Noahs första steg

Noah sov hemma hos mormor inatt, och jag vaknar av att det ringer på dörren..Min första tanke är "Vem faan kommer hit nu" Kollar på klockan och den är visst 11.10..Bara att stiga upp för det är ju mammas gobit som kommer hem!! Sätter mig på golvet i hallen och mamma håller i Noah, sen går han 3 (!!) steg bort till mig!! Mammas duktiga lilla gobit!! Flera gånger gör han de också!! Har vi tur kanske vi kan visa pappa sen när han kommer hem från jobbet!!


Kommentarer
Postat av: Tina

Åhh så duktig han är Noah!! Ja det var en billig resa ni fick tag på!! Är sugen vi också på å åka!



Ja nu är det rea på Gangstar. Du kan köpa direkt av mig om du vill. Jag kan maila över ordersedel och plaggöversikt så kan du se på vad det är rea, men shortsen är det rea på iaf. 90 kr i strl 1 år, som hittat!!

Postat av: Tina

nu har jag mailat dig

2009-06-10 @ 15:45:30
URL: http://tiniwinisen.blogg.se/
Postat av: Therese

Ååå duktig kille!!

visst är det kul de första stegen??

Alva gjorde så länge innan det släppte på riktigt.. nu utmanas hon av kusinen här uppe i övik (hin är 2,5 månad äldre), så det blir mycket spring, eller försök till spring i alla fall.. men fort går de ska du veta.. =)



du, funderar faktiskt på om vi kanske får kika förbi er på hemvägen oxå?? Vi inser att det är lite väl saftigt att åka från övik till åmål i ett sträck och skulle va tok-tacksamma om vi fick stanna till hon er som på uppvägen... fundera och begrunda och kom gärna med ett besked snart.. =)

Vi kommer åka ner på måndag i så fall!!



Hoppas du kryar på dej!!



Kramar Therese

2009-06-10 @ 15:50:36
URL: http://pyretsparon.blogg.se/
Postat av: Madde

Men va duktig han är då, vi måste ju ses så jag få se gobiten gå :) Tur för pappa att det inte kom förra veckan då. Krya på dig.



Puss

2009-06-10 @ 16:41:05
Postat av: Cissi

Vad duktig han är!! Vad roligt :-)

kram

2009-06-10 @ 22:21:47
Postat av: Tina

LCHF står för low carb high fat och innebär att man utesluter i stort sett alla kolhydrater och får äta en massa fett istället.



Där det är kryss så betyder det att det är ett fåtal kvar och att det kan ta slut närsomhelst. De grå rutorna betyder att det är helt slut.

Är det nått särskilt du funderade på för i såfall kan jag kolla upp om det finns på en gång.

2009-06-11 @ 08:31:01
URL: http://tiniwinisen.blogg.se/
Postat av: isabella

Hej! Underbar blogg.

Du.. Jag har jättesvårt för att bestämma mig. För det första hur min blogg skall se ut, och för det andra hur jag ska se ut ikväll, på min avslutning. Hjälp mig, vore jättesnällt! Tack på förhand. Puss!

2009-06-11 @ 13:56:46
URL: http://isabellaloofs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback