Semestertripp igen

Denna gång ska vi bege oss upp till Umeå för att hälsa på Noahs kusiner! Det är dock med lite blandade känslor, självklart ska det bli roligt att komma upp till Umeå och hälsa på, men det tråkiga är att det krockar med en 30-årsfest som vi är bjudna på! Flera vänner kommer att vara där, ute i en stuga utanför Ockelbo, skulle verkligen ha varit supertrevligt att gå på eftersom det är något man sällan upplever, men någon gång kanske det kommer nya chanser!

Håller i alla fall på att packa nu sen ska vi väl äta en liten bit mat innan vi hoppar in i bilen för avfärd, lagom till att Noah ska sova för kvällen! Känns inge bra att sitta och åka 50 mil mitt på dagen i 30 graders värme! Inte för att jag har njutit så mycket av den idag, tyvärr, men det känns ialla fall inte rätt. Så därför åker vi ikväll istället!

Jag är såå otroligt nöjd med min semester i år. Det är så skönt att bara ha kunnat "varit". Nästan inga måsten, och bara tagit dagen som det kommer...sen att det har varit kanonväder gör ju inte saken sämre. Igår var vi ute i stugan hela dagen och solade och badade. I måndags var vi på sjön i brorsans båt och solade och badad från båten. Vi bor i mammas hus och Noah kan springa runt och roa sig bäst han vill! Vi har grillat flera gånger med familjen Gille/Ström, både på Hem och Zirkongatan! Blivit ett och annat glas rosé och drink m.m. I fredags hade vi drink och grillkväll hemma hos moster och Niclas och i lördags var jag och Malin på Sexparty/tjejparty!! Så som sagt, jag njuuuter och har verkligen haft en supersemester so far! Det är så härligt att kunna umgås med vänner, eftersom det inte går så bra nu när man jobbar och har sig... så Sommaren 2010 är nog en av de bästa somrar hittills!! I´m loving it! =)

Föresten har vi varit med och budat på ett hus  också..dessvärre kom det upp i för höga summor för vår del, så det var bara att hoppa av! Nu är det väl bara och hoppas på att vår bankkvinna har rätt, hon sa att efter sommaren blir det ofta många hus till salu, för semestern brukar sluta med många skilsmässor...så sälj husen nu vettja! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback