Liljekonvaljer och vitsippor

13 maj förra året skrev jag om Liljekonvaljer och Midsommarblomster.. I år är jag aningen tidigare..Vitsipporna har blommat länge nu..men häromdagen såg jag även liljekonvaljerna..knopparna har börjat komma, med dom är inte helt utslagna, men de handlar nog bara om någon dag...Tänk, när jag var liten gick man och plockade liljekonvaljer till skolavslutningen...

Måste ju tala om att vi varit på BVC igen också...76 cm lång och 10.1 kg...en ökning med bara 100g på 1½ månad...men så har han ju varit sjuk och kräkits och haft sig också! Men han växer ialla fall vår lillkille!! Så fick han en spruta också..vi vaccinerade honom mot mässlingen redan nu, eftersom vi ska ut och åka i världen i sommar...så då fick han den nu och så får han den igen sen när han blir 1 ½ år! Han var så duktig..grinade inte det minsta och rörde inte en min..annat är det med mig..hatar sprutor!!

Imorgon blir de Öppna igen..skoj skoj!! Tycker det är roligt att komma dit och träffa massa folk!! Behöver öka på sin kompiskrets litegrann..=) Sen blir de väl hem till mor i vanlig ordning..de är ju fredag..haha! =) På lördag blir de gratta Maddis och/eller på söndag =)

Idag har jag föressten sökt en massa jobb...så får vi väl se hur det slutar...men nu har jag ialla fall gjort de jag kunnat..annars får jag väl krypa tillbaka till min gamla chef på ICA och be på knäna om att få jobba lite...fast jag föredrar att slippa de!! Men men, får ja inget lärarjobb så vet man aldrig vad som händer...=)


2 uppdateringar på samma dag..nu ni..=)

Kommentarer
Postat av: Ang1e

Jag har redan varit till CG och bönat och bett, 2 ggr..Men dom har inget att erbjuda.."Vi har redan massa extringar som går före", sägs det. Men när man pratar med kassapersonalen så säger dom att det nästan aldrig är nån som kan komma och jobba när det behövs..hum..Kanske bara är mig dom inte vill ha tillbaka då..

Postat av: Ang1e

Jag pratade med Trogen först, och hon var väldigt neggo, som vanligt. Hon verkar inte alls gilla mig. CG sa att det var ganska fullt, men att jag kunde skicka in CV iaf. Hallå, behöver han CV när jag jobbat åt honom och endast honom? Men jag antar att dom kanske är rädda för att låta mig jobba igen, pga mina leder. Men då skulle han ju aldrig ha sagt att jag var sååå välkommen tillbaka när jag var bättre i lederna! Jag fick ju i höstas, efter 10 jävla år, äntligen min remiss till reumatologen så nu har jag ju rätt hjälp och inte nå jädra "ta en alvedon"-läkare. Så nu har jag ju rätt medicin, rätt hjälpmedel, rehab, sjukgymnastik och allt sånt, så jag skulle klara av att jobba bra nu. Men, men..Drömmen för mig är väl kanske inte heller att gå tillbaka till ICA direkt, men får jag komma tillbaka så blir jag jätteglad!

2009-05-07 @ 22:10:03
URL: http://angelica0lsson.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag tar bort henne...bara du hjälper mej please!!!! Puss på er. saknar er!

2009-05-08 @ 08:25:29
URL: http://annalollo.blogg.se/
Postat av: FiaJ

Du ska se att vi sitter där allihopa snart igen, på ICA alltså :D

2009-05-08 @ 09:30:30
URL: http://fiajj.blogg.se/
Postat av: Therese

Trevliga CG, hua :) Hoppas du hittar nått annat!

2009-05-08 @ 10:00:19
URL: http://mittlivsomtherese.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det är när man börjar säga "tänk, när jag var liten.." som man verkligen blivit gammal på riktigt=) Tur att gofisen inte är lika spruträdd som sin mamma.. han är en tuffing! Imponerande att han inte gjorde en min, vad matar ni honom med? Vill också få en sån snälling=) Trevlig helg på er! puss och kraam från oss saknar er

2009-05-08 @ 11:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback