Helgen som gick

Fredagen började med Barnkalas! Det blev mycket lyckat och alla Noahs småkompisar kunde komma, utom en liten söt flicka! Barnen badade och busade och åt lite glass och lite fruktsallad! =) Vi mammor och pappor åt Marängswiss..=) Tack för att ni kom och firade vår lilla 1-åring! =)





Efter kalaset så var det kräftskiva hemma hos moster och Niclas! Niclas hade fixat massa god mat och vi hade en riktig toppenkväll!! Jag trodde att Noah, som hade haft kalas och knappt sovit någon middag, skulle somna jättetidigt, men icke, han höll sig vaken fram till tio på kvällen, och var tokglad..=) Såklart han också skulle vara med på kräftskiva..=)




På sin första kräftskiva..=)



De blev några snapsvisor..=)



Noah var också med och snapsade..till Mias fasa!  (luugn, de var en tom plastmugg)

lördagen åkte vi till Gävle med Noah! Han skulle tillbringa dagen och natten där, och han hade en kanondag tillsammans med Mia och Dallas..massa bad och bus..=) Själva tog vi cyklarna och cyklade till Högbo!! Vi hade några vätskekontroller efter vägen och det var en riktigt trevlig cykeltur! Sen kikade vi på Måns Zelmerlöw och LenaPh och Orup! Vi hade en kanonkväll tillsammans med mor och Mats! Cykelturen hemåt ska vi inte ens prata om =)



Picknick i det gröna..



Kusin Ida (till höger) och hennes kompis Jennifer!



Måns Zelmerlöw!


I söndags mådde man väl som man förtjänade, men vi hade gett oss fasen på att åka ut med mamma och Mats i båten, och det gjorde! Vi hamnade på Sörtutt och låg där och solade och badade större delen av dagen...de blev en tur till Strandbaden också! Väldigt trevlig dag! Jag kan väl sammanfatta helgen med att den har varit fullspäckade men såå rolig!!



Pappa och Noah badar!



Noah och mormor busar i vattnet!

Nu har vi en veckas inskolning framför oss och sen på lördag åker vi på kryssning! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback