Söndag

Varför vill inte vårt barn sova på mornarna längre för?!?!
Jag avskyr när han inte somnar om på morgonen efter att han har fått välling! Ibland gör han de, men idag var han bestämd med att han inte skulle sova nåt mer!!
Han fick gå upp med Simon eftersom Simon skulle upp och jobba, men klockan 7 var jag tvungen att stiga upp också!! Klockan 7!!!! Till 9 kan han väl ialla fall sova kan man ju tycka, håller ni inte med..=)

Just nu sitter han och tittar på Fåret Shaun! Det blir tv avvänjning i veckan! Så mycket tv som han har tittat på den här veckan har han inte tittat på sen han föddes!! Men vad gör man inte när man är sjuk och inte orkar, jo då använder man det som finns för att få lite lugn och ro!! Dålig mor eller inte är upp till er att avgöra! Själv känner jag att jag inte skulle ha kunnat gjort på något annat vis, för då hade jag blivit en irriterande, gnällande och skällande mamma, vilket i mina ögon är mycket mycket sämre!!

Annars så blir han bara större och större! Han är så medveten på allting just nu och gör en massa bus som han vet att han inte får göra...så ler han sitt busleende och så ska man försöka hålla sig för skratt och se lite arg ut..går inte alltid sådär jättebra vill jag lova..haha!! Han pratar på om både de ena och de andra...alla ord förstår man tyvärr inte, men det är nog inte så långt kvar innan de kommer flerordsmeningar! Just nu tar han efter i stort sätt alla ord man säger, så det är bäst att börja passa sig lite för vilka ord man använder...

Imorgon är det dags för Noah att besöka dagis igen! Och oj, vad han behöver de efter att ha varit hemma med oss i över en vecka! Han klättrar på stolar och bord, busar, river i allt..=) Tror han kommer bli överlycklig av att få komma till dagis och busa med barnen! Han är ialla fall en riktigt Dagisunge!! Vem han brås på!?!? Sin FAR, vill ja lova!! =)

Ha en skön söndag!

Kramar Sophy & Noah


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback