Dags att bättra sig..

Jag måste nog ta tag i min blogg nu..nu är sommaren slut, och jag har inte nåt att skylla på! Var in på min besökarstatistik nyss och den har sjunkit vill jag lova..=) Ett tag hade jag uppemot 60 läsare per dag..nu är de nere på 30-40 st... Egentligen bryr jag mig inte alltför mycket med tanke på att jag egentligen, i första hand, skriver för mig själv..men även för er som är här och läser, såklart!

Förra veckan var en mycket bra vecka..vi umgicks med vänner varje dag tror...=) och åt inte hemma på hela veckan..de blev middag hos Malin och Anders, middag hos Madde och Oskar, middag på Church Street, middag hos Malin och Anders, Middag hos Madde och Oskar och grillning hos Mamma och Mats. Och jag kan tala om att kyckling dominerade! Det blev kyckling 5 av 6 dagar..Haha! Jag som inte ätit kyckling på hela sommaren före de..=) Men en mycket trevlig vecka var det som sagt..spenderade även tid i Gävle med Mia, I Gävle igen med Madde och i Valbo med Madde och Johanna! Det var nog längesen jag var sååå otroligt social ialla fall..=)

I måndags åkte vi till Dalgränsen och hälsade på min morfar som bor där..och Gunilla! Mycket trevligt! Dom har en fin pool men för mig var det på tok för kallt att bada i den när de bara var 19 grader..men bror, han badade minsann! Bilder får ja nog lägga in sen, för ja tror bestämt att kameran är på dagis med Noah! Igår natt fick jag såna mag- och ryggsmärtor..jag sov inte mycket under natten och det fortsatte hela dagen..7.00 på morgonen ringde jag mamma så hon fick komma hit och ta Noah till dagis, själv tog ja mig inte upp ur sängen! Såna här gånger är det verkligen sååå värdefullt att ha en underbar mor i närheten! Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne!! Simon slutade tidigt så han hämtade Noah, men sen kom mamma tillbaka och tog hand om honom på kvällen så Simon kunde spela innebandy..mot kvällningen hade värken gått över litegrann och jag kunde ialla fall vara uppe..men jag var inte någon bra mor för Noah så de var tur att mormor var här och busade!

Idag skulle jag jobba!!! Som jag har längtat..jag plågade mig upp i morse och gjorde mig i ordning, men jag kom fram till att det inte skulle fungera..för varje steg jag går smärtar det i magen och då är de ingen större idé att åka och jobba...Däremot så räknar jag med att jobba tiden jag har fått på fredag!!

Idag är det mamma-barn-träffa hos Madde och Isak. Jag hoppas att jag orkar åka dit, så Noah får leka lite med dom andra barnen! Men så länge jag sitter still går de bra, så jag får väl slå mig ner på golvet då..=) På fredag är vi bjudna ut till stugan på avslutning, de blir surströmming och tjärknul.. Sen på lördag är vi bjudna med till Axmar, vi ska äta god mat och umgås lite med mamsen, Mats, Lotta, Niclas och Thomas! Med oss ska vi ha både Nova och Noah..=) Skoj skoj!

Nu blev det ett långt inlägg som är både tråkigt och jobbigt att läsa, men ni får stå ut! Jag ska dock försöka bättra mig vad gäller bloggandet!

By the way! Jag har kommit in på en utbildning/kurs nere i stockholm som jag har funderat på att läsa..den går på halvfart och är på distans..efter kursen så är jag även behörig förskollärare..de låter väl inte fel?! Jag ska ge de ett försök ialla fall, så får vi se hur det går med pendlandet!

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback