Första dagen på den nya veckan

Klockan är 8.00 i skrivandets stund, (eller inte längre eftersom jag uppdaterade med lite bilder) och utanför fönstret skiner solen och det är redan 10.4 grader ute..för 2 minuter sen var det 10.3 så de stiger med en rasande fart...Niice!! Vädret har lovat 23 grader idag..så de kan nog bli en fantastisk dag!!



Noah lekar ute på mormors altan i de fina vädret!

Noah och jag har legat och myst och busat i sängen i 45 minuter..så mysigt! Skönt att man har ett barn som inte vill ur sängen så fort han slår upp ögonen..=) Nu sitter han i sitt rum och leker, och jag hade tänkt ta mig en snabbdusch! Sen ska vi åka hem till Madde och Nova och efter lunchen blir det en tur till Gävle! Vi ska fixa pass åt Noah & Nova...och åt mig själv också för den delen..Om en månad planerar ju vi att dra utomlands med dom små..=) Sen är ju flygbiljetterna bokade till Italien i sommar också, så ett pass behövs me andra ord!

Det blev aldrig nåt Lelle och Linda besök igår, så vi ska ta det idag när Simon har slutat istället..Har inte träffats på länge nu, så det ska bli superskoj! Näe, om man ska sätta fart då kanske, så vi kommer iväg nån gång!

Hoppas ni får en härlig dag!
Puss



Mormor har ju badkar, så när man är där får man passa på att bada!!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Naaaaaa=) Sötisen är ju helt långhårig och alldeles förbjudet go! Hoppas ni mår bra däruppe och att ni också börjar få en blommande vår! puss och kram från oss

2009-04-27 @ 21:23:35
Postat av: Hanna

Naaaaaa=) Sötisen är ju alldeles långhårig och förbjuset go! Hoppas ni har det bra däruppe och att ni också börjar få en varm och blommande vår! Puss och kraam från oss

2009-04-27 @ 21:27:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback