Nya Möbler!

Som ni kanske redan vet nalkas de flytt för mig och min älskling! En vecka kvar tills vi får nycklarna och det ska verkligen bli alldeles uuuunderbart!!!

Idag gick vi runt på stan och var in på Duka. Där hittade vi våra blivande vardagsrums möbler. Soffa, bord och matsalsbord!! Allt till samma pris som soffan på IKEA skulle ha kostat!! =) Sen åkte vi till Sandviken och hämtade hem Nemo, och på hemvägen så svängde vi in på IKEA för att köpa galgar till alla kläder jag köpte i Stockholm..kommer mer i ett annat inlägg.. Som vanligt avslutade vi med en tur till Fyndhörnan..vilket vi kanske inte skulle ha gjort...där i en kartong, där alla madrasser jämt står, och jag ALDRIG brukar kolla, står sänggaveln som jag har längtat efter såååå länge!!! Men vi bestämde oss för att vi inte skulle köpa den. MEN i bilen påväg hem, kom vi fram till att vi skulle få ut nästan lika mycket pengar på vår säng, som de skulle kosta att köpa den där sängen!! Sååå Simon fick åka tillbaka till IKEA och köpa sänggaveln, medans ja gick på hundkurs!!!!! Ååå va ja vill flytta nu!! Kommer bli sååå jävla fiiiint!!!!!! Och sååå billigt.. ord.pris på sängen med sängborden är 4185kr..vi betalade 2 300 för allt!! De kallar ja kap!!!!

image125

 





image126






Våra nya sovrumsmöbler!!! Fina va?! =)

Kommentarer
Postat av: Elin

Finfint du! Jisses vad ni har bytt möbler!? Inte bara en grej =)

2007-05-24 @ 21:50:43
Postat av: Sophy

Jo...än så länge har vi bara bytt en grej..men förhoppningsvis blir de en massa mera...=) Hur går d me lillvoffsingen då??


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback