Furuvik

Igår var vi till Furuvik med ett gäng andra mammor och barn! Självklart var kameran med, och det togs några bilder, dessvärre lyckades jag inte få med alla barn, men ni får ha överseende...=)



Noah och Nova undrar vad dom är ute på..men dom kom ganska snart underfund med att det fanns djur att titta på! Vi började med att kika på...



Aporna!! Jag försökte lära Noah att det var Pappa, men han gick inte på de..haha!



En del av barnvagnsligan! Sara & Ellie, Madde & Isak, Madde & Nova, Fia & Arvid och längst fram Fia & Junia.



Noah tyckte det var jätteroligt inne hos getterna. Han var inte ett dugg rädd för dom..Han klappade, drog i pälsen, drog i hornen, trampade på dom, jagade dom m.m m.m. Han knallade runt från get till get..=) Själv var jag rädd för dom stora getterna, så han fick bara klappa dom små..men han försökte komma fram till dom stora några gånger också! =)



Kom mamma, jag vill klappa!!



Hornen och öronen var roliga att dra i! Men jag klappade fint också..=)



Såhär roligt tyckte Nova det var att klappa getterna!



Helt galna djur! Lemurer om jag inte misstar mig..=) Rätta mig gärna om ja har fel..haha! Dom sprang som tokar och skrämde slag på mig både en och två gånger! Noah tyckte det var väldigt facinerande att se dom springa omkring och hoppa runt som galningar! =)



Tänk att nåt såå litet och gulligt, kan växa upp och bli så gräsligt fult och äckligt..jaja, jag vet att man inte får säga så! Men det är ju sant!! Smågrisarna var såå söta och jag funderade starkt på att smussla med mig en i vagnen..men jag misstänkte att suggan skulle bli arg på mig då, och henne vill ja inte bråka med!



Nova och Ellie!! Söta tjejer! =)



Gladaste Arvid i väntan på lite glass..=)



Devin och Isak sitter också och väntar på att få lite glass! =)

Det var det! Som vanligt är man ganska dålig på att knäppa kort, men de var ju lite bilder ialla fall!


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback