Pengarna ska rullar, eller vad säger man?!

Joo visst är det väl så?!
Ialla fall så har våra rullat som attan idag!!

Vi åkte till Gävle för att hämta en bilstol som vi har beställt till Noah! Det blev en Akta Graco Cosmic Comfort Foam! Verkar vara jättebra, och den ser dessutom bra ut också, vilket är väldigt viktigt i mina ögon!! Vi köpte den på rea så det blev inte den färgen som jag ville ha i första hand, men man får väl inte vara så petig antar jag! Jag hade velat haft den svarta med turkosa inslag, eller den svarta med beiga inslag..Fast den turkosa ser inte riktigt ut som nedan, utan den är som den beiga fast det är turkost istället för beige..jaja ni fattar nog..=) Snygga e dom ialla fall..

                  

Men för att spar lite pengar, rättare sagt 600 kr, så valde vi en Ruby Red! De ni, jag eller vi, har köpt oss en bilstol som är röd, åt vår Kille!! Haha!! Jag kan faktiskt ha rött till honom, även fast ni inte tror de...hohoh!! =) Fast rosa hade de aldrig blivit..så de så..=) Den ser ialla fall ut såhär!



Såhär ser våran stol ut! Fast den ser lila ut på bilden, men den är svartgrå..=) och mjuk och skön, så nu hoppas vi den är bra också..=) De blir nog ev. en montering i helgen..Nog för att den andra stolen fortfarande fungerar, men han får sitta så böjd med benen, och sen orkar man knappt bära honom i den ialla fall för att han är så tung! Blir väl värre när man ska handla, för är väl inte helt hundra med att lämna honom sittandes i kundvagnen ännu..men de får gå!

Vi har shoppat ändå mera grejjer också! Simon hittade ett par skor till halva priset på Scorett..jättefina faktiskt (nu har jag dock slut på batteri i kameran så dom får ni inte se!) Men däremot så kan ni få se Noahs tofflor som han fick! Som det också var rea på! 70 kr rabatt..fina fisken de!!



Sen fick han massa kläder också! 2 enfärgade bodysar från H&M, som är perfekt att ha under koftor och sleepovers (elller vad det heter) En likadan vit skorta som han redan har, fast i större storlek..alltid bra att ha en vitskjorta! Speciellt när det var rea och den bara kosta 49 kr.. Så blev de en tröja och vääärldens snyggaste jeans!! Jag älskar jeans på barn! Tycker de e så snyggt..speciellt på killar!! Dom är jättemjuka och tugga, och kommer passa perfekt ihop med Noahs Adidas och Nikéskor..japp han har båda och..fattas bara ett par svarta Pumadojjor nu!! =)

Bjussar väl på lite bilder på de också då när jag ändå är i farten..=)

      
Såå snygga, jag e Kääär..haha! =)



De var det! Nu har jag nog visat vad vi har slängt pengar på idag! Plus att vi har hämtat ut Prevenar (vaccin till Noah) för över 500 spänn, och så p-piller till mig för 300(!!!) Nå nya piller så visst var svindyra!! Dom första jag fick ut, betalade jag 97 kr för för 3 månader, och nu 297! Snacka om skillnad! Men dom var tydligen poppis i USA, så då får vi väl hoppas dom e bra då! Neouvletta som jag fick först var ialla fall inte nå bra! Fy faan va dåligt jag mådde..så nu gör vi ett nytt försök med Yaz! =)

Usch, ångest nu när jag tänker på alla pengar vi gjort av med! Tur att vi fått massa bidrag till bilstolen!! Tackar för de!

Nu ska jag ge upp med bloggandet för idag!
Ha en trevlig helg!

Puss


Kommentarer
Postat av: Therese

Jeei för shopping och att pengarna vet ju vi föräldrar allt om, och shopping-galna:) Eran nya stol ser ut som den färgkombinationen Saga har på sitt babyskydd.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback