Alla Hjärtans dag!

Idag är det alltså Alla ♥ Dag! Vi har inte firat något speciellt alls! Känner hellre att vi uppskattar varandra titt som tätt ändå istället för att behöva göra det på en speciell dag!

Igår var det äntligen dags för Melodifestivalen i Sandviken! För en gångs skull gick faktiskt rätt artister vidare! Båda mina favvisar! Vi körde ju en heldag igår och det var mycket trevligt! De blev dock en ganska så tidig kväller igår och jag har mått superbra idag, så de var skönt! Vi har vart hemma hos Bästaste mormorn på eftermiddagen och myst!! Noah har varit där sedan igår förmiddag och han trivs verkligen super tillsammans med mormor! Så fort hon kommer blir han supergla och när hon ska åka så gråter han! Så mormor har nog lyckats med att bli favoriten, precis som hon ville..haha!!

Imorgon är det dags för mitt nya jobb!! Det känns pirrigt och spännande! jag vet ju att de kommer gå bra, men ändå är man lite nervös..=) Nu börjar det tuffa riktiga livet..;0) Men jag klagar inte, de är precis så jag vill ha det!!
Dags att lägga sig snart kanske så man är pigg imorgon!!

Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback