Önskelista

Det är inte så långt kvar tills det är min födelsedag nu..=) Jag fyller ju inte jämt eller nåt sånt så något stort partaj är det inte tal om, men de har ändå efterfrågats en önskelista. Jag har funderat litegrann på vad jag vill ha och har kommit fram till några saker som jag är i STORT behov av, och som är viktigast för mig för tillfället!!

Jag behöver en massa nytt smink från Make Up Store, puder, foundation, daycream, rouge..så klart tar allt slut samtidigt och jag har inte råd att köpa nytt smink för tillfället, alltså utmärkt att önska sig!!
Så..Presentkort på Make Up Store skulle uppskattas väldigt!!

Jag är i behov av en höst/vinterjacka samt höst/vinter skor/stövlar! Så ett bidrag till sådana skulle även det uppskattas!!!! Många bäckar små..=)

Pengar i massor..=) Jag ska till Göteborg i oktober och Helsingborg i november..det skulle vara roligt med lite slantar så jag kan handla nåt till mig själv när jag är där nere!! Jag behöver även slantar till bensin och flygbiljetter..=)

Det här är vad jag verkligen verkligen verkligen önskar mig!!!

Presentkort Make Up Store
Pengar till kommande resor & klädshopping

Så vill ni ge mig något på min födelsedag, behöver ni inte ut och leta i affärer. Ett kuvert med 100kr skulle göra mig överlycklig!! Många bäckar små..=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback