Gävle

Idag har jag, Noah, Maddis och Nova varit i Gävle på shoppingtur! Tro det eller ej, men det är första gången jag går i affärer på evigheter..sen typ innan jul!! De ni!!! Tror ni jag har haft liiite abstinens eller!! Men vi har ju varit sjuka i omgångar jag och Noah så de har ju inte gått..eller så har jag inte haft nån bil..och så har Madde och Nova varit sjuka..ja ni fattar!!
Vi hade en riktig heldag! Åkte hemifrån 10.30 och kom hem igen 18.30...och kidsen måste vara snällast i världen! Ingen av dom har protesterat på hela dagen!!! Har man drömbarn eller har man!! Noah har suttit och kikat, legat och kikat, sovit litegrann, kikat lite till och så ätit två gånger!! Nova har skött sig precis lika exemplariskt! Och hon ville inte vara sämre, så hon har också suttit i vagnen..=)
Det blev lite shoppat också..men bara grejjer till Noah! Såklart!! Han fick ett par mysbralls, en skjorta, en finare stickad tröja och en vanlig body/tröja..Nova fick massor med kläder..men det är bara att inse att det finns betydligt mer kläder till flickor!! Speciellt som man vill ha tuffa kläder till Noah nu..finns typ iiingenting!!! Och rean ska vi inte ens tala om...för killar är den Obefintlig!! Men lite kom vi ju som sagt hem med ialla fall! =)

Imorrn skulle det har varit föräldrarträff men den blev tyvärr inställd..hon som skulle hålla i den är sjuk! tråkigt värre! Är så roligt att träffa dom andra mammorna och byta lite erfarenheter!!
Btw, så har jag insett att 2009 kommer bli ett lika stort babyår som 2008!! Attans va många det är som ska ha barn alltså!!! Både nära vänner och bekantingar!! Det måste verkligen smitta av sig..eller så har man kommit in i den åldern då alla skaffar barn nu..=) Hur roligt som helst ska de bli ialla fall!!
Jag är sååå glad för just ER skull!!! Ni vet att ni kan fråga precis vad som helst!! Been there, done that..;0)


Lessen att ni inte fått några middagsbilder på ett tag..men de kommer! Jag försöker fota alla mat..men jag orkar bara inte blogga..haha!! Jag myser med världens bästa kille istället!! Han är helt underbar nu..och blir så stor!! Han kämpar och kämpar för att ta sig framåt nu och reser nästan upp sig på knä..står nog inte på förrän han är uppe på alla fyra!

Nätterna har återgått till det normala igen!! Han vaknar till och gnäller ibland..men då somnar han om så fort man tar upp honom i famnen, så är det bara att lägga ner honom..vet inte om han drömmer..för han är inte vaken..men ändå grinar han lite i sömnen!! Vi gjorde som så att han får gröt nu vid sjutiden på kvällen och sen välling vid halv åtta åtta när han lägger sig..så förmodligen stod han sig inte på maten han fick tidigare! Så nu får vi se hur länge detta fungerar! Jag är glad att få sova!! Jag blir så otroligt sur om jag blir väckt på natten! Hehe!!

Näe nu blir de sängen..jag har hållit på och somnat sittande ett bra tag nu!

Gonatt på er och sov gott!!



Ellen: Jaa, det ska verkligen bli jättetrevligt att komma ner! Noah måste ju få se dom värmländska skogarna han också!! Bara björnar och älgar håller sig borta så..haha! Tack så jättemycket för alla fina kläder han fick!! Och gummistövlarna var såå fiina!! Vet inte riktigt vad han behöver..byxor och tröjor är ju aldrig fel och någon mysdress kanske! Leksaker, Vårjacka..ja lite smått och gott..vi blir glada för allt..=) Vi ser framemot att sjunga karaoke med er!! Det är nog tur att det är lååångt till grannar för det kommer inte låta vackert..haha!!! Vi ses snart!! =)


TIM: Jag övar och övar med Noah varje dag för att han ska kunna lära sig att presentera mig när vi kommer, men det går sådär kan jag tala om!! Han vill inte riktigt samarbeta!! Dessvärre tror jag inte att skillnaden kommer synas så märkbart..men man kan ju alltid hoppas! Haha!! För säkerhets skull ska jag öva med Simon också..jag trooor att han är liite mer lättlärd än vad Noah är..=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback