Påskfirande i Umeå

Efter en mycket trevlig helg med besök från Norrköping av inga mindre än Hanna, Erik och den lilla skrutten i magen befinner vi oss nu uppe i Umeå! Vi kom upp igår och ska stanna här till söndag eller måndag..mycket trevligt och skönt! Lisen och Noah leker med varandra och Lisen är så snäll mot sin lilla kusin! Hon kramas, pussas och matar lillkusinen!! Bästaste kusinen man kan ha tycker Noah..=)
Nu ligger dom små ute på balkongen och sover, jag och Hanna sitter vid köksbordet med varsin dator och Johan är ute och springer och bredvid honom CYKLAR Simon! (han orkar nämligen inte springa=) Lite senare ska jag och Hanna åka och handla lite och sen blir de nog spel och mys resten av dagen!

Helgen som var hade vi som sagt besök..det var mycket trevligt, och roligt att träffa våra kära vänner! Vi har spelat spel och haft de mysigt..Jag och Hanna var på Church Street och åt i lördags, och sedan följde vi med grabbarna på fest med massa gamla studentkompisar..

Noah växer och växer...han blir så stor och duktig...frågar man vad Vovven/Hunden/Nemo är så tittar han efter Nemo och blir jättestolt..=) Han står och idag lyfte han ena fot och flyttade den en centimeter också..men sen ramlade han...Jag hoppas väl att han inte börjar knalla riktigt än ialla fall...han e ju inte ens 9 månader! Han är en glad lite skit och det är sällan han är ledsen..knappt när han slår sig..=)

Mer uppdatering och lite bilder dyker upp senare..promise! =0)


Kommentarer
Postat av: Madde

Hej! Hoppas ni har det toppen, men kom ihåg att inte äta skräpmat å godis nu gumman. Jag har lovat Nova en resa nu :). Glad Påsk på er. Kram

2009-04-08 @ 22:33:38
Postat av: Lotta

Hej på Er!

Ha det så trevligt och Glad Påsk på Er..hälsa simon att Niclas har köpt pokerbord till övervåningen så nu blir det pokerkvällar.:-) Dom invigde det redan igår kväll..

Kram från oss i viken!

Hälsa dom andra å pussa Noah

2009-04-09 @ 08:48:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback