Therese, du gjorde min dag!

Från att ha varit less och trött på allting, blev jag helt plötsligt en ny människa!!
Jag fick ett otroligt omtänksamt brev med posten idag, och jag blev alldeles tårögd!
Tänk vilka vänliga själar det finns!! Omtänksamma människor som tänker på andra!

Var tidigare i veckan med i en tävling om biobiljetter! Jag och Simon har pratat ett tag om att gå på bio eftersom vi ínte varit sen innan Noah föddes..och vi både ville se "Män som hatar kvinnor". Vi vann inte biljetterna och det var väl inte nåt mer med de...Men så idag kommer de alltså ett brev på posten..med ett väldigt fint handskrivet brev och två biobiljetter! Från en av Simons barndomskompisar, Therese! Hon hade nämligen också biobiljetter som hon inte skulle hinna använda, så då hade hon tänkt på oss och skickat iväg dom hit!! Jag blir så glad! Det är synd att det inte finns fler såna här människor i vårt land!!

Tusen tack Therese!! Vi är otroligt tacksamma! Och vi var och tittade på Män som hatar kvinnar nu ikväll!! Det var så skönt att komma iväg och tänka på något annat än alla våra sjukdomar hela tiden!!

Du har gjort en mycket god gärning! Så du vet!!
Många kramar till er från oss!!

Kommentarer
Postat av: Therese

Hej Sofie!!

Vad kul att höra att ni uppskattade biljetterna så mycket.. =) Blev alldeles varm i hjärtat av dina fina ord!! =)

Ååå skönt att de kom fram och att det var rätt adress!

Det känns som att jag har ganska bra koll på hur det känns för er just ju, vi har ju som du vet oxå gått igenom en hel del sjukdom, och ofta kan det vara de små sakerna i vardagen som gör det..



Hoppas verkligen att ni frisknar på er nu och att lillsöten slutar kräkas och febra, så att ni kan få komm aut och njuta av det fina vädret!!



Kramar från oss!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback