De blev inte som vi tänkt oss

Som ni vet (genom tidigare inlägg) har vi tillbringat Påsken uppe i Umeå! Planen var en hel vecka uppe hos kära Hägglunds för att mysa, spela spel, promenera och bara njuta av varandras sällskap!! Men ack så annorlunda de blev!



I bilen påväg upp, ovetandes om vad som komma skall!


Vid 6-tiden på tisdagkvällen kom vi fram efter en smärtfri resa..kvällen blir lugn och det blir sängen tidigt..en snabb utflykt på onsdag förmiddag och sen för lunch! På Onsdag eftermiddag börjar eländet..Simon ska sätta på Noah ett par byxor och ska sätta ner honom på en stol..samtidigt slänger sig Noah framåt och slår huvudet i bordet...några timmar senare börjar Noah kräkas massor och vi ringer rådgivningen som säger åt oss att åka till akuten! Sagt och gjort..vi får komma in direkt och Noah fortsätter kräkas...bara galla!! Dom vill ha honom kvar för observation och Noah och Simon tillbringar natten på Sjukhuset!




(Lisfisen)
Efter en natt på sjukhus måste det badas!!


torsdag morgon är Noah pigg och får åka hem igen..vi planerar en snabb sväng ner på stan..på väg hem spyr Noah igen...och blir genomblöt!! Han fortsätter kräkas några gånger och vi kämpar med vätskeersättning m.m. Blir inte mycket mera gjort den dagen än att ta hand om vårt barn..en omgång Phase 10 hinner vi dock med...
Natten mot fredag vaknar jag av att någon kräks..Simon har åkt på magsjuka!! Han får kräkas hela natten och morgonen..Hanna; Johan och Lisen får ensamma åka iväg till Strycksele och fira påsken, medan vi sitter hemma i lägenheten...
Simon blir bättre under dagen så vi bestämmer oss ändå för att åka till Strycksele på lördagmorgon! Jag vaknar flera gånger under natten och mår illa..på morgonen mår jag dåligtoch är yr och till slut måste även jag spy..mår bättre efteråt så vi bestämmer oss för att skynda oss in i bilen och köra de 8.5 milen till Strycksele! Tack och lov inge mer spya för mig, men jag var yr, mådde illa och kunde inte äta på hela dagen..som tur va satt vi ute vid älven och solade oss hela dagen så de gick ändå över förväntan!!



Noah och Lisen, goaste kusinerna ever! =)



Här satt vi bra under lördagen vill jag lova! =)

När vi kom tillbaka till huset fick dom små barnen sina påskägg..

 

Såklart skulle kusinen få ett Påskägg med godis! =) Det var roligt att se hur hon mölade in godis i munnen! =) Men hon fick inte bara godis, hon fick även den fina klänningen som hon har på sig..=) (kan ju ta och berätta att faster redan hade fyllt Noah med kanelbulle innan Lisen fick sitt ägg..så de så...=) Haha!



I Noahs "lilla" påskägg fanns inget godis, men däremot en Tamburin!! Och så hade pappa shoppat en Bilar-mysdress också =)


På kvällen ville Noah inte sova..han fick komma upp till oss en stund, som satt och spelade Phase 10(två gånger lyckades vi ialla fall spela) rätt som det var kommer en kaskadspya och hela dagens mat låg över golvet..Under natten sov Noah jättedåligt och var vaken närmare 2 timmar...vissa stunder gallskrek han..förmodligen hade stackarn lite feber!
 
På söndagen mådde vi alla över förväntan..vi bestämde oss för att stanna kvar i Strycksele under dagen, vilket var ett mycket bra val!! Vi tog skotrarna och åkte ner till älven sen satt vi där hela dagen...vi solade..barnen sov massor..=) grabbarna pimplade och så grillade vi korv och åkte skoter!! En mycket trevlig dag, där vi alla fick må bra!



Noah och Olivia! Han fick låna ett par skor i storlek 25..=) Han vill ju bara stå hela tiden, och klantiga som vi var hade vi inte tagit med några varma skor åt honom! Bakläxa!! Olivia var jätteduktig och tog hand om både Noah och Lisen på dagarna! Tyvärr smittade vi ner stackarn med magsjuka, så hon kräktes på söndagnatt!!



Noah i skoterpulkan!



Jag och Noah



Årets Snögubbe!



Vi behövde lite ved att göra eld med! =)



Min älskling njuter i solen!


På kvällen åkte vi tillbaka till Umeå och lagom till att vi kom in i Umeå..lägger Noah av med ytterligare en kaskadkräkning!! Hela han, hela bilstolen!! Noah sov inte allför bra den natten heller..

Vi bestämde oss för att strunta i att åka hem på måndagen och se till att ha en dag och umgås på då istället! Planen var lite filmmys, spelmys och så en fika hemma hos Sundholms! Noah började dessvärre kräkas IGEN så vi bestämde oss för att stanna hemma och Hanna, Johan och Lisen fick åka själva och fika!

På natten mot tisdag vaknade jag med värk i kroppen..FEBER!! Som om det inte varit nog med sjukdomar under veckan!! Noah vaknade även han alldeles varm..vi bestämde oss ändå för att åka hem, och det var en jobbig bilfärd..jag mådde stundtals vääldigt dåligt och hade huvudvärk utan dess like..Noah sov nästan heela vägen och när vi kom hem visade det sig att han hade 39.4 i feber..själv hade jag 38.4... Feberna har fortsatt på oss båda, och igår hade Noah 39.9...vi har även världens jobbigaste hosta, och det gör ont på honom när han behöver hosta!! Efter jobbet ska Simon åka och hämta lite hostmedicin åt honom hemma hos Malin, så han kan få sova inatt!!

Jaa som ni ser har vi haft det sååå bra! Eller inte!! Väldigt lessamt med tanke på att vi slog på stort och åkte upp till Umeå för att umgås och det mysigt, trots att ekonomin kanske inte tillåter det egentligen..Nu i efterhand känns det som en väldigt onödig resa och utgift men det är ju sådant som man inte kan veta i förväg..vi får hoppas att vi har haft vår skit nu, och att vi aldrig behöver vara sjuka fler gånger om vi ses! Om vi nu Vågar ses nåt mera..=) Vi fick ialla fall till en hel del bra och fina bilder, så vi får njuta av dom istället!



Lika som bär?! Det syns att dom är kusiner ialla fall! Oj va lika dom är vissa gånger..både i utseende och beteende! =) Spana in rynkan mellan ögonen..=)



Utsikten från den inglasade verandan! Helt uunderbart!! Ängar och så går älven där nere! Bakom träddungen till höger satt vi hela lördagen och söndagen! I strålande sol! Niice!



Värdparet! =) Tack så mycket för allt!

Även ett stort tack till Hanna och Johan för allt!! Hoppas vi lyckas bättre nästa gång vi ses!! =)


Kommentarer
Postat av: Cissi

Usch vilken jobbig vecka ni har haft! Så typsikt när man åker iväg sådär :-( Men lite mys fick ni iaf, och fint väder!! :-) Tur att ni kunde njuta lite. Coola bilder på Noah!! Kram på er, hoppas ni mår bättre snart. //Cissi

2009-04-16 @ 22:45:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback