt till honom! Hade ju tidigare köpt ett par surfshorts till honom med rosa inslag i, och nu hittade jag en cool rosa t-shirt som han kan ha till! Den var dock vääldig stor, så jag måste slänga den i tvättmaskin så den drar ihop sig lite..HM kläderna brukar kunna göra de..=)



Noahs rosa tischa!!



Simons firre på 1.5 kg, som blev middag..=)

På kvällen hamnade vi hemma hos Lotta och Niclas och fick dödsgod mat...vi grillade kycklingklubbor, stora räkor, bacon och en regnbåge som Simon fångat 2 timmar tidigare..=) Till de hade vi pressad potatis och potatisgratäng, och en sallad! Sen skulle de ses på film, och precis som på fredagen, somnade jag! Rolig tjej! Vi åkte hem och i morse fick jag sovmorgon till 11.45..tror de var behövligt..Simon gick upp med Noah vid 7, sen kom Noah och sov med mig mellan halv tio och kvart i tolv igen..så jag tror han var lite trött också..=) Klockan 13.00 var det söndagsmiddag hos Lotta och Niclas..Porterstek, potatis, ärtor, morötter och gelé! Och inte att förglömma, den godaste sås jag ätit!!! Det var riktigt gott och det var längesen jag åt så mycket!!!

Nu är det läggdags för Noah, och sen ska jag och Simon kika på film, så får vi se hur länge jag håller mig vaken idag!!

Kram på er!


Liljekonvaljer och vitsippor

13 maj förra året skrev jag om Liljekonvaljer och Midsommarblomster.. I år är jag aningen tidigare..Vitsipporna har blommat länge nu..men häromdagen såg jag även liljekonvaljerna..knopparna har börjat komma, med dom är inte helt utslagna, men de handlar nog bara om någon dag...Tänk, när jag var liten gick man och plockade liljekonvaljer till skolavslutningen...

Måste ju tala om att vi varit på BVC igen också...76 cm lång och 10.1 kg...en ökning med bara 100g på 1½ månad...men så har han ju varit sjuk och kräkits och haft sig också! Men han växer ialla fall vår lillkille!! Så fick han en spruta också..vi vaccinerade honom mot mässlingen redan nu, eftersom vi ska ut och åka i världen i sommar...så då fick han den nu och så får han den igen sen när han blir 1 ½ år! Han var så duktig..grinade inte det minsta och rörde inte en min..annat är det med mig..hatar sprutor!!

Imorgon blir de Öppna igen..skoj skoj!! Tycker det är roligt att komma dit och träffa massa folk!! Behöver öka på sin kompiskrets litegrann..=) Sen blir de väl hem till mor i vanlig ordning..de är ju fredag..haha! =) På lördag blir de gratta Maddis och/eller på söndag =)

Idag har jag föressten sökt en massa jobb...så får vi väl se hur det slutar...men nu har jag ialla fall gjort de jag kunnat..annars får jag väl krypa tillbaka till min gamla chef på ICA och be på knäna om att få jobba lite...fast jag föredrar att slippa de!! Men men, får ja inget lärarjobb så vet man aldrig vad som händer...=)


2 uppdateringar på samma dag..nu ni..=)

Hela natten i eget rum *uppd.*

Sen sist jag skrev, som ju var ett tag sedan, sorry, har vi flyttat in Noah i eget rum! Vi sov där med honom första nätterna eftersom vi hade besök här då..men sen har han sovit där ensam! Tidigare har vi fått gå in till honom på natten några gånger och klappat i stjärten och sen har han fått kommit in till oss..MEN imorse vaknade jag av att han låg och prata och gnällde litegrann..tittade på klockan och den var 6.38!! Älsklingen hade sovit HELA natten i sitt rum UTAN att vakna en endaste gång!! Såå duktig! Gick ialla fall upp och gjorde välling, hämtade gobiten sen gick vi och la oss i vår säng och myste..ända till klockan 8.00! Haha, tur att man har en killen som tycker om att ligga och mysa på morgonen!

Jahaja, vad händer annars då... På valborg var Simons mamma och Tryggve här och hälsade på..vi grillade och tog de lungt..sen på fredan så åkte vi till Valbo och på kvällen grillade vi hemma hos mamma och Mats och så spelade vi Nintendo Wii..=) Vi promenixade hem på natten och sen fick vi en vakennatt med Noah..vet inte vad det var med honom..han bara grina och grina i flera timmar..knepigt!! Men vi har ju varit förskonade från allt sånt, så nån gång ska väl han bråka på natten också..=) På lördan åkte dom hem igen, och istället kom Linda på besök!! Såå roligt att träffa henne..Hon bor ju nere i Schweiz så vi ses inte så ofta...de blev grillning och så drack vi drinkar och kollade på film! =) Mycket trevligt...Båda två var så otroligt trötta, så vi somnade fort sen vill ja lova! På söndan åkte vi till Valbo och stosade runt litegrann..Sen har de väl inte hänt så mycket..



Noah är aningen skeptisk..=)



Men sen började han förstå vad det var man skulle göra...



..eller gjorde han de?! Noah, det är pappret man ska måla på, inte sig själv..=)



Isak tyckte det var jättegott med färg..=) (jaa den är ätbar)



Sscchyy..säg inte till mamma att jag smakat på färgen..=) (Carl)


Vi var på Öppna i tisdags med Malin, Carl, Madde och Isak...pojkarna målade bilder..=) Fast Noah målade mest på sig själv..haha! Igår hade jag en städdag här hemma..städade min garderob..och har nu rensat bort en halv svart sopsäck!! Behöver jag säga att jag är i behov av kläder!!! De gapar tomt..enda som finns är tunikor och leggings...i och för sig det som jag använder..men jag måste ut och handla lite nytt...några andra färger än bara svart...men men, de får väl bli när man vunnit på Lotto eller nåt..=) Jag städade även Noahs lådor och flyttade över innehållet till en nyinköpt Malmbyrå, som var ett väldigt behövligt köp, så nu är det ommöblerat i sovrum, hall och Noahs rum..de blev faktiskt riiktigt bra! Noah har nu mycket plats i sitt rum och kan vara där inne själv och leka! Jaja, hur som helst hade jag en riktigt städdag här hemma ialla fall..

Idag ska vi ut på en prommis om en liten liten stund innan pappa ska åka och jobba..sen har vi inga planer! Imorgon blir de eventuellt Öppna igen, och på lördag tror jag vi åker och grattar Maddisgumman! Annars är de inte så mycket planerat!!

Sommaren börjar bli färdigplanerad också..

23 maj bär de av på en kryssning med Simon, brorsan, Elin, mamma, Mats, moster, Niclas, Malin och Anders..ska bli GRYMT!! Cinderella är de som gäller..tack och lov ingen filminspelning när vi är där..=)
Slutet på maj, början på juni drar jag och Madde utomlands med dom små!!
24-30 juni åker vi till Italien tillsammans med Malin och Anders
10-23 juli åker vi söderut och tillbringar lite tid i bl a Åmål, "skogen" =), Göteborg, Örebro m.m
Hinner jag och det passar bra, så kommer förmodligen jag och Noah åka en sväng med mamma och Mats i båten också..om vi får..=)
Sen 10 augusti börjar Simon jobba och förhoppningsvis jag också...
Så, det blir inte så mycket ledig tid över i sommar..=)
Men jag tror de blir en GRYM sommar..=)

Sen var ju tanken en tjejkväll i Stockholm 26 september, men alla matbiljetter var slut, så nu får vi överväga om vi bara ska ha showbiljett istället..

Ja, som ni ser..massar av planer..skoj skoj!

Nu ska vi promenixa..kanske lägger in lite bilder senare..=)Ha en bra dag!



Våran lilla busunge!! De bara lyyyser bus om honom..=)



Och efter att man har busat, då ser man ungefär ut såhär..=)



Puss på dig gobit..=)