Inskolningen fortsätter

Vi håller fortfarande på med Noahs inskolning! I måndags och tisdags var det stängt för planeringsdag, men igår var det dags igen! Han knallade rätt in, och blev riktigt arg på oss för att han var tvungen att klä av sig först! Sen sprang han runt och lekte direkt, så det var lika bra för oss att gå hem igen! Han var där hela dagen själv, mellan 8.30 och 13.30, dvs dom tider som han kommer att gå tis-tors.. Han hade varit jättesnäll och inte gnällt någonting..ätit en stoor portion mat och sen somnat på 5 minuter..när vi kom och skulle hämta honom halv två, så sov han fortfarande..gulleplutten! Det är jobbigt att gå på förskola =)

Idag när vi kom dit så blev det samma sak igen att han skulle in och när hans fröken lyfte upp honom så blev han jättearg..han skulle in och leka han! =) Han hade ialla fall tid att ge mig en stoor hård kram innan jag skulle gå, och sedan vinka åt mig! Det här kommer bli bra, det känner jag! =)

Det som är ännu roligare är att vi fått så mycket beröm över vår son!! Han är alltid glad, trygg i sig själv och senast idag sa hans fröken att; ni ska veta att ni har ett riktigt charmtroll!! OM vi vet..=) Men det är roligt att höra de från såna som faktiskt inte är behöver säga det..=) Men vår lilla gofis, han har charmat hela förskolan med sina bus och leenden..=) Mamma är såå stolt!! Mest nöjd är jag över att vi lyckats!! Vi har alltid sagt att vi inte ska ha ett blygt och mammigt barn som man inte kan lämna bort, och jag är riktigt glad över att vi hållit oss till de även om det är jobbigt att vara ifrån honom..men jag tror att han kommer ha nytta av de i framtiden också! Jag förstår inte riktigt mig på såna som säger att det är synd om barnet när dom får vara borta..jag tror det är BRA! 

Igår hade vi mamma+barn-träff hos Madde och Nova..Noah, Nova, Junia, Arvid och Ellie lekte som tokar! Noah som är äldst är inte sen med att visa det och sliter av leksaker från alla barn! Jag hoppas dom växer på sig fort och ger igen på Noah, för att ta sina kompisars leksaker, är INTE OK!! Men, han är ju ändå bara 1 år, så vi har ju några år framför oss att jobba med problemet på..=)

Det har blivit mycket grillat på sistone..i fredags var vi hembjudna till Madde, Jonas och Isak på massa god mat!! Det var riktigt trevligt, och jag hoppas vi kan göra om det snart igen!! I tisdags skulle vi grilla hemma hos Malin och Anders, men de regnade så mycket, så de blev stekt kyckling istället, men de var gott de också! Och igår stannade jag kvar hemma hos Madde och Oskar och åt grillad kyckling med dom!! Mycket umgänge och mycket god mat! Jag trivs! =)

 

Charmtroll?!

Kommentarer
Postat av: therese

vi har sökt på blåsippan,björkparken och jernvallen som sista...hade tänkt att hon ska börja inskola i dec då andreas börjar jobba i jan så vi får se...

2009-08-20 @ 10:40:40
Postat av: cecilia

så roligt att läsa din blogg, eftersom noah och ditt barn är ungefär lika gamla :) isak älskar andra barn han också, men känner inte så många som har barn. så vore skoj att träffa på er någonstans :P kram cecilia (stophes barns mamma) :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback