Söndagen..

..har tillbringats i soffan med yrsel och illamående! Var till och med så illa så jag var tvungen att kräka och göra nummer 2...Inget trevligt alls, men tack och lov behövde jag bara spy en gång! Men sen har jag sovit och legat på soffan! Såna här gånger är det tur att Simon är hemma, annars vet jag inte vad jag hade gjort! Orkar ju inte ta hand om Noah som jag ska ialla fall! Men nu är jag ialla fall piggare och har fått i mig mat! Bara huvudet som inte är 100% än! De är väl dom där jävla p-pillerna igen! Suck!

Mot kvällningen var jag ialla fall så pass pigg så det lagades mat! Kyckling sweetchili stod på menyn idag!! Och som vanligt: GOTT!




Imorgon ska jag jobba igen! Och även på onsdag! Det ska bli roligt!! Noah ska få vara hos mormor!! Det är där han är oftast när vi behöver hjälp, så han är van med att vara hemma hos dom, och han trivs där! Så inte går det någon nöd på honom inte!! Dessutom är vi ju där ofta hela familjen också, så det blir ju som ett andra hem för honom! Jag misstänker att dom kommer ligga mysa i sängen fram till halv 11 kanske..(mormor är en riktig slappis..=) sen blir det lite bad i diskhon och en prommis med vagnen!! Så hinner han kuta runt i räääsern också!


Kommentarer
Postat av: thyran

Goodmorgon!!

Den ligger i barrsätra och de är en hyyres. :)

Har beställt från simplesmile.se ... har för mig de hette så iaf och de kosta 350 kr nått och räcker till 20 ggr ungefär. :)

Kramkram

Postat av: MALIN

Gravid, jag säger bara Gravid ;) Nä, då ska inte narras med dig!!

2009-01-19 @ 18:13:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback