Lååångt - Läs på egen risk!

Det går några dagar mellan att jag uppdaterar nu...tråkigt, jag veet..men jag har helt enkelt inte tid!! Men jag gör så gott jag kan..=)


Mycke tid har spenderats hemma hos mamma sen sist..har promenerat dit idag..gick en prommis efter att jag kommit dit också, så de blev lite över en timme sammanlagt idag..igår hamnade jag också hemma hos mamsen..hon kom och stal Noah och gick med honom hem i vagnen..så jag tog hennes bil och åkte dit..med mig tog jag ingredienser till pannkaka, så blev de mat! Idag passade jag på att åka ner på stan en sväng, så fick mamma ha Noah under tiden..jag behövde kika på kläder tills på lördag när vi ska på Carls dop, och det är inte så lätt att kika på kläder när man har en bebis med sig! På hemvägen shoppade jag kycklingfilé, chorizo,  majs och lite grönsaker så grillade vi med mamma och Mats! Det bör tilläggas att vi betalade maten idag, och att jag tog med till maten igår..så ni behöver inte tro att vi lever på dom..;0) I torsdags var vi, Thompa och Mats och kikade på ett rustobjekt! Ett hus på 3 rok, som skulle kunna göras svinsnyggt..men det är myyycket jobb så vi lägger nog ner det!! Sen följde vi med Mats hem då också..så som sagt...vi har vart där några gånger!! Men vi trivs i deras sällskap, och förhoppningsvis trivs dom i vårt också..det verkar då så ialla fall..=) Jag vet då ialla fall inte vad jag skulle göra utan min mamma!!! Så så är det!

I torsdags var Malin och Carl här och hälsade på också..vi gick ut på en prommis och snackade skit! I lördags umgicks jag med tjockMadde..;0) Nu är det inte långt kvar...17 oktober har hon tid!! Ååh vad jag längtar!! Jag ser framemot det nåt enormt!!!


I söndags fick vi besök av Cissi och Toni! Dom hade en jättefin förlovningsblomma med sig, tackar..=) Aa just ja, vi hamnade ju hemma hos mamma i söndags också...då kom hon hit och snodde med sig Noah på en prommis igen..så fick vi komma och hämta honom där sen...


Njae nu tror jag att jag har uppdaterat er klart!! De blev ett rätt tråkigt inlägg ändå de här tror jag!!

Noah mår ialla fall fin fint!! Han blir så stort..=) Han har börjat suga på händerna och stoppar in halva handen i munnen ungefär..han skrattar och pratar så han nästan kväljer sig själv..och idag har han knappt sovit på hela dagen..på förmiddagen var han vaken, sov kanske en halvtimme sammanlagt..tänkte att jag går till mamma då, så somnar han, men icke!! Så därför fortsatte jag att gå en promenad till, men inte somnade han eller! Han låg så snällt i vagnen och kikade han..i över en timme!! Gav honom mat, han somnade och sov i 15 minuter...vaknade och var vaken typ hela eftermiddagen..somnade vid halv sju-.sju tiden! Fick sova fram till nio, då väckte jag honom! De få rutinerna som har fungerat bra är ju kvällarna och nätterna och så vill jag att det ska fortsätta...så då fick han vara vaken en stund och sen fick han mat och nu sover han igen! Får hoppas att han sover nåt inatt nu då, när han sov sådär sent på kvällen!!







Oh my oh my vilket baouta inlägg!! Undra om någon orkat läsa de här!

Bra jobbat i så fall=)



Sist men inte minst!
T a c k   s å   j ä t t e m y c k e t   f ö r   a l l a   g r a t u l a t i o n e r !


Kommentarer
Postat av: Hanna

jag orkade!!! har saknat din uppdatering, men nu är jag nöjd! Va tjock hon är, madde! sprickfärdig! hälsa henne så mycket.

sötnoah, vi längtar efter dig!

puss och kram

Postat av: Liselotte

En till som orkade haha! Det är så roligt att läsa din blogg, har man lite koll på er lixom ;) Synd bara att jag inte hinner uppdatera min egen lika ofta... Idag ska vi på första föräldragruppen, KUL! Synd bara att ni lämnat oss buuhuu... :(

Men vi ses snart igen! Ha det bra! Kram kram

2008-09-24 @ 08:43:39
URL: http://dreamawaywithme.wordpress.com
Postat av: Cissie

Klart man orkar läsa! :-)

2008-09-24 @ 13:18:18
URL: http://cissie.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag tycker att det är jättekul att läsa din blogg, men tyvärr så glömmer jag bort den, så det blir inte så ofta jag läser.

Vilken mage Madde har fått. Ojoj! =)

Han är så söt lillkillen eran!

Skönt att allt går bra för er.

Kram på er

2008-09-24 @ 20:35:37
URL: http://jenkiz.blogg.se/
Postat av: Jenny

Så min ligger under favoriter! :) Vad kul. Jag måste lägga din där jag oxå. Hihi..

Ja visst är det underbart att vara mamma! :) Hur mysigt som helst! Ja vi ska nog vara glada att vi har så snälla barn som vi har!



Det skulle vara jätte kul att ses nån gång tycker jag! Eller vad säger du? Vi var ju riktigt bra kompisar en gång i tiden! :D

Kram kram

2008-09-25 @ 12:13:58
URL: http://jenkiz.blogg.se/
Postat av: mamma

ja det var ett långt brev det,bra skrivit.härliga bilder på mormors älskling. kram

2008-09-25 @ 22:17:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback