Noah min skatt

Det är full fart på gangstern här hemma nu! Han börjar äntligen bli sig själv igen och det är sååå skönt...och jobbigt..haha!! Men han får hellre vara jobbig än att han ser ledsen ut och inte orkar göra något! Nu kryper han runt på golvet, har dragkamp med Nemo, reser sig mot tv-bänken, försöker komma åt datorn..jag har fått hängt upp gardinerna så han inte drar i dom! Men jag känner sån glädje över att se hans energi! Idag åt han återigen en hel matburk! Finally! =)

Samtidigt som han gör alla dessa grejjer forsar det ord och läten ur hans mun! Tittaaa, dääää, mamam, pappap, Hu (hund) och så några ääähh och åååh och iiiiaaa!! Han har fått till några ord lillskiten! Dää är det ord som används flitigast! Så fort han hittar en leksak eller ser något spännande...Däää! Jag har börjat få honom att vinka också..han tog efter häromdagen..så söt...me hela armen vinkar han..haha! Och klappar händerna..fast bara om han har n¨ågot i händerna..annars förstår han inte..=) Slår man på munnen så låter han aaaaaaa så blir de sånt roligt ao ao ao ao..=) Han har fått en gåvagn av mormor i påskpresent, och han är jätteduktig att gå med den..han står själv jättelänge nu, och har även testat på att lyfta på en foten för att ta sig framåt..när man går med honom och han håller i ett finger så kan han helt plötsligt släppa för att stå själv..

Han är så långhårig nu och det står åt alla håll..lockigt är det också..han kommer bli en liten krullis..thihi! =)





Inte så bra bilder kanske..men tanken var ju att ni skulle se håret.. Men han brukar inte alltid se så här ruffsig ut..här är han ganska nyvaken!



Så har han fått lite mer sommarkläder..här är en uppsättning som införskaffades uppe i Umeå! =) Det ska vara shorts..men dom är lite långa än..=)

Kommentarer
Postat av: Anonym

MEEEEEN!!! Hur gullig får ungen vara? Och vilken snäll mamma han har som köper så fina grejer till honom=)Hoppas ditt humör försvinner i takt med att ni blir friska, jobbigt att tänka sådär om sig själv! Fast jag tycker att ni är världens bästa på alla sätt! Puss och kram från oss

2009-04-21 @ 16:23:38
Postat av: Anna

Of course han blir en krullis....haha. Noah Poff! ;) Puss på honom från mej!!

Postat av: SaraN

Gud så söt han är :) Och vad hår han har fått! Gulligt med lockar :) Hoppas allt är bra med er, och att ni får hålla er friska nu :)

2009-04-21 @ 23:58:29
URL: http://sarany.blogg.se/
Postat av: Therese

Va skönt att han tillfrisknat grabben. Jag bävar inför den dagen själv när Saga ska bli sjuk. Måste vara jobbigt.

Va gulligt med krulligt hå och vad fort tiden går, vad mycket nytt han (dem) lär sig hela tiden. Superfint kort det längst ned. Han ser verkligen go´ och glad ut:)

Kul att ni kom iväg på bion ändå!

2009-04-22 @ 13:08:23
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: Anonym

fina kläder, vilken affäre är dom köpta på ? :)

2009-04-22 @ 18:11:49
Postat av: mamma

mitt gullhjärta är då en riktig go mannekäng..puss på er!!

2009-04-23 @ 22:22:53
Postat av: mamma

Mitt gullhjärta är då duktig på att posera framför kameran. puss på er!!!

2009-04-23 @ 22:26:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback