En lååång vecka

Jo..för första gången på länge nu känns det som att den här veckan är låång..dagarna går så långsamt...eller så är det så att dagarna är mycket längre nu, när man kliver upp halv sju på morgonen!! Jag ser framemot å få in rutinerna alltså!! Gå å lägga mej tio, och upp halv sju!! Skönt när man kommer in i de. Så e man inte så trött på kvällarna kanske!!

Nu ska jag sussa!! Har vart en mycket bra dag på jobbet idag också...de känns som en dröm!! Jag e ju bara van med kaos, så ja bara väntar på att det ska vända...men de gör de nog inte! Hoppas ja! Jag njuter...(förutom att ja e trött=)

Gonatt och sov så gott   image328

Tisdag

Jobbat andra dagen idag, och det gick lika bra som igår...både barn och personal verkar gilla mej..;0) Efter de var de plugg med Sandra..vi skulle göra en intervju, men hon vi skulle intervjua hade nog glömt för hon dök aldrig upp...så där slösade vi bort 2 tim i onödan!!
Sen blev de hem o vila, och sen beslöt ja o Hanna att vi skulle baka, så vi kunde bjuda tjejerna på fika!! Becca var ju duktig o bakade igår så nu var de vår tur..=) Blev både brytbrödet jag gjort två ggr tidigare, och rågsiktskakor!! Mycket gott var det!! Så de blev fika me Hanna, Johanna, Becca, Lisa och Simon..Imorgon e de JOhannas tur..;0) haha!! *skojja bara*
Nu blir det sängen för jag e riktigt riktigt trött...måste se till så ja får rutiner med mina sovtider!!

Pussen på er!!!

image326           image327

Dagens brödbak!

Härligt jobb

Första dagen gick hur bra som helst!! Trodde jag skulle få börja lite mjukt..men icke!! 2 av 3 förskollärare var sjuk idag...så det var jag och en till bara!! Men de gick fin fint....vi hade bara 10 barn också..så de flöt på fint!! Tror att jag kommer trivas riktigt bra där... känner mej verkligen välkommen..sånt är så skönt!! Till o me så att man längtar till imorgon bitti när ja får åka dit igen!!! Är verkligen jätteglad för att jag beslöt mig att ta jobbet...kan inte förstå att jag tvekade heller!

Har köpt mig en ny telefon idag ialla fall...fungerar ju inte att vara utan...snacka om att vara beroende!! De blev ialla fall en SonyEricsson S500i..så nu har jag nytt nummer igen!!! Ni som vet med er att jag har haft Ditt nummer, hör gärna av dej så ja får de igen...via sms eller här eller på msn!!!
[email protected], fast för att sms:a måste ni ju veta mitt nummer... men jag har inte lusten att skriva ut de här..men maila mej!!! =) Jag vill ju ha era nummer vet ni väl!!!

Nu ska här sovas....e helt slut i skallen idag...jobb imorrn och sen intervju direkt efter det!!!
Natti natti, puss o kram

Mitt senaste inköp!=)image325

Första dagen

En halvtimme kvar tills jag börjar jobba!! Första dagen, på mitt nya jobb!! Spännande och nervös!! =) Sitter och slänger i mig två smörgåsar, så jag har lite energi såhär på morgonen!! Detta ska verkligen bli skojjigt!! Förhoppningsvis tycker ja desamma när jag kommer hem..haha!!

Annars så har jag kommit fram till att jag verkligen är beroende av min mobil!!! Alla nummer till mina vänner ligger på den...den är min väckarklocka! Förstår ni hur jobbigt de var i morse när Simons telefon fick agera min väckarklocka, och jag fick inte snooza...aaa!! Panik!! Jag tänker inte ens nämna med ord vad ja känner för dom som stulit min telefon!! Ska ringa o spärra den när ja kommer hem sen...då har d ingen nytta av den!!

Dax att åka!

Puss o Kram

Årsunda drägg?

Då var det söndag igen då..veckorna går nå grymt snabbt..snart är det jul..vilket betyder att jag är färdigutbildad lärare! jisses så fort det gått!! Jaja nu var det inte det jag skulle skriva om..

Helgen har varit full med partaj!! Jag börjar med gårdagen!
Vi var bjuden på en fest i Årsunda som min farbror ordnat!! Riktigt lyckade fest och ett otroligt bra arrangemang!! Var hur underbart som helst, och vi dansade,  sjöng och drack hela kvällen!!! Ändå tills någon jävla IDIOT!!! snor min väska!!!! Jag looovar att det var en jävla Årsundabo, som inte har något bättre för sig än att sno från de personer de är på fest hos!!! De var en hel hög med småknattar i 16-20 årsålderna där...med munkjacka och keps!!! Har man de så är man tydligen innepinne i Årsunda!!! Ååååå bönder!!! Hur som så hade de ialla fall kastat väskan i soporna efter att de tagit mina pengar, de kan jag leva utan, men de tog min MOBIL!!! MITT LIV!!!!! Ja är så jävla förbannad så d finns inte ord!!! Men tack för att ni inte tog mitt kort och leg och grejjer, så ja slipper fixa nytt sånt!! Jättesnällt av er, verkligen!!!! Jag behövde verkligen inte de här...nu är jag fast att betala på en telefon som jag inte använder...KUL?? NÄÄÄE!!!!! Jaja, nu vet ni ialla fall att ni inte kan nå mig på ett tag!! Ni får ringa Simons telefon om ni vill något! Sen behöver ju jag telefonnummer till er alla!!! ALLA MINA NUMMER ÄR BORTA!!! *snyft*



Simons fest i fredags var ialla fall kanon!! De var fullt hus, med Mia o Dallas, Cissi o Toni, Helena, Becca, Johanna, Hanna, Lisa, Britta, Frank, Freddan, Linkan, Tobbe, Löfving, Backe, Räkan, Danne, Söder,  Mindor, Anklew, Brandmannen, å några till...sorry till er jag glömt..=) Jävlar va många vi var..haha!!! Men de var riktigt skoj...speciellt var det kul att alla roliga människor var hemma samtidigt och kunde komma!!! De blev ett litet fyllekalas, med massa bål! Själv höll ja mig till vinet, och det räckte och blev över kan ja tala om!!! Var ett tag sedn jag var så välfylld..=) Sen blev de utgång på Slick, vilket jag hade kunnat varit utan, med tanke på att jag avskyr de placeet! Men men...de va riktigt trevligt ialla fall!!! De var lite tungt att börja om igen igår, men de gick de å!! =)


Vill riktigt ett STORT TACK, till tjejerna också som var snälla och tog hand om Nemo igår!! Hoppas verkligen att allt har gått bra för er!!!! ^Å så vill ja ju såklart säga Grattis till Nemo också!! Han fyller ju 2 år idag!!! STORA pojken nu!!!

Nu ska ja väcka Lelle och Simon..nu får dom inte sova längre!!

Puss o Hej!!

Vilket jävla pack, bönder!!!!

Saker överallt

Ska ge mig på och städa lite hade jag tänkt..ääntligen..De e kanske inte så skitigt som de ofta var hos oss förr..meen de e saker överallt...förstår inte hur det kommer sig att allt hela tiden blir liggandes...till exempel så ligger mina studieböcker utspridda på vårt matsalsbord..totalt onödigt..ett lakan hänger på en stol, en tillbringare med saft, 4 glas..massa papper om jobb och överallt jag måste ringa..och massa Nemohår och ludd på golvet...sen ska vi inte tala om diskbänken..men men..får vara glada över att vi ialla fall har bättre ordning än vad vi brukade ha på Brynäs. Jaja, lika bra och ta tag i det idag, så behöver vi inte imorgon..

Fy faan va ja hatar räkningar..Vi har rekord på räkningar dne här månaden..it sucks! Tur att jag har sparat massa pengar sen i somras, så jag kan roa mig lite denna månaden också!!!

Jobbelijobb

Jag har fått jobb!! =) Jippieyjej!!
Sökte ett jobb i slutet på september..mest på skojs skull, och hade inte räknat med att få de..men blev kallad på intervju och här står jag nu med ett jobb.. Börjar redan på måndag!! Var där idag och fick en massa intro och det verkar hur underbart som helst! Sån skön stämning där man känner sig välkommen direkt!! Åå jag känner verkligen att jag gjorde rätt..jag som var lite tveksam om jag skulle klara av det...klart jag klarar av det!! Längtar tills på måndag när jag börjar..Jippiey!!! Och i och med detta, kunde jag Ä N T L I G E N lämna in min uppsägning på ICA!!! Nog för att detta bara är ett vikariat, och dessutom bara på 50%, men eftersom jag är med i A-kassan, så får jag stämpla upp till heltid, så jag kommer gott och väl att klara mig!! Så nu har jag jobb fram till och med 11/6...sen får vi väl se vad som händer..men nu behöver jag inte stressa mej med de!! Kanske kan få in lite rutiner nu också, när man ska jobba varje dag..mellan 8.30-12.30!!! Känns såååå bra!!!

Ett stort G R A T T I S ska ja säga till min älskling också...för det är hans födelsedag idag! HURRA HURRA!!! Vi har vart i Sandviken och blivit bjudna på mat och fika..fast duktig som ja e (skryter) stod jag över fikan..satt och tittade när de andra mumsade i sig Fransk Chokladtårta..men men..så kan de va..=)

Åå inte nog med detta..så har jag ääääntligen gjort slag i saken, och bokat flygbiljett till Helsingborg!! Nu ska ja äntligen åka ner till AnnaPoff..ska bli riktigt roligt!! Så 2-5/11 försvinner jag! Blev lite skraj ett tag när jag inte hittade några billiga flygbiljetter...dessutom skulle jag hamna i Malmö..men så loggade jag in genom studentgrejset, och vips hade jag billiga biljetter...900 tur och retur..de funkar fint för mig..de e de värt!!

De här har varit en bra dag...en mycket bra dag!!!
Imorgon blir de stan med Hanna, och på kvällen mys med Mia, sen har Simon fixat fest på fredag, och på lördag ska vi till Årsunda och på söndag fyller Nemo 2 år!! Stora killen!!

Natti natti !!

Husmor!

Ungspannkaka med blåbär och Frukostbullar.. sånt har jag varit duktig och gjort idag...ja jag vet, man ska alltid laga mat, men ändå..de e väl inte ofta man gör blåbärs-ungspannkaka!! Gott va de ialla fall!! Och bullarna fick jag gjorda tack vare att Hanna och Johanna kom hit med mjölk åt mig.. Som tack fick de nybakta frallor och Thé och så klart mitt trevlig sällskap..;0) Becca blev lite sugen på mina mackor också, så hon pallrade sig också hit!

Nu ska de sovas, men först måste jag ge Simon lite massage...mutade honom med det så ja skulle slippa kvällsprommisen med Nemo..;0)

Vet inte vad ja ska ge honom i födelsedagspresent heller..han fyller ju imorrn...om 33 min alltså..men nån present har ja inte hittat på...de löser sig alltid...de finns massor han vill ha!! =) Glöm inte gratulera honom nu..;0)

Gonatt o Sov så gott!

Vill du vara hundvakt?

Nemo vill ha sällskap
(helt lördag;0)

Nemo har börjat tröttna lite smått på matte och husse nu, och vill skaffa sig lite nya kompisar..=)
De är många som har sagt till mej att de gärna vill vara hundvakt..
men jag med mitt minne ni vet..jag kommer ju inte ihåg vilka som har sagt att de vill..!! Hursom så kan någon gäärna få vara hundvakt åt lillgubben på lördag!! Så känner ni att ni inte har något bättre för er på lördag så säg gärna till så får ni låna den lilla busen!! Och känner ni att ni vill nån annan gång så kan ni också höra av er..;0)


image324

Årets julhund 2007 ;0)
Snart e de dax igen..haha!



Nemos alldeles egna lilla kontaktannons..=)

10 186

Så många steg slutade promenaden med Malin på idag..och då var det lååånga steg kan jag lova..Min telefon visar 7.6 km..men jag vet att de är lite längre för jag har inte rätt inställning.. Jaa men de va väl bra gjort av mig...eller bra gjort av Malin som drooog med mej..hehe!! Nu e ja helt slut, och ska snart ta ett bad..Sen blir de nog bara en lugn och skön kväll..helt solo..för Simon ska bort..

Jag har så gott som sagt JA. Ska få mig lite mer info imorgon och sådär..men sen är det väl klart...så efter imorgon, ska ni som inte förstår så mycket, få lite mer detaljer..troligtvis..=)

Vet ni vad..jag har ju faktiskt glömt att tala om att jag har spöat Erik i SingStar, ja de e SANT! och inte med lite heller..utan med 5000 (!!!!) poäng! Den du Erik, den kommer jag att leva jädrigt lääänge på!!!

Kom på att jag kanske ska baka lite nya frukostbullar också...om ja orkar! Kanske ska ta o göra de nu! Innan badet! Så kanske ja har fått ner Prison Break tills dess..=) Men då måste ja se om Simon vill gå å köpa mjölk!!! För ja e helt sluuut i mina ben!! Åå han ville inte heller gå...suckelimuck! Jaja, då blir de inga frukostfrallor gjorda idag..vi tar de en annan dag istället! Hmm..nu måste ja snart börja planera mitt liv..någon som vet nå piller som ger en energi..hehe..=)

C a r p e  D i e m

Å nej!

Å nej å nej å nej...jag som hade lagt det där på hyllan...å så ställer ett telefonsamtal till det...6 timmar till deadline...vad ska jag göra??? Vad vill jag??? Jag sa ju till mej själv att jag inte ville..meen är det inte värt att ge det ett försök då...fungerar de inte så fungerar jag inte...men nog fungerar de..de tror jag...Åååå....jag e ju bara dum egentligen...egentligen borde de finnas ett självklart svar på det...Tänker jag efter så är jag ju fasingen bortskämd...ja bortskämd är vad jag är...va nöjd med de du får Sofie!!! Var nöjd!!!

Åå jag måste ändå fundera...fundera snabbt...samtidigt som jag ska skriva uppsats..hur sjutton ska detta gå!!! Hjälp!!!

Tisdag

Dax för plugg igen då..jag e så trött på mornarna så jag förstår inte..eller joo de kan väl bero på att v lägger oss rätt sent..men va fasen, jag kommer verkligen inte upp på morgonen ialla fall...

Nu blir det plugg, sen vet jag inte riktigt vad som händer..ska promenera med Malin ialla fall..sen får vi se..Blir nog att jag bakar bullar också..och så kanske kanske kaaaanske jag pluggar någonting, men de är väl ytterst tveksamt! HATAR den där portföljen vi ska ha in tillsammans med uppsatsen...idiotgrejjer! Så är man för dum för att ifrågasätta varför vi måste göra massa mer saker än de andra...yeah yeah...Joo jag ska sätta mig och söka jobb också..har hittat en hög jobb o söka nu, så varför inte ge sig på ett försök..Alla på förskola i och för sig..men de är ju alltid en början ialla fall..Och jag har inget emot att jobba me småbarn..jaja, vi får väl se hur de går..än har ja inte panik...mest bara för att ha nåt o stå på så jag kan lämna in min uppsägning på ICA! Vill verkligen inte gå tillbaka dit...jag mår dåligt av tanken bara...Måste ta tag i de här nu...måste måste måste!!

Kanske lite frulle nu då...kylskåpet e ju proppat med gosaker..;0)

Kontraktet

Några är nyfikna på hur det går för mej med kontraktet...och jag kan säga att det går fint..än så länge kan jag inte ens påstå att det har varit några problem..de har gått hur bra som helst och hållla sig borta från godis och skräpmat..den svåraste har varit att ta sig tid för promenaderna..men de har gått de också..Var lite panik igår bara när jag var sliten och inte orkade gå egentligen..meen ja drog med mig Simon och så blev de en promenad. Idag var jag ute i en och en halv timme tillsammans med Malin, Cissi och hundarna. Mycket trevligt..va inte såå jättehögt tempo bara, men en och en halv timme får gottgöra det!! Nu ska jag ta mig in i sovrummet och träna magen också! Så de går alltså  bra!! Försökt lägga om kosten har jag gjort också...lite mer bönor, sallad, fullkorn, bulgur, qinuoa osv..så får vi se vad de ger för resultat..om det ger något..men -1 kg förra veckan ialla fall..alltid något, även om jag vill att de ska försvinna 3 kg minst varje vecka..hehe!!

Var och storhandlade idag..1400 spänn!! Usch och fy..meen nu har vi mat så de räcker till jul..kyckling, lax, lövbiff, kassler, bacon, chickenkebab, köttfärs, falukorv, pasta, ris, bulgur och konserver...attans va vi shoppade! Så egentligen va de ju rätt billigt..Så nu kan vi äta igen!!

Kvällen har spenderats framför tv:n med Hanna..åt lite mackor o drack te! Mysigt med sällskap!!

Näe nu har gobiten gått till sängs, så de e väl bara o hänga på om man ska få sig lite mys..( å då menar ja inte 6=)
Gonatt på er mina vänner!!

Något att tänka på..

..fick något o fundera på idag...vet inte hur vi ska göra...kanske ta på prov, och se vad som händer. Men då är man väl fast...så de är kanske inte någon bra idé... har ju velat ha en så länge, och nu är ju egentligen klockrent, när vi är hemma hela tiden...Tål ju att tänkas på..ska gå och hälsa på igen ialla fall...så får vi se...men de finns ju några nackdelar också...hmm..jaa lite att fundera på nu då...

Bortskämd och otacksam?

Nåt av de som kan irretera mig mest är nog bortskämda och otacksamma människor. Dessutom blir de ändå värre när de visar det ytterligare. Vissa personer bara får och får och får, men de är inte tacksamma. Egoistiska personer som bara tänker på sig själv och sitt sitt och bara sitt..Personer som inte kan/vill sätta sig in i andras situationer.Inte Inse att folk har egna liv...vill göra och planera egna saker..utan att det för den skull skulle betyda att de tycker mindre om sina vänner. Alla har ett liv, alla måste få leva sitt liv. Man måste kunna göra det man själv tycker är kul, utan att någon annan ska styra och ställa...Bortskämda människor..ja det är nog nåt av de som irreterar mig mest och när det till på köpet inte är tacksamma över allt de får, då rinner min bägare över!! Visst kan jag vara bortskämd, eller kanske inte bortskämd, men jag kan få saker jag behöver av bland annat min mamma..men får jag det, då är jag Tacksam, jag visar det genom att ge något tillbaka! Ett varmt ord, eller en liten gåva!! Det behöver inte vara något stort, men jag visar min tacksamhet!! Tänk till lite alla, visar ni tacksamhet, om inte, räkna inte med att få allt ni pekar på då..hur roligt är det att ge saker till någon som inte blir glad och tacksam för det, som inte ger något tillbaka. Jag har ialla fall lagt av med de, jag älskar att ge presenter och överraskningar, men jag ger de inte till sådana som inte uppskattar de dom får..varför skulle jag göra de??

Några kloka eller irreterande ord från mig idag...;0)

Har haft besök över natten..T och I-M kom på en övernattning på vägen hem från Umeå. Vi har hunnit ner på stan en sväng, där vi införskaffade två tavellister i ek, en skål (tack madde för dessa, det var ditt presentkort=) och så ölglas från simons mor. Nu ska det lagas lite mat, sen ska vi åka till Sandviken och umgås lite med Mamsen och Mats!! Myspys!

Igår var det också myspys..jag och Becca hade Idolkväll.. Vi lagade mat, bestående av bulgur, lax, romsås, röda kidneybönor och kikärtor, sallad med avokado och feta och så dippade vi grönsaker..riktigt nyttigt och det godaste jag ätit på sååå länge!!De  gjorde vi bra tjejen..=) Idol höll dock på att skrämma skiten ur mig, när min favvo Mattias var på väg att åka ur...fattar inte!! Okej jag ska inte säga så mycket för ja ringde inte o rösta , men hur röstar andra folk då, när Andreas, Sam, Christoffer &Evelina för att nämna några sitter säkert...jisses...Sen har dom mage o gnälla över att bara tjejer åker ur hela tiden...dom e ju inte bra!! Gathania sjöng ju falskt halva låten juh...då får man räkna med att åka hem..de har inte o göra med att de bara är 12-åriga tjejer som röstar. Vore det så så borde ju inte Mattias ha fått näst minst med röster heller..och hur kommer det sig att Andreas är kvar i så fall..jaja, de e ju bara för att ha något att skylla på...helt rätt att Gathania åkte ur!! Hon eller nån av ovanstående 4...ordningen spelar igen roll!! Fast Evelinas röst orkar ja bara inte med...Aja, Sofie, fjortisen, ska nog sluta nu...haha

Ha de trevlig lördag, själv drar vi till Viken!! PUSS

Listor för hela slanten

Jag har blivit beroende av listor på sista tiden...jag gör som jag gjort tidigare..snor denna från Sara! Tack=)

Ta närmaste bok och slå upp sidan 133, rad 7. Vad står där?

"henne"

Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Lakanet i sängen

Vad var det senaste du såg på tv?
Vardagshjältar eller nåt sånt heter de..men jag såg de inte riktigt..slötittade bara lite.

Utan att se efter gissa vad klockan är: 
23.15? (23.31)

Bortsett från datorn, vad hör du just nu? 
Simon som plippar på musen i det andra rummet..;0)

När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Kanske för en halvtimme sen. Tog nattpromenaden med Nemo!

Vad tittade du på innan du började svara på den här?
Massa olika sidor på nätet..

Vad har du på dig?
Trosor och ett täcke

Drömde du om någonting inatt? 
Inte vad jag kan minnas.

När skrattade du senast? 
Innan Madde åkte hem..

Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
En stor tavla och två små.
Vilken var den senaste filmen du såg?
Hmm, kommer inte ihåg..kan ha varit Eurotrip

Om du nu blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Jag skulle köpa hus, bil, stuga, husvagn och båt...så skulle jag ta med släkt och vänner på resa..kläder, skänka lite pengar, ååå ja skulle göra såå mycket..=)
Berätta något om dig som folk inte visste!
Alla vet redan allt om mej säger dom...så ja vet inte...E de nåt ni vill veta så kan ni väl lägga in en fråga under kommentarer så lovar jag att svara på dom i ett inlägg sen..=)
Tycker du om att dansa? 
När jag festar dansar jag alltid..=)

Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka? 
För flera år sedan hade jag alla namn klara, då skulle de heta Liam, Tindra och Leia..nu vet ja inte..kanske inte ens vågar skriva ut de för då tar väl nån de..=) Nee men Lova, Wilja, Wilma, killnamnen komer jag inte på nu...men nå ovanligt ialla fall.

Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Har aldrig funderat över de nån gång, så ja har inte en aning..ja kanske inte ens kommer dit juh...

Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Hmmpf...kan inte alla som läser och har en blogg svara då!! Ja jag gör så....alla som läser det här och har en blogg, svara på frågorna!! =0) (få se hur många som gör de) Skriv en kommentar också så ja kan få kika vad ni skrev! =)

Kram o gonatt nu ska ja sova för de e natti natt!


Maddisgumman

Var på tok för trött imorse när klockan ringde! Jag och Simon skulle ut på en morgonpromenad, men de sket sig för vi var så trötta..istället sov vi en timme till och sen blev de plugg med Sandra. Efter de var jag på Ansiktsbehandling...fick det av Simon förra året när ja fyllde, och de var pinsamt att jag inte använt de tidigare...OJ så underbart skönt de var...var påväg och somna där ja låg!!
Sen mötte jag upp Maddis på stan!! Vi har ju gett oss sjutton på att vi ska ses en gång i veckan nu...jag hängde ju hos henne jämt när jag bodde i Sandviken!! Massa tv och te kvällar!! Mycket trevligt! Har saknat de jättemycket, så nu ska vi se till så vi kan ses en kväll i veckan...förhoppningsvis lyckas vi med det! =) De e ju min lilla Maddisgumma!! *löööv*Var så kul att bara vara idag...åt Kina gjorde vi också..och pratade massor!!
Imorrn kväll är jag bokad med Becca..=) Får se om de blir några fler!! Lungt blir de nog...Idol kanske..=)

Kramar på er!! Tack för idag Maddis


Lista

Okej, jag har list-mani nu för tiden..här kommer en till lista, även den snodd från Sara!

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det numret som står här:

17. Carro
40. Hunken
37. Hasse
36. Hanna Nicklasson
48. Jenny Hallberg-Svensson
35. Hanna Hägglund
24. Eleonor
66. Lovisa
72. Malin Kusin
54. Katrin Jobbe
21. Dallas


Har du pussat nummer 72 (Malin Kusin)? Jaa de e ju min kusin så det har jag säkert gjort. Nu har däremot inte träffat henne på X antal år, så jag vet inte ens vad hon har för sig..tror att hon håller till i Stockholm. Apropå pussat så vet jag ialla fall att hon var rädd för mig när hon var liten för jag sprang runt och bet henne hela tiden...Dum ja va!!
Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36 (Hanna Nicklasson)?
Haha jag har massor med härligt minnen med den här tjejen. Dels när vi började lära känna varandra i Åre 2007, och ännu mera från i år på N0llningen. Sen dess har vi umgåtts och gjort massa med skoj!! Jag vet massor om den här tjejen..;0)
När ska du träffa nummer 48 (Jenny Hallberg-Svensson) ?
Ojdå, det vet jag faktiskt inte. Vi gick i samma klass förut och hennes ex spelade i samma lag som Simon så då umgicks vi och träffades en del..nu ses vi väl mest på fester..
Är nummer 54 söt (Katrin jobbe)?
Jaa de e hon!! Speciellt när vi är på bandy! Haha!! Har ett härligt minne från i våras/mars, när vi var i Edsbyn och tittade på sista semifinalmatchen mellan SAIK och Edsbynd..Jag var, tro det eller ej, chaufför och hade Lena och Katrin med mig, som satt och drack minttu och Pucko hela vägen..när vi kom fram stog dessa två härligheter och sjöng SAIK-sånger på läktaren hela tiden. Meen när de visade sig att Edsbyn vann, vände Katrin och började sjunga Hejja Röd-Blå istället...hela bilturen hem sjöng hon samtidigt som hon letade sina nycklar hon tappade bort en sisådär 50 ggr på turen hem!! Såå jaaa hon är sööt!!
Vad var ditt första intryck av nummer 35 (Hanna Hägglund)?
Oj, det kommer jag inte ihåg faktiskt. Det är Simons syster och första gången vi träffades (okt-04) åt vi glass och chokladsås. Tror det var så att dom kom ner till Gävle för att hämta Simons mamma som skulle upp dit till dom. Det är en jättego tjej som nyss har fått en underbar liten dotter!! Första intrycket kommer ja dock inte ihåg!

Hur träffade du nummer 17 (Carro)?
Carro träffade jag första gången när jag började plugga. Vi hamnade i samma n0llegrupp. Vi hängde ihop det första året och festade massor tillsammans. Sen hoppade hon av skolan och flyttade till Söderhamn och nu har jag inte så stor koll på vad som händer henne tyvärr..
Gillar du nummer 21 (Dallas)?
Jaa de gör jag absolut! Det är Mias sambo!! Så honom träffar man en del!!
Har du träffat nummer 40 (Hunken) den senaste månaden?Haha, jaaa massor!! Vi bor ju tillsammans under samma tak så det är väl inte så konstigt i och för sig!! =) O så att ni vet är det HAN som har döpt sig till Hunken!!
När såg du nummer 72 (Malin Kusin) sist?
Inte en blekaste, det var många år sedan..tyvärr..
Har du varit i nummer 66 (Lovisa) hus?
Nej det har hon inte, inte i den här lägenheten ialla fall..men i den förra var hon. Detta är min brors förra tjej..varför hon är kvar på min telefon vet jag inte riktigt..=)

När är nästa gång du ska träffa nummer 24 (Eleonor)?
Kan jag inte svara på. Pluggade med henne i våras, men nu har hon flyttat till kärleken i Karlstad. Kanske att jag ser henne nåt på någon föreläsning i skolan.
Är du nära vän med nummer 37 (Hasse)?
Hasse är Simons pappa och ja jag är nog rätt nära vän med honom!! Tycker om att umgås med dom ute i skogen och åka iväg på massa resor! Senast var vi i Umeå, vi här även hunnit med att vandra i norska fjällen och att åka till Azorerna. Så han är en nära vän!! Och idag fick vi även en gåva av honom som både jag och Simon är otroligt tacksamma över!!!

Har du gått på bio med nummer 40 (Hunken)?
 Ja, de e ju som sagt min sambo då då, så JA vi har varit på bio mer än en gång!.

Skulle du kunna gå ut med nummer 17 (Carro)?Alltså gå ut på krogen tar ja de som då..och ja de skulle ja väl kunna göra..Men vi har ju inte riktigt någon kontakt nu för tiden, så de kanske blir svårt.

Vad pratar du och nummer 54 (Katrin jobbe) oftast om?
Hmm ja de e nog jobbe och Bandy
Känner du nummer 48 (Jenny Hallberg-Svensson)?
Njae, alltså jag känner henne och vet vem hon är. Men jag känner henne inte på sånt sätt som jag känner en nära vän.

Skulle du kunna ge nummer 21 (Dallas) en kram?Ja de e klart, bara ja får lov för Mia så..;0)

Hur är vänskapen mellan nummer 36 (Hanna Nicklasson) och 54 (Katrin jobbe)?
Jag skulle väl säga att den är obefintlig. Dom vet inte ens att den andre existerar.

Hur länge har du känt nummer 35 (Hanna Hägglund)?
Jag träffade henne första gången okt 2004..men då kanske vi inte kände varann så bra, så sen 2005 nån gång kanske..

Har nummer 17 ett förhållande (Carro)?
Ja jag tror det..vad jag har förstått så ska dom nog ha en liten bebbe också! =)

Har du velat slå 66 (Lovisa) i ansiktet?Hmm kanske inte slå i ansiktet! Men jag har varit riktigt riktigt irreterad på den tjejen!
Hur träffade du nummer 24 (Eleonor)?
Vi har läst samma kurser på högskolan så vi träffades där! En härlig och glad tjej!! =)


ojoj, va mycket info..har kommit på att de finns några som jag kan radera på min telefon..för dom ringer jag aldrig till..kanske är dax för en genomgång..=)

Nu ska ja till Fjärran Höjder och få en ansiktsbehandling!! Niice!


Personlig lämplighet

Vad betyder de egentligen??
Kan ju inte betyda det jag tror ialla fall... OH MY ......haha, jag skulle vilja se med egna ögon hur det där kommer att gå!! Usch, jag är så taskig ibland, men what the fuck!

Jaja, då har man fått sig sin dos av chock idag då...för joo nog minsann kom det som en jävla stor chock ialla fall..men men, så är det..

Jag är inte bitter, egentligen bryr jag mig ärligt talat inte, de är bara den där Lilla grejjen som stör mig...Hmmpf..

Nya tag!!

MVG

De ger jag mig själv i betyg..Blev riktigt nöjd över mina frukostbullar!! Dom blev jättegoda...lite platta blev dom dock, för jag var så dum och började pensla massa på dom så dom sjönk ihop..men dom vart super ialla fall!! Dom här kommer jag att baka flera gånger!! Men om ni tänker försöka baka dom, så var beredd på att degen kommer vara väldigt kladdig..jag hade till liiite extra mjöl, så att de gick att rulla dom, men vissa gånger kladdade de lite ialla fall..men blir de för mycket mjöl så blir de nog rätt torra tror ja!! Ja hur som, mycket goda!! =)

Har tittat på katastrofal fotboll..de va de SÄMSTA! och dessutom så var nog Zlatan mutad, för han gjorde inte många rätt idag. Stod ju bara rakt upp och ner..mötte inte ens upp bollen...jaja jag e ju ingen förbundskapten så jag ska väl inte säga så mycket..=) Men snälla, låt inte Lagerbäck bli kvar till 2010!

Nu blir de kanske sängen...vi får se! =)
Pussen


Bayking!!

Tro det eller ej, men gissa vad jag gör..
Jag bakar!! Och Nej jag är inte så dum att jag bakar massa fikabröd när jag själv inte får äta de! Jag bakar frukostbullar!! De ni!! Inte varje dag de inte! Och nyttiga ena är det också..=) Nu är det bara hålla tummarna för att de blir goda!! Blir de fina lägger jag ut en bild här sen..:0) Nu ska de rullas!!

 
image321


Fiberrika brytbröd


Brytbröd - nyttigt bröd med mycket fibrer

Goda och fiberrika brytbröd. Dessa bröd bakas snabbt och rationellt.

Klocka Tid: 2 timmar

Muffins 24 st

Du behöver:

Gör så här:

Värm mjölken till 37°C. Rör ut jästen med lite av mjölken. Rör ner kesellan i den återstående mjölken och värm åter till 37°C.

Tillsätt resten av degspadet (mjölk + kesella) och rör i sirapen och saltet. Rör i vetegroddar, vetekli, grahamsmjöl och vetemjöl och arbeta degen smidig.

Låt jäsa 30 minuter.


Ta upp degen på bakbordet och knåda den ett par minuter. Dela i 24 lika stora bitar, rulla

till bollar och lägg tätt i en långpanna. Jäs under bakduk 30 minuter.


Grädda i 225°C, i mitten av ugnen i 15-20 minuter. Pensla bullarna med vatten med en skvätt olja i.

Låt kallna på galler under bakduk. Bryt isär bullarna.


Nu kan ni också prova! =)


Sverige - Nordirland

Ikväll är det dax för fotboll igen..En spännande match..
Om jag inte tar helt fel så är Sverige klara för EM om de vinner idag...skulle ju kännas fint!!! Men jag saknar Källström i startelva..va gör Anders Svensson där..mammas lilla pojke..nääe bort med honom och in med Källström...fasen man skulle bli förbundskapten alltså...haha!

Kom att tänka på förra sommaren nu, när det var VM i Tyskland..var nere hos Anna i Helsningborg då och hälsade på, såhär fina var vi när var och såg på matchen...Ookej då, vi hade faktiskt bralls på oss också...;0)

image318

Men snart ska jag ner igen...ska bara se vad jag får för besked i veckan innan jag bokar biljetter..=) Sen ska ja fasingen pallra mig ner. Bestämde för typ 2 månader sen att jag skulle åka ner den 1:a nov..o bokade jag biljetter då..nej nej..inte Sofie inte..så nu får ja väl betala multum, men de kan de vara värt!! Saknar min Poffi!! Vi har haft så grymt mycket tok för oss hon jag..gymnasietiden har jag många underbara minnen från på saker som hon och jag har haft för oss...;0) O inte att förglömma alla våra RoadTrips och sommaren på Marstrand!! Nästa sommar styr vi upp en RoadTrip igen!! Japp de har ja bestämt nu!! =)
De verkar som att du fick ett helt inlägg tillägnat dig här nu...;0)
Saknar dej massor tjejen!!!


  

Skriva svar på en kommentar..

Hur gör ni?
Alltså när någon har skrivit en kommentar till er, och man vill skriva ett svar på den, hur ska man göra för att det ska bli smidigast då...
Jag försöker att (nästan) alltid svara på kommentarer. När någon har blogg så är det ju lätt att svara direkt på dennes blogg..men om någon skriver som inte har blogg då? Hittills har jag skrivit tillbaka under samma inlägg som denne har skrivit..men tittar man där och ser att jag har svarat?? Kommer man själv ihåg i så fall vilket inlägg man ska kika på för att se om jag svarat...hmm...de e inte lätt de här...haha!! Jaja, ni som inte har en egen blogg och som ger mig kommentarer, kika in på kommentarerna så kanske det står ett litet meddelande till just Dej där! =)

Får se om jag kommer på nåt smidigare sätt...fast de finns nog inte..hmm..

Nu blire pluggning!!
Puss o kram

Mitt i veckan - onsdag

Idag är det riktigt höstväder ute...solen skiner, de blåser lite så de faller lite löv till marken då och då och det är runt 10 plusgrader ute! Precis sånt höstväder jag vill ha alltså!! Tänk om det kunde vara såhär varje dag..åå va underbart det skulle vara!! Vet inte om man inbillar sig, men jag blir då mycket piggare och gladare när solen skiner och himlen är blå! Har varit ut på en morgonpromenad med Simon och Nemo på morgonen också, 4 km blev de, alltid något..duktigt gjort av oss tycker jag!! Och frukost har jag ätit också! Jag måste väl börja äta frukost ordentligt känns de som..överallt står de ju att frukosten är dagens viktigaste mål...så jaa, de e väl bara att sätta igång då!

Annars går det mycket bra med kontraktet, har hållit mig och varit jätteduktig om jag får säga det själv..haha!! Snart en vecka avklarad juh...såå skönt!! Kan ju alltid hålla tummarna för att det ger resultat på vågen också..;0)

Dagen är planerad på följande vis..Sandra kommer hit vid halv ett, så då blir det plugg på uppsatsen..jag hade tänkt börja redan nu, men jag tror att jag ska hoppa in i duschen istället så ja inte behöver lukta illa när det kommer folk hit. Sen kanske de blir en tur ner på stan eller så blir det Högbo och promenera och grilla lite kanske...sen ikväll är det fotboll..HEJJA SVERIGE! Blir nog en rätt lugn dag tror jag...

Bara två dagar kvar i veckan, snart borde ett besked komma..*väntar*

Kom precis på en nackdel med att skolen skiner...det syns hur jävla skitiga fönsterrutorna är...*suck*

Haha vår hund är helt utslagen efter promenaden...

image315

  

Prommis m Malin

Drog med min vän Malin på en prommis idag!! Blev dock ingen morgonprommis, men de blev en prommis på en och en halv timme nästan..Vi kanske inte var effektiva i en och en halv timme, men enligt stegräknaren på min mobil gick vi ialla fall 8942 steg vilket ger 6.3km..de var väl bra jobbat av oss! Och efter de blev det träning av magen!! Jag blir rädd för mig själv när jag e såhär duktig!! Imorgon blir det plugg med Sandra först och sen blir det prommis med Malin igen!! Tänka sig att vi har lyckats få till det så många gånger nu..De var ju verkligen på tiden! Så skönt att babbla med dej stumpan!!

Jag VÄGRAR blir den som måste bjuda på Churchan, de kalaset får nån annan stå för..haha!! =) Näedå tjejer, vi e så jävla bra så vi kommer firra de här galant!!

Julen ställer till det

Jaa jag veeet...de är lång tid kvar...men jag måste börja nu..
Vad är det för påhitt med jul och nyår och alla möjliga grejjer egentligen??
De blir bara besvärligt alltihopa..Okej, jag älskar Julen, det gör jag..Jag älskar att umgås med släkt och vänner, titta på KalleAnka, äta Ris á la Malta, vänta på att tomten kommer m.m. Men det blir så krångligt när man blir vuxen...eller vuxen, uscha för det ordet, men när man blir äldre. Förr var det självklart att fira julen hemma hos mamma. Vi har alltid firat julen i vårt hem..utom när jag var liten då var vi i min gammelmormors hus..Jul för mej är när granen är pyntad, hela släkten sitter i vårt vardagsrum och mamma springer fram och tillbaka till köket...Tomten kommer och delar ut julklappar och sen myser vi...det ÄR min jul...det är så min jul alltid har varit...Men jag börjar alltså bli vuxen...Jag måste skapa mej egna traditioner, ett eget julfirande..min första jul utan min mamma firade jag förra året. Det var inte alls samma sak..men jag hade en riktigt riktigt härlig och underbar jul..de handlar inte om det...men som jag saknade min mamma, min släkt, min familj!! Jag är uppväxt att ha alla nära. Jag är uppväxt med att varje lördag åka till min gammelmormor där släkten alltid samlades. Jag är en släktmänniska och jag kommer aldrig kunna släppa taget om dem!!
Men nu måste jag alltså dela med mig av mina traditioner till Simon, vi måste på nåt knepigt sätt komma på ett sätt att fira jul på så att vi trivs. Vi måste..så är det bara! Men hur? Är det tänkt att jag varannat år inte kommer att fira jul tillsammans med min släkt? Eller blir det till och med vart tredje år?? Ska det vara rättvist så att vi var hos H och E förra julen, hos mamma i år, och hos I-M och T nästa år? Då blir det vart tredje år med min familj...vart tredje år?!!!? Och blir det så, så kommer vi fira gemensam jul med Hanna och Johan om typ 4-5 år...och så har ju min bror en sambo och så vill man planera in allt med dom också....Äh ta de som de kommer tänker ni nu?? Bry dej inte så mycket!! joo, de gör jag...för julen är en familjehögtid...inte en högtid där man ska må dåligt för att tillfredställa alla... Vi måste komma på ett sätt som gör att vi tillfredställer oss själva!!! Kanske är lösningen vartannat år här och vartannat i Åmål.. samma jul som Hanna och Johan är i Åmål är vi i Åmål...Kanske måste vi strunta i att allt inte hela tiden kommer kunna vara rättvist!!! Kanske måste jag inse att jag inte kan vara så släktkär som jag är...Kanske är det så...kanske finns en jättebra lösning på allt..kanske kanske kanske...

Jaa de var en hel del tankar som jag har i mitt huvud..det är som ett yrväder där nu...julen i år är planerad i Sandviken..hur det blir med de vet jag inte. Hanna och Johan firar i Åmål i år...vi vet inte ens om vi har tid att åka ner nåt alls i år...men då firar vi inte med dom nästa år heller...Näe jag ger upp!! När jag får ett hus, tänker jag styra upp julen hos mej! Då får dom som vill fira julen med OSS komma hem till oss och fira!!! Simple as that!!!! Jag ska köpa ett hus...japp det förenklar så mycket...

Jätte Icke intressant inlägg för er kanske...Meeen jag behövde "prata" lite med mig själv..och ni får ta del av det...Take it or leave it!! =)

Det löser sig, det gör det alltid... (klyscha!?)




image314

Det är inte så lång tid kvar nu..

Väntan

Då var det avklarat...nu är det bara att vänta på besked...de skulle komma i slutet på veckan...Vet inte vad jag hoppas på...eller jo, de gör jag nog...Ja vi får helt enkelt se hur de blir i slutet på veckan!

Sliten idag...bilåkandet tog på mej tror jag. Å så upp tidigt imorse..Skulle ha pluggat med Sandra idag, men yrseln säger ifrån..Blir sängen en stund och en film på datorn, sen ska jag nog ge mig ut på en promenad..Lika bra att börja första dagen i veckan, eftersom 4ggr ska hinnas med!!

Än så länge har jag följt kontraktet fin fint! Till och med när jag var i Umeå!! De tycker jag var mycket bra jobbat!! Och jag vet att det går lika bra för tjejerna mina! 4dagar snart!! Och det har inte ens varit något problem. Promenaderna är svårast att komma ihåg..och magträningen!! Att avstå sötsaker och skräpmat e ju lätt som en plätt!! =) Inte ens behövt tagit mej popcorn eller nötter...tuggummi har det dock blivit något!! Ja vi får se hur de går...de e ju lååång tid kvar!!

Bandy

Inte allt för lång tid kvar nu innan bandyn drar igång...Med helt nya regler i år jämfört med förra året.. Ska bli spännande och intressant och se hur detta fallar sig..jag ska inte gå in nåt på reglerna, för jag har inte en aning om hur det kommer att fungera. Däremot vet ja att de inte blir spel i allsvenska först och de bästa lagen går vidare till elitserien..utan elitserien är nu fylld med 14 lag..(tror ja de e) Dock så är ju rätt många av dom lagen sådana lag som inte har nåt att säga till om mot SAIK, Västerås, Edsbyn, Villa osv.. men det är ju en kul grej ialla fall! Hoppas att det fungerar bra! Blev lite fundersam idag när jag såg utvisningar på 3 och 6 minuter, kan de verkligen stämma?? Eller var de några särskilda regler under Svenska Cupen kanske?!? Matchen var dessutom bara 60 min...Ja måste kolla upp detta!! I alla fall så ser det riktigt riktigt lovande ut för SAIK. Vi har ett grymt bra lag på pappret, så hoppas bara att de kommer överrens med varandra och blir ett riktigt team så kommer den här säsongen nog kunna sluta på Studenternas..=)
Svenska cupen idag såg bra ut ialla fall.. en 2:a plats kan man inte klaga på...dock borde dom ha slagit Hammarby i finalen, men men! Så kan de gå...Skönt att Nilsson kommit igång med att göra mål alla redan iockså!! Härligt att ha honom kvar i den svart/vita dressen!! Othén skadad i sista minuten?? Bärs ut på bår...de va verkligen inte bra..hoppas de inte e nåt allvarligt!!

Jaja, Bandysnacket är över..men jag lovar att vara tillbaka med de när säsongen sätter fart på riktigt!! HEJJA SAIK!

Sötaste Lisen

I fredags åkte vi upp till Umeå tillsammans med Hasse och Ellen.
Kom upp rätt sent på kvällen så vi packade av oss våra saker på rummet och sen gick vi ut på stan för att äta. En Kinarestaurang var vårt mål..och jag med mitt fenomenala lokalsinne *stolt* kom ihåg en Kinarestaurang som jag ätit på några gånger när jag väntat på båten över till Vasa, så vi gick dit och fick oss en god måltid och ett glas vin! Sen gick vi tillbaka till hotellet och la oss, helt utmattade!!
Lördagmorgon var det upp och hoppa och ner till hotellfrullen!! helt underbart gott, och jag åt för 3 tror ja!! Jag som aldrig äter frukost annars, men på hotell så går det minsann ner! =) Sen åkte vi hem till Hanna, Johan och Lisen!! Mycket mycket trevligt och en så otroligt go unge!! Helt klart den snällaste lilla tjej jag någonsin har träffat på!! Det blev en massa bäbismys så nu håller jag på och övertalar Simon här hemma...haha!! (Näe Tobbe, ta de inte på allvar nu, för jag skojade! =) Jag vet inte riktigt om jag vågar skaffa mej en liten med min kära sambo efter att ha umgåtts med han och hans far under helgen..haha! =) Jag är helt övertygad om att mitt första barn kommer vara en minikopia av Simon när han var lite, och för er som inte vet, så var han (är han) en vilde...haha!! =) Fast tänker jag efter är ju Simon dock ganska så go...så en kopia av honom kanske inte är helt fel ändå..=) Haha!!

Helgen har ialla fall vart underbar och ett stort tack till Hasse och Ellen för att vi fick följa med, och till Hanna, Johan och Lisen för att vi fick komma!! =)

image305


           

     

Många fina bilder från första besöket hos Lisen och hennes familj!

Onödigt vetande om mig..

Hittade en lista på Saras sida (vill inte länka ifall ja inte får..=) (jag fick länka=) som jag hade tänkt fylla i. Känner mig på list-humör nu, och vid såna tillfällen älskar jag att fylla i listor..=)



Hur svarar du i hemtelefonen?
- Sofie
Hur svarar du i mobiltelefonen? 
- E det någon jag känner så svarar jag oftast bara Hallå, eller Heej, eller nåt sånt..Annars svarar jag med mitt namn!
Ringer det mycket till dig? 
- Nee de kan ja väl inte påstå, vissa dagar ringer det i ett, men ibland kan telefonen vara tyst flera dagar..både skönt och tråkigt..=)
Ringer du mycket? 
- Nee, jag e nog sämst på att ringa folk tror ja, mest blir det msn eller sms om jag vill någon någonting! Mamma och moster brukar det bli telefonsnack med..
Vem ringde du senast? 
- Taxi. Beställde en igår när vi skulle iväg och käka.
Hur mycket pengar har du? 
-Ojdå, tillräckligt mycket! Eller man kan väl aldrig få för mycket pengar. Jag överlever med råge ialla fall..tack vare studielån, jobb, och sparpengar!!

Senast kramat och när? 
- Ellen, Simons pappas fru, när dom skulle åka härifrån. Eller föressten, jag tror Simon fick en kram när jag låg i badet..försökte dra i honom men de gick sådär..;0)

Antal timmar sömn inatt? 
- Ungefär 8 timmar tror jag att det blev..
Sov du ensam? 
- Nope...med Simon bredvid mig, och Hasse o Ellen i vardagsrummet!

Vem sov du hos senast? 
- Jag sov på hotell i Umeå i fredagsnatt om det gills, annars kommer ja inte ihåg riktigt..Före det var de nog hotellnatten i Stockholm med Linda, och innan de hos mamma...Tror jag! Hjälp mig om jag missminner mej..=)

Vem sov hos dig senast? 
- Simons pappa Hasse och hans fru Ellen inatt. Före de var de på min födelsedag när vi hade pyjamasparty här hemma. Då var det jag, Becca, Erik, Dubbe och Simon i dubbelsängen..=)

Vem vet mest om dig? 
- Hmm..jag tror faktiskt att de flesta vet allt om mig..Jag har inga hemlisar..fråga mina vänner..ingen vill fråga mig nåt när vi leker sanning el konka, för alla vet redan allt..haha! TråkSofie! Näe men Simon vet ju mycket, Anna är den första jag ringer om det är någonting, så hon är den så får veta allt först..men hon vet allt om min ungdomstid, så de e nog AnnaPoffi som vet mest om mej..=) Å så Jag då såklart..=)

Vem vet du mest om? 
-Ojsan, jaru, jag vet mycket om många! Men vem jag vet mest om de vet ja inte! Simon ligger ju bra till! Och Anna! Min moster, min mamma, Mina Gävle vänner, hmm mycket svår fråga!! Mycket svår!! Jag har många förtroendehemligheter ialla fall..=) =) =) Me like! =)
Vad ser du fram emot? 
- För en gångs skull finns inte så mycket planerat..eller jag ljög nog, ja ser framemot: resan ner till min AnnaPoff i Helsingborg (miss you!!), jag ser framemot Winnerbäck i Stockholm med Simon, Lelle och Linda, julafton, nyår (som ännu inte e planerat), Åre Student Ski!, Fjällen med mamma och Mats, resultatet av morgondagen, ja de va bara litegrann de...+ att Examensarbetet ska bli klart!

Vad vill du ha just nu? 
- Ett färdig examensarbete. En resa till varmare breddgrader. En lottovinst.

Vem hånar du? 
- Mycket och många.

Vem längtar du mest efter? 
- Jag har längtat massor efter Anna den senaste tiden, å så min älskling Linda! En dejt med dom skulle vara underbar!
Vem vill du helst slippa? 
- Alla som tror att de är mer värda än andra. 

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? 
- Ja de e väl klart...vi e ju praktiskt taget gifta..haha..;0)

Vad åt du senast? 
- Frukost, fil, musli, ägg, rostbröd,

Är du polare med grannarna? 
- Nej. Men jag hejjar på dom! Ska nog bli kompis med killen ovanför, för han har en sån fin rottweiler som jag vill tjuva åt mig..=) Haha

Har du varit på ett party? 
- Nääe, aldrig!! Eller så ljuger jag så hela jag blir svart!! Maaassor med partyn!! Inget party utan Sophy! Hahaha!!

Har du varit utomlands? 
- Jepps!! Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Azorerna, Teneriffa, Cypern, Hurghada, Korfu, Zakhyntos..undrar om jag glömt något!

Var är dina syskon just nu? 
- Hemma hos sig kanske...Hur ska jag veta de??
Vilken tid gick du upp imorse? 
- Nio ungefär.

Vad gjorde du kl 2 inatt? 
- Jag sov faktiskt, trots att det var en lördagnatt..=)

Vad är det första du gör på morgonen? 
- Snoozar.

Vad ska du göra efter det här? 
- Torka håret och sedan platta det, så jag är lite förberedd tills imorgon! Sen ska jag förbereda inför svärmors besök!

Jahaja, då kanske ni har lite mer koll på mej nu då..=) Några av er tycker säkert sånt här är skittråkigt och larvigt, men de här är inte till för er i så fall..=) Ni får en PUSS istället så har ni inte läst allt helt för jäves..=)


Kontraktet!

  1. Inget fusk
  2. Inget godis före 11/11, därefter endast på lördagar (popcorn, nötter och tuggummi är dock tillåtet)
  3. Skräpmat är tillåtet 2 ggr/mån (jag har dock skärpt mitt till 0 ggr!!)
  4. Ingen glass och inget fika (till en början under 1 mån)
  5. Promenera 4ggr/vecka, helst morgonpromenader. (minst 45 min)
  6. Situps efter morgonpromenaderna

Följs inte detta och någon fuskar bjuder hon de andra två på en trerätters middag på Church Street!


Så ser det alltså ut, kontraktet som jag, Mia och Becca knåpade ihop igår kväll...Så går det när 3 tjejer sitter och funderar över hur i hel_ete man ska göra för att sluta äta så mycket gotta och bli nyttig!!

Det började ialla fall bra. Jag har gått på min livs första frivilliga morgonpromenad!! Klockan var till och med ställd och dessutom snöregnade de ut, så all cred till mej..haha!!! En gång är ingen gång, två e lika med noll!! Vi får väl se hur länge det går!! Nu ska jag träna magen, sen blir de frukost, dusch och bilen till Umeå!!

Puss på er alla godisråttor!!! Trevlig helg!


Bad

Hur underbart är det inte att lägga sig i ett badkar fullt med varmt vatten och skumbad!!! När man dessutom har ett avsnitt Prison Break, One Tree Hill eller Grey´s Anatomy på datorn som man kan kika på samtidigt så blir de ändå bättre!!!

Mmm de är vad jag har roat mig med den senaste timmen..=)

Mycket att berätta..

..jo det finns en hel del att berätta om nu..men jag har nog inte orken att göra de tror ja...vi får se hur skrivsugen jag är...=) Måste spara lite skrivkraft tills Sandra kommer hit också...vi ska skriva på uppsatsen..som vanligt...uscha e redan less på den där!! Men ändå så går de bra tycker ja, men de e ju massor kvar...

I lördags var det Min Dag!! Den var fullspäckad men helt underbar!! Började med att släkten kom hit, så de blev massa fika och presenter och massa massa prat!! Sen var de dax för mina härliga vänner att komma hit!! Vi blev en stor samling och det var verkligen helt underbart!! De blev en massa härligt prat, skvaller, SingStar, bål, Likör43-blåbärssoppa-grädde shots, luftgitarrande, dans, ännu mera prat, och sen avslutades kvällen med HangLoose, en tur till Max, vidare till GDG och sen hem hit... Blev övernattningspartaj här med Simon, Erik, Dubbe och Becca...Vilken natt!! Haha! De e nog en av de roligaste nätter jag haft på länge!!

Jaa, jag har inget att klaga på över min födelsedag!! De blev en lyckad dag, kväll och natt!! Och det är så härligt att se vilka underbara vänner man har!!! Några saknades ju dock, med tanke på att de valt att göra andra saker på min födelsedag..;0) haha!! men de tar vi igen en annan gång..=)

Igår var vi Högbo med Malin, Anders och Tyra.. mycket trevligt...promenerade lite och grillade korv..såå gott!! Sen var man helt slut så då blev de hem och mysa med en film. Fick ett spännande samtal o bilen också, men de tänker jag nog inte berätta om förräns ja vet hur de blir med saken...så nu får ni vara lite nyfikna..hehe..;0)

Ikväll kommer Lelle och Linda hit och firar mig lite..fast Lelle får ja nog dras med hela dagen, för han e redan här och spelar FIFA med Simon.. så snart måste man väl lämna hemmet för att överleva..haha.. Imorgon ska jag styra upp nåt med min Maddis..=) Nu ska vi fasen få till de här tjejen..som förr! En dag i veckan åtminstone..=) Och sen på fredag åker vi upp till Umeå och hälsa på lilla Lisen, Hanna och Johan. Ska blir jättetrevligt..så får vi ju träffa H o E också..mycket trevligt de med! Måste ge mig ut på stan och shoppa lite till lilltjejen också...de e ju såå roligt..och snart kommer jag att kunna shoppa ändå mera...;0) *längtar*

Ja en fullspäckad vecka som vanligt i fröken Sophys liv..men sånt e trevligt..sånt gillar vi!!


Att göra..

Vet inte vart jag ska börja någonstans..känns som att jag har massor att göra inför lördagen..Men vet inte vart jag ska börja...Det ska upp en hatthylla, lampor jag köpt idag, det skulle ha målats på väggen, men de får nog vänta till ett senare tillfälle, sen ska de handlas både till fikat och till kvällen, så ska det bakas, och städas så de är rent och fint..På kvällen har jag och Simon bestämt oss för myskväll..så då SKA allt vara klart...vi ska banne mig se till så vi kan få umgås och ha det bra för en gångs skull..bara mysa och bara vara! Så då gäller det att jag stressar gärnet under dagen, och tar igen mig på kvällen...Myyyys!!
Lördagen känns rätt lugn ändå.. Släkten kommer runt två-tiden och kompisarna vid sju...Då har jag väl tid ialla fall..får vi hoppas..Min underbara mor hjälper mig säkert en hel del tror ja!!
Åå va roligt de ska bli på lördag! Har shoppat en klänning på B-young idag också..jag hittar alltid nåt när ja går in där tror ja!! Bra affär!! Så har jag pluggat idag, och tagit en uuuunderbar prommis med Malin...undrar ja Malin vad som gjorde den uuuunderbar och inte bara uunderbar..;0) Thihi..!! Sen var de stan me Mia och sen Valbo me Becca, och nu ligger ja på soffan.....

Måste ju tala om att gårdagen var härlig också!! God mat och riktigt gott sällskap..De blev inte bara jag och grabbarna, utan vi blev åtta personer till slut...fyra-pars-dejt..=) Hanna, Becca och Johanna kom och joinade oss också!! Funny Funny!!

Nu ska vi se vad Sofie ska roa sig med!!

Plugg och Tacos

Idag har vi pluggat vårt examensarbete igen...de går bra, jag tycker vi har kommit långt...så de här ska nog funka fin fint de!
Ikväll ska de ätas Tacos med Simon, Erik Dubbe och Danne..Dubbe e ju hemma på en snabbvisit, så då gäller de att passa på! Grabbarna är och handlar nu, får väl se om jag har det så bra att ja slipper laga maten också..meen de e nog tveksamt... Yammie ska de blir ialla fall!!

image304

Vårt "nya" kök!

image303

Jag är riktigt nöjd med resultatet!!
TACK mamma för att du tapetserat!!
Du är bäst!
Älskar dej!

Grattis och Välkommen!

Grattis Hanna och Johan till er Lilla Flicka!!
Och Lilla Flickan, V Ä L K O M M E N  T I L L  V Ä R L D E N!!!
Och Grattis Morbror Simon också!!

Vet inte vad hon ska heta ännu, så just nu är hon den " Lilla Flickan"!
Så himlans liten, och så himlans go!!
Ser framemot att komma upp och hälsa på er inom en snar framtid!!

G R A T T I S  T I L L  E R  T R E ! ! !

image302


Hallen målad

Nu har gubben vart här och målat två gånger...så nu e de klart...
Färgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig..men de blev bra ändå! Vi e nöjda..Fast det är svårt att säga vad de är för färg...typ rosa, lilla, beige, vit och grå..haha...Men de e inte riktigt klart än..jag ska ge mig på att måla lite svart på den också...vi får väl se hur de går...hmmpf..Snart kommer mamsen också, så då kommer köket också bli klart!! Fondväggen blev klar igår...Sååå nöjd!! Hoppas resten blir lika fint!!

Dax att förbereda! Puss o Kram

Somnar snart sittandes

Detta är inte mänskligt...att vara såhär trött..
Inte heller att behöva gå upp såhär tidigt..
Men men, vill man ha det fint, så får man lida pin!
Jag var snälla flickvännen i morse..
Gick upp och tog emot målaren,
så Simon fick sova..de tycker ialla fall ja va snällt!
Så nu målas de för fullt ute i min hall..Vår hall..
Och det börjar lukta målarfärg..inte trevligt alls..
Men VARFÖR måste han komma och börja klockan halv 8 imorse...
Kanske för att jag ska få det klart idag?
Så att jag kan måla dit mina grejjer, och sen är allt klart tills på lördag..
Vill ju ha det fint här hemma på lördag..
För på lördag e de ferretajm..=)
Då ska de dansas på borden,
och på baren..

Åå vi tapetsera köket igår
Fondväggen blev så grymt bra!
Jag är nöjd, riktigt riktigt nöjd!
Nu är det bara några vårder som ska upp idag..
Sen är köket klart också...
Känns verkligen som att de går framåt nu..
Sen kan jag pyssla och dona iordning..
I Love that!

Ja som slutsats, de är värt att vara trött
Jag får de ju ialla fall fint! ;0)