Umeå på besök..=)



I helgen hade vi besök...inte vilket besök som helst..utan finbesök från underbara
familjen Hägglund! Helgen kan kanske sammanfattas med ett ord..KAOS! =) Fast ett mycket trevligt kaos..=)

Dom kom hit på torsdagnatten och på fredagmorgon åt vi frukost och mös..Johan var lite sliten, Simon jobbade så jag Hanna och kidsen bestämde att vi skulle åka till IKEA så Johan fick vila...dessvärre var det magsjukan som slog till på stackars Johan..så vår dag spenderades hemma hos mamma!! Jag, Simon och Noah spenderade även natten där, för att slippa ta del av magsjukan..Johan var inte så jättepigg på lördagen heller..så vi tog ännu en tur till IKEA och Valbo då..den här gången med Simon..på kvällen blev det mys hemma hos oss och Melodifestival...skandal som vanligt..men den där (¤=)"(/##() Uggla går väl och vinner hela skiten!!
På söndagen var Johan piggare, och vi fick äntligen till vår Utedag..vi åkte till Svartviksstugan och grillade korv och fiskade..småbarnen åkte även pulka..och min stackare trillade av någon dum (läs mig) anledning ur pulkan, med ansiktet i snön..stackaren..men de gick över fort..=) På eftermiddagen blev de bandy..och Hanna och Johan fick se sin första bandymatch..bara sista 30 minuterna, men ändå!
Vår lägenhet har dessa dagar sett ut som ett yrväder...KAOS!! Det har varit leksaker ööööverallt!! Ni kan ju tänka er när 4 vuxna, 2 barn och 1 hund ska samsas på 60 kvm... Men som sagt..vi hade ett mycket trevligt kaos..och nu hoppas vi att vi kan komma upp om några veckor..så vi kan leka litegrann igen!! =)
Underbara människor, vi saknar er!!






Trötta kusiner!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback