Bara sådär ändå

Har egentligen inte så mycket att dela med mig av idag.. Jag har vart en riktig slusk idag..inte duschat, inte kammat håret, inte sminkat mig, mysbrallor med gällevarehäng skitig tröja med Noahsnor osv...Orkade verkligen inte göra mig i ordning! Mamma var här på förmiddagen och lånade tvättstugan, bror kom så jag färgade håret på honom..Mamma skulle få besök av Gunilla och gammelmormor så hon tog med sig Noah hem så dom skulle få träffa honom lite...själv skulle jag passa på och städa lite..istället halvsov jag och pillade lite på datorn i 1.5 timme...vilket man blir sååå pigg av...städade undan här hemma, och satte mig sen, vrålsnygg i Mercan och körde hem till mamma!! Vilken syn...en snygg bil med ett troll i! Hahah!!

Blev inte så långvarig hos mamma och sen jag kom hem har jag i stort sätt bara suttit på mitt feta arsel! That´s my day!

På slutet har de blivit en del anonyma kommentarer här..och jag klagar inte på att ni skriver kommentarer, jag blir jätteglad..men glöm för all del inte skriva vem ni är...jag blir ju tokig av att sitta och filura en massa på det..=)

Som svar på frågorna ni ställt, kan jag säga såhär:

Kläderna Noah har på sig är från Lindex, utom kepsen den kommer från H&M...

Och ja, vi har pallat upp Noahs säng med böcker och så har han dessutom fått en av våra kuddar i sängen, så han ligger högt med huvudet nu när han varit sjuk! Fast oftast har han hasat ner sig under natten..men vi har försökt ialla fall..=)

Jaja..ett av jordens tråkigaste inlägg kanske!!

Ååå höll ju på att glömma!!! Fick ett superglatt besked idag..men mer kan jag inte säga!! Såå spännande och kul!!! Vi längtar!



Gobiten 1 ½ månad!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men Sofiiie! Du vet väl att man inte bara kan säga a utan att säga b!? Jag chansar på att det är nån som ska få barn eller nån som ska gifta sig=) Puss och Kram från oss

2009-04-23 @ 13:07:03
Postat av: Hanna

Men Sofiiie! Du vet väl att man inte bara kan säga a utan att säga b!? Jag chansar på att det är nån som ska få barn eller nån som ska gifta sig=) Puss och Kram från oss

2009-04-23 @ 13:07:55
Postat av: SaraN

Jadu, de blir stora alldeles för fort. Man hinner ju inte med :)



Skönt att ni är relativt friska, och hoppas som sagt det håller i sig :)



Kram

Postat av: cecilia

jag brukar läsa och komentera din blogg ibland, men brukar nog glömma att skriva vem jag är :P

kul att läsa när vi har barn som är ungefär jämngamla.

2009-04-23 @ 16:47:50
URL: http://nogg.se/ceciliahagelin
Postat av: Therese

På tal om slusk dag, välkommen till min värld...hrmf. Well, jag tycker man får tillåta sihsjälv det ibland.

2009-04-26 @ 20:39:19
URL: http://likie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback