Today it´s Thursday

Vaknade när klockan ringde klockan 07.00...stängde av den, och sen fick jag panik! Flög ur sängen och kikade ner i spjälsängen..där låg han så snällt och viftade litegrann med armarna! Han har sovit precis heela natten inatt! Inte så mycket som gnytt ens! Han brukar ju alltid vakna till nån gång så man får stoppa i nappen på honom, eller ta upp honom i famnen en minut! Men inte inatt! Han har sovit som en stock! Kan bero på vårt test vi gjorde igår kväll! Vi ökade på mängden ersättning i kvällsmålet till 250 istället 200..kan ju vara därför han sov så bra! Han e såå duktig gobiten!

Min frukost idag bestod av Hjortronfrukost! Fil med hjortronsylt, hårt tunnbröd med ost, rågbröd med isbergssallad, äpple, te! Om jag blev mätt?! joo de kan man väl säga! Orkade inte ens med äpplet!



Tunnbrödet ska man egentligen smula ner i filen, men jag kände inte för det idag..=) Lunchen idag, bestod av samma mat som igår kväll! Ikväll blir det bakad potatis med laxröra! Yammie! =)

Ialla fall så har vår kille, Äntligen, börjat vända på sig! Han har ju inte gjort de tidigare, men så imorse får han för sig att vända sig från rygg till mage! Duktig kille!

På förmiddagen var vi iväg på föräldrarträff! Väldigt trevligt! Extra roligt när man går med sådana man känner också! Annars verkar en del vara lite svåra att få nå grepp om, tyvärr! Jag är ju ganska social av mig, men tyvärr verkar inte alla vara de..lite tråkigt men inte så mycket att göra nåt åt! De är väl upp till var och en!
Btw, så promenerade jag dit, så nu har jag knallat i 3 dagar! Nu ska fläsket brännas, så de så!



Mätt och belåten! Med katrinplommon runt munnen!!
Bra tips föressten om ni har en liten som är hård i magen...ge katrinplommon, det sätter fart på magen! Utan katrinplommon skulle Noah aldrig bajsa!! ;0)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Allt e bara bra med mig, det rullar på fint. Är dock förkyld och det blir alltid så långdraget på mig! Hur är det med er då? Shit, Noah måste vara ett halvår nu snart va? Kram!

Postat av: Hanna

va duktig du blivit på att äta ordentligt och på bestämda tider, sofie! Till och med en ordentlig frulle! Way to go! Kör hårt!

Kram kram

Postat av: Therese

Är det någon särskild bantningsmetod du går efter?

Hihi, ja många falska toner blir det men man får bjuda på sig själv:)

2009-01-15 @ 16:50:18
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: julia

fin blogg :)

2009-01-15 @ 17:59:39
URL: http://nesral.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback