Sportlovsresa söderut!

Dags att uppdatera lite om trippen ner till Simons hemtrakter! Eftersom vi hade sportlov förra veckan och Simon var ledig så passade vi på att åka söderut för att hälsa på Farfar och Ellen och Farmor och Tryggve!

Vi åkte direkt efter att Simon slutat jobba på fredagen och resan ner gick fin fint! Noah trivdes bra i sin nya bilstol..men tyckte det var lite tråkigt att sitta stilla emellanåt..men det gick bra och vi var framme hos Farfar och Ellen vid niotiden på kvällen! Vi var väldigt trötta när vi kom fram så de blev lite pizza och mys innan vi stupade i säng! Simons pappa bor en bra bit ut i skogen, och det finns ingenting i närheten! Detta gör att det är alldeles underbart att komma dit! Det blir som en återhämtningsresa där man bara kan vara...ta de lungt, mysa och bara bli uppassade! =) Stället har en gång fått namnet Hotell Ostepop och nog är det som att bo på hotell allt..haha..=) Vi gjorde inte så mycket annat än att mysa och ta de lungt...jag tillbringade hela helgen osminkad, okammad och i myskläder...de kallar jag semester..=)



Jag, Simon och Hasse var ute och pimplade en stund på lördagen och en stund på söndagen, vilket var mycket mysigt och skönt! Kan ju inte stoltsera med att vi är några storfiskare direkt..men jag och Simon fick en varsin liten aborre...min var dock störst..thihi!! Dom tillagade vi sen när vi kom hem, i vedspisen (visst heter det väl så=) Katten fick Simons lilla firre, medan jag och Simon åt av min..gottit!

         


Vi hann även med att spela lite yatzy och 1000, kika på Wallander eller om det var Beck =) och äta massa gottig mat!! En superbra start på vår tripp helt enkelt!

Noah hann med att bada i deras nya handfat på toaletten också...helt perfekt var det för honom =)







Någon som njuter eller vad..=)


På måndag förmiddag begav vi oss vidare mot Åmål för att hälsa på hos Farmor och Tryggve! Dagen bestod av bebisdejt med två barndomskompisar (Therese & Therese)  till Simon och deras döttrar Saga och Alva..eftersom jag följer deras bloggar, så var det riktigt roligt att få träffa dom och deras småtjejer =)



         



Det var inte så lätt att fotografera dom små liven...och att få alla tre på bild, var en omöjlighet..=)

På kvällen fick vi finbesök av Sebastian också =0) Jätteroligt att träffa honom..det var nästan ett år sedan sist..det blev Tacos och lite spel..



Tisdagen var fullspäckad! Vi åkte hemifrån på förmiddagen för att ta oss ut till Simon och doms stuga i Köpmannebro!

 

Noah är redo för en dag utomhus! 



Sommartid tar man sig dit via båt, men nu på vintern får man fint knalla genom skog och över broar och is...vi hade turen att få riktigt kanonväder så det var en lyckad tripp! Vi försökte oss på att pimpla lite, fikade, grillade korv, och hade de mycket trevligt.



Noah, pappa och farmor framför stugan..(den högra delen är deras)



Storfiskarn ;0)




Noah tyckte det var skönt att vara ute en hel dag..han klaga inte någonting! Så duktig så! =)
Ölen kanske gjorde sitt ;0) (näe, han drack den inte, om d nu var någon som trodde de..de var bara pappa som skulle vara lite rolig=)
Ellen, har du sett föressten att han hade skorna från er på sig! Varm och gosig var han om fötterna, fast dom var liite stora..haha =)



Vi hade en gammal ligglift med oss ut som Noah fick ligga och sova i, fungerade superbra! =) Han sov som en stock..till och med när han ramlade ur den när vi bar honom..haha..nääe han gjorde inte illa sig och det var inte från någon hög höjd..vi bar precis över marken o så hasade påsen ur..=) men han sov glatt vidare..så ingen skada skedd..=)



Korvgrillning!

(någon lyckades med att göra två snygga vurpor också...se bildbevis nedan..=)


Efter friluftsäventyret åkte vi till Mellerud för en fick hos Simons mormor och morfar



Noah med gammelmormor..



och gammelmorfar..

Efter det blev det en sväng på Bloms innan vi var hemma i Åmål igen! Noah lyckades väl få en sisådär 7 tröjor eller nåt av oss från Bloms, men de e han värd..haha..=) På kvällen var vi helt slut och det blev pizza och mys innan vi stupade i säng.. Onsdan tillbringade vi på stan, haha, vi fikade med Sebbe och kollade lite i affärer..på kvällen blev det bara lugna bullar..Noah passade på och bada i deras dubbelbubbelbadkar!





Noah är fokuserad på att simma efter bunken..=0)

På torsdagen var det dags att åka hemåt igen! Vi gjorde ett stopp i Laxå för att hälsa på Simons farmor och farfar där vi bjöds på god mat!



Noah med gammelfarmor..



och en trött Noah med gammelfarfar...

Bilfärden hemåt gick väldigt bra ända tills vi var i Storvik, en mil hemifrån..då lyckades Noah kräka upp ALL välling som han fått..hela han och bilstolen var full med välling...väl hemma fick han lite  ny välling när han skulle sova..men samma sak hände igen..allt över Simon och i vår säng! Trodde först att han hade fått magsjuka..men han sov sig igenom heeela natten ända till halv nio på morgonen utan mat, så vi vet inte vad det var...kanske en släng av åksjuka..

Det var ialla fall vår tripp! Vi har haft det jättetrevligt och mysigt..det är synd att det är så långt att åka..det tar ju både tid och kostar pengar att åka..så tyvärr går det ju inte att åka så ofta..Men ni är alla välkomna hit när ni har tid och känner för det!!

Tack för allt!!
Och tack för alla fina grejjer som vi fick!! Vi höll inte på att få plats i bilen hem..haha..=)



Mina underbara och fiiina älsklingar!!



Nu har ni fått er en rejäl uppdatering...som jag sa, den som väntar på något gott...;0) Haha

Kommentarer
Postat av: Hanna

äntligen!!! det lyste upp min trötta dag! hoppas vi kna komma till helgen!

stora kramar

Postat av: Mia

Men gud va go han var i handfatet! Haha

2009-03-04 @ 14:31:19
URL: http://miasnya.blogg.se/
Postat av: Ellen Stensrud

Hej igen.

Va roligt å läsa. O vilka fina bilder på Noah. Har kopierat några som min mamma skal få. Var jätteglad för möjligheten att få några mystimmar med Noah medan ni andra drog upp "storfisk", så tack tack för det! Hur mår du nu Sofie? Antibiotika var till stor hjälp för mej, så jag är feber fri o inte alls så trött längre. Så när ni kommer tillbaks till Hotell Ostepop är betjäningen "fit for fun again". Kramar på er. Hälsa!

2009-03-04 @ 15:43:14
Postat av: Ellen Stensrud

Glömde skriva : kramar från Ellen (bonus "farmor") i kommentaren ovanför.

2009-03-04 @ 15:47:57
Postat av: Therese

De va verkligen kul o se dej o Noah också! Ett litet tips... my-baby.se har lite Paul Frank/Small Paul grejer på rea, bla en snygg svart hoodie om det skulle vara nåt för din lillkille. Och en till TIPS, har du hört om mammablogg-galan? ;)

2009-03-04 @ 17:53:32
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: Mia

Ojojoj, vilken update! Ni verkar ha haft en helt suverän vecka, vad härligt! Härliga bilder med, som vanligt =) Kram på er!

2009-03-04 @ 20:32:53
URL: http://mija83.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilka härliga bilder!!! Alltid lika kul att se :-) Tror Noah kommer bli en riktigt baddar på att simma !! Kram Cissi

2009-03-04 @ 23:33:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback