Var de en bomb?!?

Vaknade upp i morse av en rejäl jädra smäll! Både jag och Simon satte oss upp i sängen och fattade ingenting! Min första tanke var att det var en bomb som small..;0) Men ganska fort kom vi fram till att det åskade!!!! En rejäl smäll som väckte halva Sandviken typ...rutorna skakade och de kändes som hela kroppen domnade...skitläskigt var de!! Usch o fy!!! Strax efteråt kom en till lika rejäl smäll, men sen lugnade det ialla fall ner sig...Jag som redan är rädd för åska och grejjer!!
Nyss fick vi oss ett rejält skyfall också!! De forsade vatten i backen här och blåste och åskade!! Men de gick som tur va över på 2 minuter!!
Har haft besök av Anna och Emma nyss, dom skulle promenera hem så ja hoppas att dom hann hem innan skyfallet kom!! Var jättekul o träffa dom båda två!! Fika o snacka lite skit!! =) Eller myyycket skit, rättare sagt..;0)

Snart ska Simon åka och jobba..han e så duktig min älskling..bara jobbar o sliter och passar upp på mig! Han har stått och gjort kycklinggryta nu, så vi ska strax äta de!! Känner mig lite småelak och lat som låter honom göra allting..men men...jag blir helt slut så fort ja gör minsta ansträngning..eller slut e inte rätt  ord..men de trycker på som attan!! Har ialla fall plockat litegrann här hemma idag..så lite nytta har ja gjort ialla fall..men inte e de då mycket..

Lite senare kommer Malin och Carl och hälsar på ;0) ...annars har jag inga planer för dagen/kvällen!!
Nu e maten klar!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Tycker du det! Tack! :)

Om du har så där pass ont så tror jag inte att det dröjer länge innan eran bäbis kommer. Max ett par dagar! Jag tippar på onsdag, fast jag hoppas på torsdag när jag fyller. ;)

Kram kram

Postat av: anki.

Bra att det var fler som märkte av åskan, vi vaknade också på samma sätt! Otäckt!

Spännande att det är snart är dags, förstår hur det känns för dig men snart så är plutten här!

2008-07-13 @ 20:11:46
URL: http://ankibjork.blogg.se/
Postat av: Sandra

Det är lugnt det Sofie :) Det gör vi så gärna! Jätte tacksamma för att vi får låna Nemo när vi vill :)



Ja visst var det läskigt inatt/imorse med åskan, jag brukar inte vara rädd i vanliga fall men imorse var jag på vippen på att börja grina! Usch, hemskt var det. Fönstrena skaka å bullrade. Kändes som hela alltihop gjorde det.



Hoppas ni haft en fin helg! Kram

2008-07-14 @ 00:55:35
URL: http://s860425.blogg.se/
Postat av: BROR

Haha du är så en lite skit när de gäller åskar;)

2008-07-14 @ 20:47:26
URL: http://thomazp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback