Går å går å går

Noah fortsätter att gå..Idag har han gått uppemot 10-12 steg i följd!! Eftersom jag och Simon hejjade och tjoade på honom blev han så upp i varv så till slut sprang han emellan oss och kastade sig fram..haha! mammas lilla gohjärta! Ledsamt bara att vi inte har kameran hemma så vi kan föreviga det på film!! Men vi ska fixa de också! Så ska ni få se va duktig han är!! Hejja Noah!!!

Imorgon ska jag ta mig ut för första gången denna vecka! Andreas, lilla kusinen, tar nämligen studenten imorgon Hurra Hurra!! Tjitt, helt sjukt vad tiden går fort..de är nu man inser hur gammal man är själv också..illa! Haha!! Hoppas ialla fall att jag är relativt pigg imorgon..orkar inte med detta längre!! Idag har det verkligen varit en skitdag!! Med tårar som runnit nerför mina kinder!! orkar inte vara sjuk mer nu, som vanligt är det Noah som får ta smällen när man är sjuk..stackars liten!! Tur att jag har jordens bästa sambo som har tagit hand om Noah från de att han kom från jobbet!! Älskar dig gubben!!

Puss

Kommentarer
Postat av: Tryggve o Ingmarieggve

Heja på Noah ska bli kul att se dina framsteg

2009-06-11 @ 21:41:14
Postat av: Anonym

Ja, vi tänkte kika in vädret på söndag, för då ser man ju hur veckan kommer att se ut på ett ungefär. Så vi får hoppas på fin väder :)

2009-06-12 @ 10:31:26
Postat av: Tina

Krya på dig!!!

Postat av: Therese

Hoppas du känner dej bättre idag! Ja känslan av att inte "kunna" ta hand om sitt barn är allt annat är hjärtligt.

Va kul att Noah går! Själv väntar jag på att Saga ska börja krypa/åla/ta sig framåt, känns nära nu.

Kreta och kryssning lät inte fel det heller. Det har allt sin charm att vara mamma-ledig:)

2009-06-13 @ 13:25:26
URL: http://likie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback