Tråkigt

Tyvärr verkar det vara så att det inte går att kommentera de inlägg som jag skriver från mobilen. Nu har jag testat på olika vis och det verkar inte som att det gör någon skillnad! Jättetråkigt! Blev så glad när en app kom till telefonen så det blev enklare att blogga! Känner att jag ändå har kommit igång liiite med bloggandet igen, så det är ju tråkigt att det inte ska gå o blogga!! Lite positiv feedback är ju trevligt att få när man skriver! Tråkigt ialla fall!!

Igår skulle vi umgås och äta gott tillsammans med Lotta, Niclas, Ida, Malin, Anders och Carl. Det slutade med att mamma och Mats bjöd in sig själva också så dom kom också hit och åt med oss! Tacogratäng och sedan bär i ugn med 70%-choklad med mintsmak, till det en liten bit med lättglass! (nyttigt ska det vara vet ni!! =) Lite senare kom min bror, kusin Linda och hennes karl Niklas hit också! Vi drog igång Singstar och höll låda till halv tre inatt!! Kul värre!! Singstar är minnen! Love it!!

Idag har jag och Noah varit i Högbo med Madde och Nova. Vi åkte bob och grillade korv! Noah och Nova gjorde världens vurpa så Noah skrapade näsan litegrann och när han reste sig upp var munnen full med snö, hela ansiktet och halsen också!! Stackars liten var lite chockad! Sen åkte vi hem till Madde och Nova. Barnen lekte och jag och Madde satt och pratade massor!! Mest pratade vi om en lite speciell person! =) Har haft en jättetrevlig dag! Tråkigt att det blir så sällan bara..

När vi kom hem åt jag och Noah tacogratäng och nachochips! Helt plötsligt sätter Noah en chipsbit i halsen! Fy faan va rädd jag blev! Som tur var så var Simon hemma! Han grinade, hostade, stoppade fingrarna i halsen! Usch och fy så obehagligt det var! Han har ju aldrig satt nåt i halsen förr!! Som tur är lossnade den ialla fall..men troligtvis fick han ett litet sår i halsen för han gnällde sen när han borsta tänderna och så hostar han liten!! Stackars lilla hjärtat!!!

Kanske går det att lämna kommentarer i det här inlägget nu då =) =) Testa o se vettja ;0)

Kan ju berätta att vi har kört två veckor på Hälsocenter nu också! Har testat Core, box, spinning och bodyattack! Tre gånger i veckan har vi kört! Och så kommer vi fortsätta!! Så duktiga är vi!!



Den här trevlig bilden på vårt bustroll är tagen i den Värmlänska trollskogen i julas!
<3


Kommentarer
Postat av: Mia

Nu funkar det! :)

Tycker ni är grymt duktiga med träningen iaf!

Postat av: Fia

Stackars Noah :( otäckt sånt där.

På blogg appen så finns det ju ett fällt som det står kommenterbar under rubrik och inlägg, har du ändrat där?

Vad duktig du är som håller igen med onyttigheter och tränar. Hejja Hejja!!! Lär ta tag i mitt osunda liv jag med ;)

Må så gott. Kram

2012-01-22 @ 23:36:55
URL: http://fiaf86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback