Duktiga Noah!

Har länge funderat över hur jag ska få Noah att somna själv i vaggan/sängen! Som det är nu måste vi gunga med honom i famnen för att han ska somna..de räcker i och för sig med några minuter, men tar ändå rätt mycket på ryggen!! Jag har lagt honom själv, men då blir han klarvaken direkt och efter ett tag börjar han gallskrika! Igår tänkte jag att jag provar något nytt! Jag la mig då med honom i vår säng..till en början låg han och jollra och fäkta med armar och ben..men efter ett tag blev han lessen och gallskrek...men istället för att ta upp honom så låg jag bredvid honom och smekte han på kinden...efter att han varit lessen en stund 5-10 min så somnade han!! Jippiey!! Ikväll när det var dags för läggdags tänkte jag att det är ju lika bra att fortsätta nu när jag har börjat...och det gick på precis samma vis, förutom att det tog 5 minuter KORTARE tid!! =) Så två dagar i rad nu, har han alltså somnat utan att jag har behövt stått med honom och vaggat!! Målet är ju att kunna lägga ner honom i vaggan eller sängen..men de känns som att det här får vara ett delmål...rätt eller fel..tjaa..jag vet inte..jag kanske ger mig in på nåt så jag måste lägga mig med honom varje kväll istället, vilket INTE är mitt mål..men det är väl värt ett försök ialla fall!! (fast att det är smidigt att få honom och somna på 2 minuter i famnen..men man kan ju inte alltid vara så bekväm..) Ojoj, va yrt de blev..som vanligt..haha!

Han är ialla fall för underbar nu vår kille!! Häromdagen började han ju med att lipa! Det har han hållit på med i 3 dagar, men så idag slutade han tvärt..istället har han börjat sugit på underläppen och ger ifrån sig smackljud!! Hur härligt och charmigt som helst..=) Greppar hängleksakerna i babygymet, håller i bitringen och för den till munnen, och ska tugga på mina händer hela tiden!! Det är så härligt med alla framsteg..de går fort framåt nu...=)

Mamma älskar dig!



Här e skrutten inte ens en vecka gammal!
Spana in dom långa smala benen och armarna..=)


Kommentarer
Postat av: Hanna

åh, va skönt att han har börjat somna utan vaggning. Vi vaggade oxå lisen i famnen tills hon somnade för inget annat gick.hon vaknade direkt om man la ner henne. Men jag provade att lägga henne i vagnen och gunga och det funkade. och i vaggan vaggade vi henne så hon somnade. Vill bara lägga in ett tips. Låt simon också lägga honom de kvällar han är hemma annars kan det bli jättesvårt för noah att somna när det är simon som ska lägga honom oc du inte är hemma. Låt honom vänja sig vid er båda direkt. Mamma och pappa är lika bra! =)

Puss och kram på er!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback