Boråstapeter och Vill-ha-möbler

Vill ni se tapeterna bättre, så kan ni gå in på Boråstapeter! Där kan man provtapetsera! Välj kollektionen New Classic och sen är det nummer 2503! =) Det var för er nyfikna! =)

Till veckan när Simon kommit hem ska vi åka och beställa säng till Noah, vi ska även åka till Möbeloutlet i Valbo och beställa en ny soffa till oss!! =) Det lutar väl åt att det bli någon sådan här!



Smile

Sen tycker jag att det här soffbordet från MIO är riktigt snyggt!!
Tvbänken som vi hade bestämt oss för kommer vara för lång, så där är det bara att tänka om! Men de finns mycket fint, så det lär ju inte vara några problem och hitta något annat =)


Matta
Den här mattan skulle vara en dröm att ha i Noahs rum, men 1490kr...det är mycket pengar!! Det finns massa annat som är viktigare till honom då!! Funderar faktiskt på att köpa ett litet kök åt honom!! Han älskar att leka med köket som Nova och Carl har, så det känns taskigt att han inte har något...så ett sånt kanske det kan bli i julklapp!! =) Jag får väl hålla mej med lite grejjer fram tills dess =) =)

Milla

Såna stolar blir det nog till Noahs rum också (måste skriva önskelista till tomten =) bordet som hör till är skitsnyggt, men lite väl dyrt, så det blir ett billigt träbord från ikea till som vi målar vitt själva!! =) Tror nog att det kan bli bra mysigt i hans rum! Det jobbiga är ju att jag vill ha det klart direkt, inte vänta tills tomten kommit =)

Har även hittat klockan, dörrmatta, vedkorg, tidningsställ mm som jag gärna vill inreda med =) Något att önska sig i födelsedagspresent kanske =)

Ja, som vanligt blir det massor med inreningssnack =)


Måste ju tillägga att jag har världens sötaste son också och att vi saknar vår älskling som är 100 mil bort!!

God Natt!


Kommentarer
Postat av: FiaJ

En sån soffa har vi, fast ifrån en annan kedja och den är värd varenda krona :)

2010-09-08 @ 23:07:07
Postat av: Malin

Klart att pojken ska ha det fint men en matta för 1500:-, förstår att du prioriterar bort de!!! Kolla med möbeloutlet om vi får bättre pris om vi köper två ;) Puss och kram

2010-09-09 @ 09:21:26
Postat av: cissi

Härliga tapeter i förra inlägget!

Och soffan ser helt underbar ut. Bra med en riktigt stor så att alla nära och kära får plats :-) Ooo så roligt att planera och inreda! Kommer bli spännande att se allting sen. Vi hjälper gärna till sen i oktober om ni behöver extra handtag. kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback