Hur man kommenterar!

Jag får veta fler och fler som läser min blogg! Vilket jag såklart tycker är jätteroligt!! Anledningen till bloggen är ju egentligen att jag ska ha minnen för mig själv..mitt mål är, om jag nån gång kommer orka göra det, att skriva ut alltihop..speciellt det jag skrivit sedan Noah föddes...men såklart skriver jag ju för Er skull också!

Som jag har förstått det är det många som inte vet hur man gör för att kommentera ett inlägg...och nu hade jag tänkt berätta det för er, så har ni inga undanflykter med att inte lämna en kommentar hädanefter..;0)

Jag vet inte hur man gör, jag vet inte vad jag ska skriva osv. är standard svar när jag frågar..haha!! =)

Längst ner under inlägget ser det ut såhär:  2008-12-16 @ 23:11:27
Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks (0) Då klickar ni där det står kommentarer (inte de som står här ovanför utan det som står under den här texten.. och sen kan ni skriva er hälsning...Lätt som en plätt helt enkelt..=0)

Inte den bästa på att förklara, men va fasen...


Här nere--->

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag får nog be om ursäkt men jag är en av dem som troget läser din blogg sen en tid tillbaka. Tror inte att vi känner varandra, även om du verkar bekant. Har du jobbat på ICA i Sandviken tidigare?



Jag själv är uppvuxen i Sandviken men numera bor jag i västra Sverige... Hur som helst tycker din blogg är rolig att följa och ni har en grymt söt son!

2008-12-17 @ 12:15:02
Postat av: Sophy

Heej!! Va roligt! =) Kul att du gillar min blogg..=)

Jaa, jag har jobbat på ICA förr.. Nu blir jag ju lite nyfiken..haha! =) Hur gammal är du då?



Ha en bra dag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback