Grill

Det börjar gå framåt med grill-letandet! Vi hade bestämt oss för att det skulle bli en Weber med tillhörande vagn...idag åkte vi runt för att kika på olika grillar och då hittade vi ett sideboard!! Så vi beslutade att köpa detta för att sedan köpa en lös grill, då kan man ju även flytta grillen mycket enklare än om vi skulle ha den med en vagn....nu är bara frågan vilken färg vi vill ha på grillen?! Jag vill ha en grön...men de vill inte Simon..han vill helst ha en svart men kan sträcka sig till en benvit.... tror det kommer bli riktigt bra och snyggt =) Det blir en högre arbetshöjd också än vad det var på vagnen, så det var också en anledning till att det blev den här lösningen...Vi handlade även några grilltillbehör..det var nämligen vårrea med 25% på alla Weber-tillbehör! Nu ska vi alltså bara komma överrens om en färg så är vi snart ägare till en kanonfin Weber till!!

Tusen tack svärmor och Tryggve för min fina 30-års present och för ert trevliga besök!!  



Vilken färg tycker du?! Ska vi vara lite roliga och satsa på färg, eller gå på tråkigt svart?!


Kommentarer
Postat av: Grannen

tjenare gummsan! som vi saknat er i helgen! ;) Jag är ju ganska fegav mig när det gäller färger ja som du kanske vet så jag skulle nog satsa på en svart eller en benvit grill... men då är bara frågan hur länge den vita är vit?! men de va sjukt snygga allihopa! :) kram till dig!

2011-04-03 @ 21:48:37
Postat av: Hanna

Hej!

O va kul med en ny grill såhär när det närmar sig premiären! =) Jag tycker den bruna va jättesnygg eller den vita. kul om man vill ha färg, annars funkar ju alltid den svarta! Lycka till i valet! =)

stora kramar till er!

Postat av: cissi

Jag tycker den gröna var läcker! :-) Hellre den än den vita - den kanske inte håller sig fräsch så länge, eller? Annars funkar det alltid med en svart. Vi vill gärna komma och provgrilla med er sen!! :-)

kram

2011-04-08 @ 17:11:44
Postat av: Linda

Benvita!! :D

2011-04-12 @ 17:09:32
Postat av: Farmor

Vi tycker nog att ni ska köpa den svarta iallafall för dehn är så snygg, eller hur? Fråga Simon va han tycker.

2011-04-13 @ 13:42:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback