Jobb - mat - Noah

Så har mina dagar sett ut den här veckan..jobbat, lagat mat och myst med Noah!
Skulle ju till en början bara jobba måndag och onsdag..men blev även tillfrågad om jag kunde tors och fredag..och eftersom jag inte hade några planer så tackade jag ja! Kändes även bra att kunna vara där fler dagar i sträck så jag lärde känna både eleverna och lärarna direkt! Istället för att komma en gång i veckan! Nu känns det som att man vågar och får ta för sig mycket mera!! Så det har varit jätteroliga dagar!! Och inget dåligt samvete har jag haft för att Noah har fått varit hos mormor heller!! Han har det så  bra så!! I torsdags började inte simon förrän halv tolv, så då fick dom lite mystid tillsammans på förmiddagen först och sen fick han vara hos mamma!! Så glad över att jag har sån mamma som jag har!! Noah har världens bästa mormor! Så är det bara!!! =)

Annars har det ju lagats en massa mat också..och jag håller fortfarande i!! Så snart två veckor..bra av mig tycker jag..=) Men sen ska de ju visa sig på vågen också!! Promenader har det dock blivit dåligt med! Jag har ju jobbat..och sen är jag lite mörkrädd så jag vill inte vara ute och spatsera när det är mörkt ute! MEN på söndag flyttar Malin och familjen hit! Så då blir de promenader av! Jajemän!

Noah är frisk igen ialla fall! Fast hostan ger inte med sig! Och sömnen har fått sig en dänga i veckan! Två nätter nu har han vaknat vid halv fem och varit otröstlig..han har fått mat, men de har inte hjälpt..inte att vagga honom...han skriker helt enkelt i sömnen tills han somnar in ordentligt!! Hoppas det är något som har följt med sjukdomen!! Men idag har vi provat och gett han ett mål mat till för att se om han sover bättre då, och dessutom tagit bort en av hans vilostunder..den sista! Han somnade relativt smärtfritt så får vi se hur han sover nu inatt bara!! Egentligen borde man inte klaga...han har varit vaken ca 30 min nu två nätter i rad...det finns måååånga som har det mycket värre!! Men vi är ju sååå bortskämda..haha!!

Helgen kommer bli lugn..imorgon ska vi ha familjedag..=) Sen på kvällen ska vi ev. hem till mamma och Mats och laga mat...Viktklubb Kebabpizza står på menyn imorgon!! Med vitlössås! Ska bli mumsigt!! Ska ev kolla på brorsans innebandymatch också! Sen på söndag - inga planer! Hoppas på fint väder så Noah kan få åka lite pulka! Vi ska ha familjemys hela helgen ialla fall!!

Nästa vecka har jag jobb på tisdag morgon och fredag morgon än så länge! Måndag och torsdag kan jag inte jobba, men frågar dom om tis, ons eller fre så tackar jag ja! Annars ska jag på Öppna förskolan nästa vecka..de har jag bestämt!! =) De är på tiden nu!! Nu ska vi ha skoj varje dag, så länge vi e friska!!! O snälla, låt oss vara friska!!!!! 

Näe nu kör vi på bilder för de här kan ju ingen människa orka läsa! ;0)



Häromdagen lagade jag min allra första köttgryta!! Och den vart riktigt smarrig! Som tur va gjorde jag 4 portioner så jag har fortfarande två matlådor i frysen..=) Behöver jag föressten berätta att Simon gillar att jag dietar!! Han får ju god lagad mat VARJE dag!!



Igår blev det Korv och rotfruktslåda! Lika smarrigt de också!



Och ikväll blev det Tortillabröd med kyckling och sweet chili!!
Man kan äta gott, fast man bantar!! =)
Allt som jag äter och visar er är alltså från Viktklubb..så jag styr inte ihop någonting själv! Så att ni vet..=)

Näe nu får de vara nog!!

Stilstudie på Noah nu ikväll!!









Mycke miner kan man göra..=)
På sista bilden har Simon låtit honom smaka bubbelvatten...haha!! De roliga va att han inte gillade de, men gapade ändå efter mera!! =)


Näääe nu e de slut på detta!!
Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Stina

Alltså din mat ser gaaaalet gott ut =)Hur orkar du laga så avancerat varje dag AVIS

Postat av: madde

hej fungerar din bantingsmetod? har det hänt nått? :) Blir lite fundersam det är ju så mycket mat å kolhydrater :) Min bantningsmetod fungerar väll så där hittills men måste nog börja röra på mig lite mer :)

2009-01-24 @ 22:00:20
URL: http://densvartasvalan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback