Ladies Night

Imorrn är det dags!! Årets upplaga av Ladies Night!! Förra året åkte ju jag och Linda ner till Stockholm, bodde på hotell och hade VIP biljett till showen..men i år blev det inte nå Stockholm eftersom vi har en liten filur här hemma!! Men Läkerol ska de bli ialla fall! Och papsen och Noah ska ha en killkväll!! Frysen är fyllde med mjölk så det ska nog gå fin fint!! Min pojkar e ju så duktiga så no problemas!! =) Ska blir skönt att få komma iväg på nånting faktiskt, man gör ju inte så mycket själv nu för tiden..=) Vi ska ut och äta på Greken först, jag, mamma, och mina två mostrar. Sen möter vi upp Linda och Jennie vid Läkerol!! Åå så skoj det ska bli!! =)

Annars är allt bara bra..det enda vi har gjort den här veckan känns de som, är att ha varit i Gävle! Umgicks med Madde i onsdags, och då ville hon åka till Gävle, så tjaa varför inte..jag är ju inte den som är den! Så Gävle blev det!! Gick och strosade och shoppade litegrann!! Mycket trevligt! Sen idag blev det Gävle igen, för lunch med Malin, Carl och Cissi!! Även det var mycket trevligt!

Noah blir så stor och duktig! Tre nätter i rad nu har han somnat vid halv tio- halv elva, och sen sovit fram till sex-sju på morgonen! Jag hoppas hoppas verkligen att det håller i sig..men det ska vi väl inte hoppas alltför mycket på! De kommer nog en ny tillväxtperiod som ställer till det snart..haha! Men jag är glad så länge det vara ialla fall!! Han e så snäll vår kis...såklart är han lessen ibland, men allt som oftast beror det på någonting och det går att göra nåt åt det! Antingen vill han ha mat, eller så har han bajsat eller är trött! =0) Annars kan han ligga i babygymet i en halv timme när han är vaken..sen när han blir hungrig börjar han gnälla och när han har bajsat då skriker han..haha!! =)
Han älskar att stå och drar sig nästan upp i stående själv! Helt otroligt att han är så stark och han är inte ens två månader! Känns med som 4 månader typ..haha! Han blir alldeles till sig när han får stå och står och viftar med armarna som en tok! Och pratar! =) Mammas lilla gobit! Än har han inte hittat på händer och fötter, men det står nog inte på! Han följer allt med blicken och trivs framför tv:n..=) Vagnen trivs jag sådär i, det går att ligga i den ett tag när jag e vaken, men det är ingen hit att ligga i den och somna..då gråter jag!! Däremot är bärselen en succe!! =) Men snart blir det till att köpa en ny, rejäl, bärsele! En Manduca! Han börjar bli lite tung nu, så axlarna tar stryk när man bär honom för länge!! Oj oj, nu har ni minsann blitt uppdaterade!! Men det går ju inte riktigt att beskriva i ord hur underbar han är!!

Nu är det sängen som gäller, jag gissar på att jag blir väckt imorrn bitti igen!! Så då är det bäst att vara utvilad!! Då ska Noah få sig ett lördagsbad!! =) Och mamma ska få sig en Girls Night Out!!

Ha en trevlig helg!
Puss



Det är inte bara Noah som trivs i babygymet...=)



Mammas älsklings Noah!




Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad skönt att det går bra för er och att han är snäll lillkillen. Han är så söt =)Men visst går det fort?? För fort tycker faktiskt jag..Men men,,det är bara till att njuta så mycket man kan..

Hoppas att du får en toppenkväll ute ikväll!!

Kram kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback