Tiden bara flyger fram

Jisses så snabbt de går allting!
För en vecka sedan låg man fortfarande på BB...känns som en evighet! Jag har redan börjat glömma..läskigt! Börjar fundera om det inte är så att det är Storken som kommer med bebisarna! För det känns inte som att jag har gått igenom en förlossning..de känns precis som jag önskade innan förlossning..att han bara skulle finnas här en dag, utan att jag skulle behöva gå igenom en förlossning!! Utan alla foton som bevis, hade jag sagt att han kom med Storken...haha!!

Han är ialla fall helt underbar vår lillskrutt! Så snäll! Han har några perioder då han är lite kinkig, men då är han antingen trött, hungrig eller har ont i magen! Oftast ont i magen! De beror väl säkerligen på att jag äter penicillin. Men jag tror att jag tar sista tabletterna imorrn, så får vi hoppas att magonten går över på honom sen!!

Han sover hur bra som helst på nätterna! Nätterna som har varit har han fått mat ungefär vid 00...sen har han sovit från typ 01, ätit vid 05, och sen sovit till nio -halv tio...helt okej för mig! =) Nattuggla som jag själv är!

Under veckan som varit har vi haft massor med besök..men vi har haft långvariga besök från långvariga besökare! I torsdags kväll kom Simons syster och hennes familj; Hanna, Johan och Lisen! Myycket myycket trevligt har vi  haft! Och dom har passat upp oss med frukost och mat i nästan en veckas tid nu..idag åkte dom tyvärr hem igen...frågan är hur vi ska klara oss nu..haha! =)
Tack för allting ni underbara människor!! Vi älskar er!!

Fredag till måndagmorgon var Simons mor och hennes man också här för att besöka sitt barnbarn! Under dom här dagarna har vi hunnit med att vara på stranden för första gången! Vilket gick jättebra, han sov sig igenom hela besöket, som varade i kanske 1.5 timme! Så har vi vart till Högbo och spelat minigolf, jag och Hanna var ner på stan en "snabbis" Medan papporna var hemma med bebisarna! (Fast Lisen klassas inte som en bebis längre..;0) Noah har fått sitt första bad hemma, vi har SÅ KLART spelat Phase10..och så har vi umgåtts och myst helt enkelt! Vi har även gjort ett besök på stan med våra karlar och barn också! Var ju rea, så då måste man ju passa på..;0) Så blev de glassätning i krysset!
På måndagen när farmor och Tryggve åkte hem, kom Farfar och Ellen på besök istället..och så Scott såklart! Dom var inte så långvariga men dom timmar som dom var här var mycket trevliga!
Får passa på att tacka er allihopa för alla otroligt fina presenter som vi fick av er!! TACK!!!

Nu är vi alltså hemma igen! Vi har bott i mammas och Mats hus från i torsdags tills idag! Har varit jätteskönt eftersom vi varit så många människor! Hade inte riktigt fungerat att bo här hos oss...då hade jag nog fått panik..haha!! Vi är ialla fall väldigt väldigt tacksamma för att vi fick bo i ert hus!! Tack och åter tack!!

Nu är det dags för sängen för om någon timme finns de en liten skrutt som kommer vara hungrig! Så då vore de bra med någon timmes sömn innan de!! =)

De kommer en massa bilder från helgen sedan..orkar inte riktigt pyssla med de nu..)

Kramar på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad bra det låter att allting flyter på! :-) Vill oxå komma och beskåda sötisen!!! :-) Ni får väl höra av er när det börjar lugna ner sig. kram kram /cissi

2008-07-31 @ 18:21:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback