Lyxig kräftsallad

Oh my, oh my!! Mycket gott har jag fått äta, men frågan är om inte dagens pasta ligger i topp!! Kanske delat med Kycklingen från igår!! Pasta med lite blandad sallad, Kräftstjärtar, surami, cremefraische, sockerärtor, paprika, vitlök, chili, rödlök!! Mmm precis lika gott som det låter!! Å så äter man de lite ljummet!!



Tog en promenad till mamma imorse med Noah och Nemo...var ju inte ut och gick nåt igår för det var så kallt...så idag tog jag en prommis medan Simon faktiskt åkte bil!! Så det tycker jag va bra gjort av mig...både dit och hem gick jag! =) Men sen har det inte blivit så mycket gjort! Jag har haft riktig beslutsångest över vad jag skulle göra ikväll..om jag skulle åka på fest eller vara hemma!! Det slutade med att jag stannade hemma, men jag har fortfarande ågren över om jag gjorde rätt!! Jag skulle sååå gärna vilja festa med dom personerna...men jag hade inte kommit hem, i så fall med buss, och jag är inte den som gillar att åka buss mitt i nätterna! Men men, de kommer väl fler gånger som vi kan partaja hoppas jag!! Som sagt, jag har lite ågren nu...jobbigt!

Jaja, jag ska fortsätta spana på körslaget nu då! Simon håller på och plockar undan disken efter att jag lagat maten! Så sen blir de mys i soffan!!

Hoppas ni har en trevlig lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback