Feber men pigg & glad

Noah somnade utan ett knyst igår kväll..Han sov ju så länge på förmiddagen så han sov bara en gång under dagen sen och var såklart trött när han la sig.. Han sov hur snällt som helst fram till halv tio. Då vaknade han upp och kunde inte komma till ro igen...sov samtidigt som han vred och vände på sig...tyckte han var lite varm, men tänkte att de nog berodde på hur han bökade och hade sig..Simon kom hem från fisketuren och tog över i sovrummet och ropade på mig och tyckte också att han var varm. Då kändes de som att de va läge och kika tempen på honom.. 39.1! Stackarn hade ju feber och säkert därför som han inte kunde slappna av och somna!
Han fick en alvedon och sen fick han lägga sig mellan mig och Simon..han somnade rätt snabbt och sen sov han hela natten fram till sju! Då fick han välling och sen somnade han om igen och vi sov till halv tio! =)

Han hade fortfarande lite feber imorse så vi fick hoppa över Öppna idag! Istället blir de nog en hemma dag! Jag tror dock inte att febern beror på förkylning eller nåt sånt utan antingen tänder eller vaccinationen han fick för en vecka sedan. Han fick ju 1½ års vaccinationen då eftersom vi ska åka utomlands, så han är vaccinerad mot mässling osv. Och av de kunde dom få feber efter 1-2 veckor sa hon. Han bajsar dessutom som en tok också och har bajsat 2 gånger idag redan.. Så nånting är de.. Men för hans skull håller vi oss hemma..jobbigt för honom att behöva flänga runt med feber!

Men han har hållt låda här hela morgonen/förmiddagen och nu sitter han i sitt rum och leker snällt! Äter som en häst gör han också så jag tror inte att det är så allvarligt med honom!

Lite drygt att de blir en till hemmadag idag bara..jag skulle verkligen vilja ta mig ut på någonting..med jaja, de får väl vänta då helt enkelt..Eller så kanske man ska ta sig en tur nånstans ensam på eftermiddagen när papsen har kommit hem! Det får visa sig helt enkelt!

Nu ska jag sätta mig på golvet och leka lite innan det är matdags för grabben! Sen blir det en vila för honom på balkongen!

Puss o Kram

Kommentarer
Postat av: SaraN

Ja, man kan nog säga att hon gillar att bli fotograferad :) Allt är bara bra med oss! Hoppas det är bra med er också och att Noahs feber går över snabbt :) Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback