Kungsberget

Idag har vi varit i Kungsberget med Noahs härliga vänner Nova och Carl och deras mammor och pappor!! Vi hade en superhärlig dag! Solen sken på oss, vi grillade korv och hamburgare, åkte pulka och bob och det bästa av allt, Noah åkte slalom! Som han hade längtat efter att få åka! Och han var jätteduktig! Inte en endaste vurpa gjorde han...och han åkte i tre timmar...han hade litet kort upphåll, men annars åkte han!! Mammas gobit!!

Dom har fått så fint uppe i Kungsberget nu! Man borde verkligen passa på och åka dit lite oftare!




Tack för idag underbara vänner!



Mina resultat

Den 9/1 vägde jag in mig, och sedan köpte vi träningskort på Hälsocenter den 10/1. Det har nu gått två veckor och jag tänkte avslöja mina resultat...

Efter två veckors träning och tänkande på mat ser det ut såhär:

Vikt: -1,1 kg
Midjan (mäter vid naveln): -3 cm
Under brösten: -1,5 cm (mätte första gången 17/1 så efter en vecka)
Lår: -1 cm
Överarm: -2,5 cm

Jag är absolut nöjd med mina resultat. Visst vill man gärna gå ner 3 kilo på en vecka, men rekommendationerna är ju faktiskt 0,5-1 kg i veckan och de gånger jag har gått ner flera kilon under en vecka, har jag ju gått upp det lika snabbt igen när jag har slutat med mina dieter.

Nu kör jag inga dieter. Tänker på vad jag äter, och tar inte en extra portion. Äter inga kakor, läsk, godis, chips osv. Men jag är inte stenhård, utan jag kan ta några bitar godis om det är så. Dock försöker jag undvika kakor som faktiskt är det jag är såld på. Jag tänker litegrann på antalet kalorier jag stoppar i mig, men inte så att det är maniskt.

Två helger i rad har vi haft kalas här hemma. På julgransplundringen fick det blir exotiskt fruktsallad till efterrätt. Till det serverades en klick kesella, en klick grädde och en klick med lätt vaniljglass. Ganska lätt, till skillnad mot vad de hade blivit förut. I lördags bestod efterrätten av hallon och blåbär i ugn som gratinerats med 70%-ig mintchoklad och till blev det en liten bit lätt vaniljglass (GB:s 5%-iga). Hur gott som helst, men ändå "nyttigt" om man som sagt jämför med kladdkakor osv.

Tanken är ju att jag ska komma på ett sätt som fungerar i min vardag och i ett längre perspektiv..och detta känns bra. Inte alls som med LCHF när jag behövde tänka på allt hela tiden.
Nu är det bara att hålla i! Hemma sjuk idag, så tyvärr ingen träning, men det får vi ändra på imorgon!! Jag vill verkligen träna!! =)


Tråkigt

Tyvärr verkar det vara så att det inte går att kommentera de inlägg som jag skriver från mobilen. Nu har jag testat på olika vis och det verkar inte som att det gör någon skillnad! Jättetråkigt! Blev så glad när en app kom till telefonen så det blev enklare att blogga! Känner att jag ändå har kommit igång liiite med bloggandet igen, så det är ju tråkigt att det inte ska gå o blogga!! Lite positiv feedback är ju trevligt att få när man skriver! Tråkigt ialla fall!!

Igår skulle vi umgås och äta gott tillsammans med Lotta, Niclas, Ida, Malin, Anders och Carl. Det slutade med att mamma och Mats bjöd in sig själva också så dom kom också hit och åt med oss! Tacogratäng och sedan bär i ugn med 70%-choklad med mintsmak, till det en liten bit med lättglass! (nyttigt ska det vara vet ni!! =) Lite senare kom min bror, kusin Linda och hennes karl Niklas hit också! Vi drog igång Singstar och höll låda till halv tre inatt!! Kul värre!! Singstar är minnen! Love it!!

Idag har jag och Noah varit i Högbo med Madde och Nova. Vi åkte bob och grillade korv! Noah och Nova gjorde världens vurpa så Noah skrapade näsan litegrann och när han reste sig upp var munnen full med snö, hela ansiktet och halsen också!! Stackars liten var lite chockad! Sen åkte vi hem till Madde och Nova. Barnen lekte och jag och Madde satt och pratade massor!! Mest pratade vi om en lite speciell person! =) Har haft en jättetrevlig dag! Tråkigt att det blir så sällan bara..

När vi kom hem åt jag och Noah tacogratäng och nachochips! Helt plötsligt sätter Noah en chipsbit i halsen! Fy faan va rädd jag blev! Som tur var så var Simon hemma! Han grinade, hostade, stoppade fingrarna i halsen! Usch och fy så obehagligt det var! Han har ju aldrig satt nåt i halsen förr!! Som tur är lossnade den ialla fall..men troligtvis fick han ett litet sår i halsen för han gnällde sen när han borsta tänderna och så hostar han liten!! Stackars lilla hjärtat!!!

Kanske går det att lämna kommentarer i det här inlägget nu då =) =) Testa o se vettja ;0)

Kan ju berätta att vi har kört två veckor på Hälsocenter nu också! Har testat Core, box, spinning och bodyattack! Tre gånger i veckan har vi kört! Och så kommer vi fortsätta!! Så duktiga är vi!!



Den här trevlig bilden på vårt bustroll är tagen i den Värmlänska trollskogen i julas!
<3


Testar

Testar om det går nu!


Kommentarer!

Verkar som att det inte går att kommentera de ilägg som jag skriver från mobilen... Verkligen supertråkigt om det är så!! :(


Väckarklockan på halv åtta...

Ja de är så illa som rubriken säger! Klockan ringde halvåtta imorse, och så kommer de fortsätta på våra lördagsmorgnar under våren! Klockan 9.00 börjar nämligen Noahs bamsegympa! Så de är bara att gå upp och se glad ut!!
Före halv tolv idag hade vi hunnit med ett pass bamsegympa och jag och Lotta har kört ett pass med core! Bra jobbat av oss!
Nu blir det dusch, bad och lunch sen kanske lite innebandy! Till kvällen är planen att vi ska umgås med Lotta, Niclas, Malin, Anders och Carl!

Hoppas ni har en skön helg!
Ps. Det är väääldigt dött på kommentarsfronten... Undra om alla har övergett mig eftersom jag har uppdaterat så dåligt ;)


Vilodag

Idag och imorgon är det vilodag!
I tisdags körde jag och Lotta box! Så jäkla kul de är!! Igår provade vi bodyattack! Oj oj säger jag bara! De var ingen vila där inte! Jag har värk i heeela kroppen idag! Men en skön värk som jag gärna har!!

Vi är grymma och det ger resultat!


Nöjd och stolt tjej!

Efter en vecka tänker jag göra det officiellt på bloggen också! Jag har tagit tag i mitt liv och köpt gymkort på Hälsocenter!! Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men det är så jäkla roligt! Hittills har vi kört core, spinning och box! Så har vi testat gymmet lite! Imorgon blir det bodyattack! Favoriten hittills är helt klart boxen!!

Jag har inte gett nåt nyårslöften, inga vadslagningar... Jag har bara bestämt mig för att nu får de vara nog!!! Nu ska det tränas och jag hoppas att jag tappar några kilon och blir lite fit ;)

Trodde aldrig jag skulle säga detta, men det är roligt att träna! Mitt träningssällskap består av min kusin Linda och mina två mostrar!!! Hejja Hejja oss!!!


Noah <3 Svea

Igår var vi och hälsade på senaste tillskottet i vår vänkrets! Lilla söta Svea! Vilken gobit! Tror att både jag och Noah blev lite förälskad! Noah vill hålla i henne, pussa och krama henne och klappade henne fint på huvud kinder och tår! Han kommer bli en bra storebror den pojken, när den dagen kommer ;)


Gott Nytt År!

Vill önska alla mina bloggläsare ( de trogna som fortfarande finns kvar) ett riktigt Gott Nytt År!! Jag hoppas att ni kommer få ett bra 2012!
Själv ser jag framemot det nya året! Vi har haft ett mycket skönt 2011! Vi har haft ett lugnare tempo vad gäller resor och uppbokade helger motför 2010 och det har varit skönt! Däremot har sista halvåret bestått till stor del av jobb!! Jag har fått en tillsvidaretjänst som lärare och det känns verkligen kanon! Mycket arbete men all positiv feedback från kollegor och föräldrar gör mig lycklig! Jag vet att jag gör ett bra arbete och för mig är det otroligt viktigt!!
Min familj är den bästa och vi har även världens bästa vänner! Vi har ingenting att klaga på så blir 2012 som 2011 är jag nöjd! Det bästa är att vår umgängeskrets kommer ökas på med flera små under 2012!!! Babyboomår!!! Spännande och roligt!!

Puss & Kram