4 månader

Tänk att han blir fyra månader nu..ganska precis på minuten...han föddes 14.26 och i skrivande stund är klockan 14.23..Bra jobbat Sofie!!
Det har varit några av dom mest underbara och fantastiska månaderna i mitt liv, men samtidigt såklart jobbigt ibland..men det hör ju till det också!!

Idag har vi vart till BVC igen!! Skrutten väger nu 7800 och är 66.5 lång!! Helt perfekt sa hon att han var..han följer sin kurva kanon, och det såg jättebra ut! Skönt att höra, med tanke på att jag trott att jag skulle få nån utskällning eller nåt..speciellt när jag släppte bomben att jag inte ammade längre..men hon tog de rätt bra också..tackar vi för! =) Men va ska hon säga...Näe du får börja amma igen...haha!

Idag har han fått potatis och morötter..gottit! Eller jag vet inte de jag..han grinar lite illa ibland, men han sväljer och sen gapar han stort när skeden närmar sig..så sååå illa kan det ju inte smaka..Imorgon ska vi prova gröt också..tänkte göra det ikväll, men vi ska till Mia ikväll så då får de vänta tills imorgon!

Nu står han ute på balkongen och sover! Han gillar verkligen att stå ute och sova..så nu när förkylningen är borta, får han stå ute och sova igen!! Åkpåsen är i vagnen också, så fryser, det gör han då inte!

Idag ska vi åka till Gävle en sväng..kika på lite grejjer till namngivningen och sen ska jag som jag sa leka lite med Mia..trevligt trevligt..får se vad vi hittar på..=)

Puss på er!


Bara timmar gammal..fortfarande ner på förlossningen..



En månad



Två månader



3 månader





4 månader och får provsmaka mat för första gången!


Kommentarer
Postat av: thessan

det är en kudde som följde med babygymet jätte bra,hon tycker det är skoj nu när hon märker att det är hon som får igång sakerna hahahh...fika och promenad när du kan kram

2008-11-20 @ 14:53:40
Postat av: Johanna

Söööööööt! :)

Postat av: Linda

va söt han är!!=) herregud va tiden går fort! tänk, snart springer han omkring åxå:P

jag bor mitt i stan nu, mittemot nian, i samma hus som hårskolan låg förut, det är i den lokalen de håller på att öppna waynes nu. Perfekt läge o så skönt att slippa midgård! Har bott här sen mars=)

2008-11-20 @ 21:28:15
URL: http://lindanordquist.blogg.se/
Postat av: Eva

Åååh gratulerar får man väl säga=) Han är så söt! Ska vi byta liv några veckor? haha

2008-11-20 @ 23:20:23
URL: http://eva-mariess.blogspot.com/
Postat av: Sandra

Hej! Tackar tackar å tackar :D Ja det känns som att allt går åt rätt håll nu även fast det kommer svackor ibland så känns det ändå bra i grund och botten.

Ringarna kommer från guldfynd, de är i silver och med en guldkant i mitten å i den kanten är det hackade mönster typ. Svårt att förklara :) Har ni silver eller vitt guld i era?

Kram och ha en jättebra helg :)

2008-11-21 @ 10:26:46
URL: http://s860425.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback