Gonatt och sovgott!

Dags att gå och lägga sig, imorrn är det jobb som gäller igen! Gick bra att jobba i måndags och det hade gått bra med Noah! Förutom att stackarn hade fått feber!! Men snäll som han e, hade han vart lika fantastisk ialla fall...skrattat och vart hur snäll som helst hela dagen! När vi kollade febern så hade han 39.9!! Stackars lilla plutten! Innan kvällen var slut hade han 40.3 och var kokhet!! Men han var så snäll ändå..har sovit nästan hela natten, men han har legat och gnytt i sömnen, så jag har inte riktigt kunnat sova! Han fick alvedon och välling en gång inatt, men han somnade direkt igen! Imorse gick han upp med Simon vid kvart i sju, jag som vidare till SImon kom in med honom kvart över sju! Då fick han ersättning och så somnade vi om båda två..halv tio blev vi väckta av telefonen..men vi somnade om igen, och vart återigen väckta av telefonen halv elva! Då var det läge att gå upp!! Idag har han inte haft lika hög feber, men lite har han haft ialla fall...så vi har vart inomhus hela dagen!! Jag börjar lessna på att vara inne nu..är inte jag sjuk, så är Noah sjuk..eller så har vi inte någon bil! Deprimerande är vad det är!!!

Åt smaskens lunch idag ialla fall...Köttbullar och Mango i pitabröd!! Var lite sallad, rödlök, avokado och fetaost också..och det var riktigt smarrigt! Till middag blev det rödspätta under dilltäcke! Så än så länge håller jag dieten!! Resultatet på vågen = 1,5 kg! Helt ok! =) Man ska ju inte gå ner mer än ett kilo i veckan sägs de ju så! Nu har det ju inte blivit några promenader på två dagar, men vi får ta tag i det imorgon kanske! Vi har fått vårt Wii Fit idag också...så imorgon ska jag leka med de...hehe!

Nu ska jag ställa mig i duschen..mitt i natten ja vet, men jag kom på att jag inte orkar gå upp före sex imorgon för att hinna duscha innan vi ska iväg! Måste ju åka hemifrån vid kvart över sju..ska ju hem till mamma med Noah först också!! Men han får komma dit i pyjamas! Så får mormor bada och mysa med honom på morgonen...känner jag dom två rätt så kommer dom väl somna igen efter Noahs frukost och sova till tio-halv elva! Hahha!!Slöisar!!







Mammas lilla sjukling äter majskrokar!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad duktig du är med maten :) Håll i det där så går det galant!

Å så var det ngt jag tänkt å fråga men nu var det då bortblåst :P kanske kommer på det snart.

Ha det så bra så länge. Kram

Postat av: Therese

Majskrokar, är det samma som ostbågar?

2009-01-21 @ 17:03:01
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: Anonym

2009-01-21 @ 19:41:52
URL: jehttp://
Postat av: Anonym

2009-01-21 @ 19:41:52
URL: jehttp://
Postat av: Anonym

Tack så mycket! =) Det känns helt underbart och det är jättekul att planera och fixa. =)

Ja han växer på han med Noah. Det går ju så fort.

Vad duktig du är med dieten! Duktig som har gått ner! =)

Kram kram

2009-01-21 @ 19:44:02
Postat av: THERESE

hejsan hur e det?? va stor han blir killen din..har du varit på öppna nån fredag häruppe än???? tänkte om du kanske ville följa med nån gång du kan väl höra av dig om du får tid över kram

2009-01-22 @ 09:14:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback