Senaste nätterna

Okej, så är jag igång igen..passar på och skryta lite över killen sålänge det varar, för vem vet när lillskrutten ändrar sina varor och mösterbeteende!! Ialla fall så somnade Noah vid halv åtta igår..sen sov han hela natten fram till halv 6 imorse..då fick han mat! Jag var lite rädd för att han skulle ha fått för sig att vara vaken från de sen..men icke! Han var så snäll och somnade om direkt efter maten..och vi sov till kvart i nio!! =) =)

I förrgår somnade han också vid halv åtta, och dagen innan hade han ju vaknat redan vid 01 och ville ha mat...så när jag vaknade vid halv 5 och inte ens hade hört ett knyst av honom,slängde jag mig ner i vaggan för att se om han fortfarande andades! (usch, man får för sig så mycket ibland) Självklart så vaknade han ju stackarn när mamma gör så..så de blev mat och sen somnade han om..vaknade vid kvart i sju..jag kände att de va lite tidigt för mig att kliva upp då..men jag gick upp med Noah och la honom i babygymet så fick han hålla Simon vaken och jag kunde sova 45 minuter till..kanonisch!

Man kan ju verkligen inte klaga på vårt barn! Han måste vara världens snällaste kille!!! Han har dock varit lite småkinkig de senaste två dagarna (för oss är det att vara småkinkig, andra skulle kanske inte ens reagera..haha) Men jag tror att det kan vara tänder på G..trots att han inte är så gammal..men han har fingrarna i munnen heeela tiden, när man håller i honom tar han tag i fingrarna på mig och drar in dom i munnen och tuggar på dom allt han kan..sen ska vi ju inte tala om hur mycket dregel de kommer!! Ja de visar sig väl om de e tänder eller inte!



Pappa har köpt ett fiskspö..man skulle kunna tro att han har köpt det till Noah, men det är faktiskt så att han ska ha det alldeles själv...tss haha!



Mammas älsklings skrutt!



Mamma och bebis!! =)



Nemo försöker få Noah att ha lite dragkamp med honom, det går sådär..haha!



Han fick kampa med sig själv istället..det gick bra det också..=)



Linda har varit och besökt oss några dagar nu! Både jag och Noah har tyckt att det har varit jätteroligt!!

Jahapp ja, då har ni fått lite pictures igen då...=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback