This sucks!

Trodde igår att det äntligen gick åt rätt håll..och att vi idag skulle kunna åka upp till Johans föräldrar i Strycksele och fira Påsk med skoteråkande, pimplande, picnic ute i friska luften och massa mys och familjespels spelande..men TJI fick vi! Vaknade inatt av att någon är på toaletten och kräks...jodå, nog har Simon åkt på magsjuka allt...Han har fått sprungit sen två inatt och springer fortfarande...fast nu är det "bara" nummer 2 som gäller... Jag blir så less!! Först Noah och nu Simon..alla våra dagar här upp går åt till att vara sjuk...så tråkigt!! Tanken var ju att vi skulle ha en superhärlig påsk tillsammans med våra nära och kära..de är ju inte direkt gratis att åka upp så då vill man ju gärna få ut så mycket som möjligt av semestern här uppe..Men icke sa nicke, de sket sig ju ganska rejält...sååå tråkigt...

Förmodligen hade aldrig Noah någon hjärnskakning utan åkte helt enkelt på magsjuka..inte lätt att veta med tanke på att kräkningarna kom i samband med smällen, men vi tog ialla fall det säkra före de osäkra!! Det har ju även gett en liten förklaring till varför han fick feber och varför han kräks så länge!!

Näe nu ska jag tycka lite synd om oss, och sen ska jag ta med Noah på en kort promenad till apoteket och desinfektionsmedel!!!

Åå jag vill ha roligt!!!
Jag vill ha mysigt!!
Jag vill umgås!!
Jag vill att de mina blir friska!!
Jag vill INTE bli magsjuk!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback