Kryssningarnas "Kryttning"!

Så är den över, årets 2:a kryssning! För att sammanfatta den "Thomat Bätta Kryttning Någontin"! Likaså min!! Grymt trevligt och otroligt rolig!! Massa minnesvärda händelser och uttalanden..;0)


Lördagen 15 augusti...Uppladdning hemma hos Malin och Anders klockan 11.00 *pip* Malin och Anders hade fixat med grillade hamburgare och massa goda tillbehör samt efterrätt i form av kladdkaka!! Vilken uppladdning!!  I vanliga fall har vi åkt buss ner, men efter resan i maj bestämde vi oss för att aldrig mer åka buss ner..bra drag av oss..vi hann som sagt med den fina maten hos M & A, samt åka bil ner på samma tid som bussen tar..bäst av allt var att vi slapp stanna på "Baren"! När vi kom fram till Stockholm, parkerade vi på parkeringen vid terminalen och sen checkade vi in, och gick vidare till en båt efter kajen och drack en öl! =)



Bil nummer 1! Chaufför Niclas, Palle, Bulan, Magnus och i framsätet, Thompa!



Baksätet i bil nr 2: Anders, Lotta och Simon!



I framsätet: Jag och Malin =)



Drick- och kisspaus efter vägen!



Tar en öl på "båten"!

Efter fem knallade vi till terminalen och raka vägen på båten..så skönt att slippa köa någonting alls! Letade reda på våra fiina hytter, på däck 10 =) Gjorde oss i ordning lite snabbt och sen knallade vi till buffén!! Ååå va gott! =) Vi åt som tokar allihopa tror ja! =) Efter maten gick vi till taxfreen, inhandlade groggvirke och sen blev de förferre i hytterna! Såå trevligt!!



Man måste ju ta vara på all tid man har vid buffén! Trots att man ätit klart, kan man ju fortsätta dricka, och det gjorde vi..=) Vissa av oss hade dock lite svårt med att ätit, för ansåg att han hade en bioduk framför sig..=)
 



Bröderna Brothers var riktigt nöjda över att dom lyckats matcha med att ha lika kallsingar på sig! =) (inte medvetet)



"Party i hytten! Jaa de är party i hytten!"



Det kan vara så att det sjungs: "Hallå, hallå, hallååå"



Glada var vi!! Oh yeah!



Thomat också!



Åsså fanns de vissa som var väldigt slitna...No more Salmiakki!



Några timmar senare orkade hon med att göra vinnartecknet! Undrar om hon var medveten om att vinsten var : "Resans Kittekatt"!



Simon kände sig som en vinnare över Palle! Förståeligt!



Bulan var inte så road av att jag och Simon kom och busade med honom! =)



De fanns fler som var slitna!! Men jag var faktiskt INTE bakis!! De VAR vågornas fel!!!


Vi dansade ialla fall rumporna av oss, drack lite till, dansade lite till, shottade lite Salmiakki, dansade, vissa deckade, drack lite till, dansade, sjöng, röjde och stupade i säng vid en sådär halv 5 ungefär! Då hade 4 av oss redan gått o lagt sig, varav 2 mer eller mindre frivilligt (läs; Magnus och Bulan) och två mindre frivilligt...Malin och Palle!! Kissekatten för denna omgång blev ingen mindre än Malin Gille!! =) No more Salmiakki för henne..=) Hon höll dock ut till efter 00.00 men för att jämföra mot för förra gången då hon stupade i säng vid en sisådär halv fem, fem..så var det ju ett riktigt fiasko!! =)

Dagen efter, var inte allför kul!! Jag skulle ha mått bra (helt ärligt =) om det inte vore för att det gungade nåt så förbaskat!! Jag har aldrig varit med om maken!! Jag kräktes och mådde så dåligt så ja kom inte ur sängen förrän vid halv ett..men sen var jag iallafall pigg! Jag hade dessvärre sagt att jag skulle köra hem, så för mig blev de en lugn söndag, motför vad de blev för vissa andra!! Jag kan säga som så att hälften kräktes under resans gång..vissa redan på natten, vissa på morgonen och vissa under bilfärden hemåt! (min skyller jag ju som sagt dock på vågorna, vissa kan skylla på salmiakki och vissa kan skylla på att dom supit bort några hjärnceller och häller i sig en halvliter shots innan dom hoppar in i bilen =)



Såhär slutar de om man dricker massa shots från terminalen påväg till bilen..inget smart drag med andra ord! =)



Rookiesar!! Den ene hade aldrig vart på kryssning förr, och den andra hade bara varit två gånger innan! Kanske var det deras orutin som gjorde att dom fick sig en tuff och hård hemresa! Småpojkarna då..eller *host* spykråkorna då..=)


Hur som helst, så var det en underbart rolig kryssning och jag hoppas verkligen att vi styr upp en snart igen!! Tack alla för ett oförglömligt dygn!! =)


Kommentarer
Postat av: Malin

Lite mycket fokus på kissekatten hahahahahaha....

2009-08-17 @ 15:18:33
Postat av: Sophy

Lite får man allt stå ut med när man blir Kissekatt! =)

Postat av: Cissi

Hahah, störtsköna bilder och kommentarer!!! :-) Verkar hur kul som helst. dagen efter är dock (nästan) aldrig kul. kram på dig //Cissi

2009-08-17 @ 17:57:28
Postat av: bulström

Det finns ju absolut inget annat att fokusera på :P

2009-08-17 @ 21:29:04
Postat av: Sophy

Malin var i fokus första dagen, och du och Palle andra dagen! =)

2009-08-17 @ 22:16:04
URL: http://sophy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback